Šildomos Sonic Akių Massager Elektros Veido Kėlimo Pen Odos Sugriežtinti Kovos Raukšlių Vibracijos Tamsius Ratilus Anti-Senėjimo Prietaiso Dovana

Šildomos Sonic Akių Massager Elektros Veido Kėlimo Pen Odos Sugriežtinti Kovos Raukšlių Vibracijos Tamsius Ratilus Anti-Senėjimo Prietaiso Dovana

Šildomos Sonic Akių Massager Elektros Veido Kėlimo Pen Odos Sugriežtinti Kovos Raukšlių Vibracijos Tamsius Ratilus Anti-Senėjimo Prietaiso Dovana

€23.31

Produkto aprašymas

  • Proga: Kalėdos Naujųjų Metų Dovana
  • Pavadinimas: Šildomos Sonic Akių Massager
  • Tinka: Kūno Poilsis Massager
  • Medžiaga: Electric eye massager
  • Dirbo: V veido įrankis
  • Tipas: Šildomos Sonic Akių Massager Veido Kėlimo Lazdelė
  • Dydis: Heated Sonic Eye Massager
  • Prekės Pavadinimas: MOFAJIANG
  • Modelio Numeris: Veido Kėlimo Pen Lazdelė
  • Gamybos procesas: Mašina Padarė
  • Maitinimo Šaltinis: elektrinis
  • Funkcija: Geležies Terapija
  • Naudojama Kaip: Raukšlių Valiklis Anti-Senėjimo

Šildomos Sonic Akių Massager Veido Kėlimo Lazdelė Pen Odos Sugriežtinti Kovos Raukšlių Vibracijos Atleisti Tamsius Ratilus Anti-Senėjimo Prietaiso Savybės: Patogus: žalia šviesa šilumos režimas Hairby akių massager gali atverti poras, jade masažas akis,leisti akis grietinėlės arba akių essence būti absorped efektyviau.Temperatūra gali siekti 42 laipsnį, bet nesijaudinkite,, jis nebus jaustis labai karšta.Tai tikrai patogu masažuoja odą aplink akis.

Veiksminga: per 10000 kartų vibracijos per minutę, mėlynos spalvos šviesos vibracijos režimą, sonic akių massager gali veiksmingai sumažinti akių nuovargį ir paburkimą, skatinti kraujo apytaką aplink akis ir sumažina melanino fazės.

Didesnis Sąlyčio Plotas: akių priežiūra prietaiso galva yra pakankamai didelis, kad galėtų būti naudojamas apie akis, kakta, kampai, nosies ir burnos, ir kt.

Patogus: akių massager prietaisas yra lengvas svoris ir kompaktiškas formą, jūs galite nešiotis su savimi bet kur, ir naudoti ją bet kuriuo metu norite.

JONŲ TERAPIJA: ir Akis galvos suderinti su Pd elementas, kuris yra narys, paladžio, platinos, jis turi ryškią spalvą ir blizgesį.Didelio Grynumo paladžio beveik be jokių priemaišų, tai AKIŲ MASSAGER tinka jūsų akių odą, nesukeldamas odos imitacija. 42 Laipsnį KREIVAI VADOVAS DIZAINAS: Šildomos Akių Massager gali greitai įkaisti iki 42 ℃ karšto suspausti, kad ji gali skatinti savo akių kraujotaką.Tai yra geriausias būdas IŠSKLAIDYTI DĖKLAS ir JUODA RATLANKIO AKIS.Nes, kai jūsų oda pagal temperatūrą su 42 ℃ kuri gamins HSP(Šilumos Šoko Baltymų), kuri gali užkirsti kelią raukšles ir dėmes gaminti nuo UV.VIBRACIJOS FUNKCIJA: Kuris paspartinti mikrocirkuliaciją daro aktyvus ingredientas giliai įsigeria ir ląstelių į ląstelių plitimą vienodai.Jei jums rasti jūsų akis yra edema ryte, PABANDYKITE JĮ!Jis yra greitas ir efektyvus importuoti esmė, emulsija, veido kremas, remontas, skysčio ir pan.USB CHARGABLE.Ne, reikia baterijų.Forma yra idealiai tinka jūsų veido linijas, jis yra lengvas ir kompaktiškas, matuojant tik apie 5 cm ilgio, kuris yra pakankamai mažas, kad įdėti savo makiažas maišelį, todėl galite pasiimti jį bet kur jums eiti.

Specifikacijos: Tipas: Veido, Akių Massager Medžiaga: plastiko Spalva: balta Įkrovimo įtampa: 5 V Galia: 3 W Baterijos talpa: 200 Mah Dydis: 11.4x2.9x2.5 cm Kaip Naudoti:

1 žingsnis: po valymo jūsų odą, taikyti tinkamas akių kremas ar akių esmė aplink akis.

2 žingsnis: paspauskite jungiklį, mėlyna, šviesos, šilumos režimas yra įjungtas.Uždaryti savo akis, perkelti į akis massager sklandžiai ir lengvai iš akies kampe valsčiaus apie 6 kartus/pusę, tada perkelti aplink akis į ratą, iš išorės į vidų-apie 6 kartus/pusėje.

3 žingsnis: naudokite sausos švarios šluostės ar švaraus vandens, švaraus masažas galvos, padėkite jį sausoje vietoje.

PS.Prašome nepalikite pirštą, kai jūs naudojate vibracijos funkcija.Pakuotė: 1 x Akių Massager

1 x USB Įkrovimo Kabelis

1 x Dėžutė

1 x Instrukcija

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos.Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 35 iki 60 darbo dienų

2. Didmeninė ir Lašas Laivybos

Didmeninė, mes siūlome nuolaida ir shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Jei esate ieško bet kokio kito produkto, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume padėti jums ją surasti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai, be sąskaitos faktūros arba bet kokią informaciją apie mūsų įmonę.

3.Spalvos ir dydžio skirtumas

dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo.Ačiū!

4.Grąžinimas:

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

5.Apie Atsiliepimą:

Jei yra tam tikra problema, su prekėmis .Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą .Pažadu suteikti jums geriausią sprendimą.

Žymos: gilių raukšlių massager, veido lazdelė, akių lazdelė, veido lazdelė, akių massag, hifu raukšlių massager, kaklo raukšlių massager, akių massager raukšlių, rf mimikrija raukšlių massager, akių masažas stick

Atsiliepimai

Reitingas