M238HCA-L3B all-in-one display LCD Ekrano Lenovo ideacentre AIO A340-24ICB 24ICK 24IGM 24IWL A540-24API 24ICB

M238HCA-L3B all-in-one display LCD Ekrano Lenovo ideacentre AIO A340-24ICB 24ICK 24IGM 24IWL A540-24API 24ICB

M238HCA-L3B all-in-one display LCD Ekrano Lenovo ideacentre AIO A340-24ICB 24ICK 24IGM 24IWL A540-24API 24ICB

€88.59

Produkto aprašymas

  • Prašymas: Nešiojamas kompiuteris
  • Modelio Numeris: M238HCA-L3B
  • Suderinamos Prekės: Universalus Ekranas
  • Rezoliucija: FHD
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: LS
  • Sudėtinės Dalies Tipo: TFT

Gerbiamas kliente, norėdami nusipirkti tinkamo tipo ekranas,prašome atidaryti ekraną ir fotografuoti, etiketės ant vidinio ekrano,ir bendrauti su mumis!!!Svarbios Pastabos

1.Mes atsiųsime suderinama modelį, vietoj to, jeigu originalo sandelyje.Jei negalite priimti, prašome susisiekite su mumis pateikti prieš užsakymą.Dėkojame už jūsų prašome suprasti!

2.Sistema rekomenduos pigiausias pristatymas metodas, tačiau dėl COVID - 19 standartinis pristatymas imtis ilgai pristatymo laikas, kartais daugiau nei 3 mėnesius, ilgai transportas gali easliy neveikia ekranas.Be to, kai kurie iš jų sustabdyti pristatymas į daugelį šalių, prašome pasirinkti teisingą pristatymas pagal jūsų reikalauti.Jei jums reikia nurodyti logistikos, prašome pranešti mums iš anksto.

Pastaba: Prieš jums užsisakyti, iškilus klaidą & problemų mūsų verslo, prašome susisiekti su mumis, kaip nurodyta toliau i nformation dvigubai, patvirtinantis, kad laimėti šį sandorį kartu.

· 1 LCD modelio pavadinimą į savo rankas dabar.

· 2 Jūsų nešiojamojo kompiuterio prekės ženklų.

· 3 Išsiųsti virš informaciją mums ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas greitai ir teisę spręsti, ačiū!

Įpakavimas: Antistatinis maišelis ir lauke

Kiekvienas gabalas yra išbandytas griežtai prieš pristatymas

Mokėjimo ir Mokesčių

· 1 Alipay yra pageidaujamos ir saugos

· 2 Produkto vežamos už Kinijos ribų, bus taikomi importo muitai, mokesčiai ir pan.Šie mokesčiai yra ne couvered arba kainų ar pristatymo išlaidos produkto ir yra atsakingas gavėjui.

· 3 užsakymas bus atšauktas po 7 darbo dienų neapmokamų stotis.

Apie Laivybos

(Atkreipkite dėmesį: verslo/darbo dienomis: NĖRA įskaitant ir savaitgalį, nei šventes)

· 1. Visi daiktai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinta.Laivybos laikas taip kartais gal šiek tiek ilgiau, nes custom problemų, atostogų ar kažkas neaišku priežasčių.

· 2 pristatymo adresą, bus pagal jūsų Alipay adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.

· 3 paketas yra saugūs su parašas, reikalaujama.Jei nė vienas ženklas, pakuotė, jis bus grįžti.Nepamirškite, eiti į pašto skyrių pasiimti.Labai ačiū!

Kaip pasaulinė epidemija ir toliau būti sunkus ir pasaulio skrydžiai yra brangu ir trūksta dabar, tai trunka apie savaitę sekti logistikos informacija po vežamos, transportavimo laikas bus gerokai išplėsta ir pristatymo laikas, bus ilgiau, nei paprastai.Jei jums reikia prekių skubiai, prašau, nereikia, kad ji.Niekada atviras ginčus ar duoti blogų atsiliepimų apie skubus pristatymas laiku, ačiū jums labai už jūsų prašome suprasti!

Atsiliepimai

Savo 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų bus labai dėkingi.Jei nesate patenkintas su projektu, susisiekite su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes dirbame su jumis, kol jūs esate patenkintas. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei ten buvo klausimų.

Žymos: m200rw01, aio ekranas, viskas viename asus, žaidimas nešiojamas kompiuteris, ekranas lcd, aušintuvas cpu, nešiojamas ekranas, visi į vieną darbalaukį, stebėti portabl, ekranas led panel

Atsiliepimai

Reitingas