Magija Kompasas Pabėgti Kambarys Rekvizitai kambario evakuavimo mechanizmas dėlionė rekvizitai kompasas prop

Magija Kompasas Pabėgti Kambarys Rekvizitai kambario evakuavimo mechanizmas dėlionė rekvizitai kompasas prop

Magija Kompasas Pabėgti Kambarys Rekvizitai kambario evakuavimo mechanizmas dėlionė rekvizitai kompasas prop

€73.14

Produkto aprašymas

  • Ekranas: No
  • Funkcija: Slaptažodį patarimai
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Modelio Numeris: mr-1
  • Vaizdo sąsaja: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Galia: 12V
  • Ginkluotę Tipas: Kita
  • Dydis: 20*20cm
  • Išėjimo Numeris: 1
  • Slaptažodį Klaviatūra: Taip
  • Signalo Tipas: Programų Kontrolė
  • Prijungimo Tipas: Laidiniu
  • Zonos Numeris: 1

PIRKIMO PASTABOS: Už užsakymą , kartais priedų ir valdytojas negali pats kaip reklama , bet funkcija ta pati , ir mes įsitikinkite, kad jis bus aukštos kokybės prekės,jei jums tai , pls susisiekti su mumis prieš jums padaryti užsakymą arba palikite mums pranešimą kai jums padaryti užsakymą .Prieš ką nors pirkdami,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.mes turime profesionalių technikai, pasiruošę atsakyti į jūsų klausimus. Trumpas įvadas Į nuotykius galėtų rasti vieną, kompasas ir juodą juostelę į kambarį.

su įkalčiais, kurios kambario savininkas nustatytas anksčiau, kompasas turėtų būti įdėti į juodą juostelę.

tęsis tol, kol nuotykių rasti metalinį daiktą ir įdėti jį į nurodytą vietą, tada bandomasis šviesos bus įsižiebti su garso ir kompasas pradeda suktis.

kompasas rodys slaptažodį žymiklį ji nukreipta į keturias puses ir kiekviena kryptimi gali būti priskirta reikšmė,

pavyzdžiui, skaičiai arba raidės.Tada nuotykių gali naudoti slaptažodį šiuos nuotykius.

Nuotrauka rodo 1. Nuotykiai galėtų rasti vieną, kompasas ir juodą juostelę į kambarį.Pagal užuominas, kurios kambario savininkas nustatytas anksčiau, kompasas turėtų būti įdėti į juodą juostelę.

2. Nieko neįvyks, kol nuotykių rasti metalo objektas room.By išsiaiškinti įspūdį, kurį kambarį savininko nustatyti anksčiau, jie būtų įdėti metalinį daiktą nurodytoje vietoje.

3. Tada pilotas šviesos bus įsižiebti ir ten bus garso pasakoja nuotykių erdvė ir laikas buvo netvarkingai.Kompasas nėra pastovus nebėra ir pradeda suktis.

4. Žymiklį kompasas parodys slaptažodį, nurodydami skirtingomis kryptimis į šiuos sekundžių.Kiekviena kryptimi gali būti priskirta reikšme, pavyzdžiui, skaičių ir raidžių.Tada nukreipta tampa slaptažodį.

5. Jis bus pakartoti slaptažodį kol metalo objektas nutolo nuo metalo jutiklis.

Nuotykių gali naudoti slaptažodį toliau nuotykius.

Maloniai primena ;tai kompasas prop donot turi funkcija, valdymo užraktas ;ji yra pateikti tik paslėptų clues etapas nuotykių žaidimas ; Kaip iš naujo nustatyti ?metalinį daiktą nuo metalo jutiklis galite padaryti, tai atraminiai iš naujo.

Kaip peržiūrėti slaptažodį? 1. Laikyti valdytojas yra išjungti ir laikyti metalinius daiktus nuo metalo jutiklis. 2. Palaikykite paspaudę raudoną mygtuką ir galia valdytojas 3. Atleiskite savo rankas, kai jūs girdėjote balsą, patarimai 4. Paspauskite raudoną mygtuką vieną kartą, ir keturis kartus nustatyti, kad pirmasis skaitmuo slaptažodį nuo 1 iki 4. Ir nustatyti, kad antrasis skaitmuo po laukia apie 3 sekundes.Slaptažodį gali būti nustatyti į 60 skaitmenų daugiausiai. 5. Palaukite apie 10 sekundžių, po nustatymas ir slaptažodis bus išsaugotas automatiškai.

Žymos: gsm signalizacija, didelis garsas apsaugos signalizacijos, klaus mikaelson žiedas, las dėlionės, evakuacijos kopėčios, uždaryti kambarys pabėgti žaidimas, gsm vielos, signalizacijos sistemos, pabėgti žaidimas prop, puzzle quest, escaperoom prop

Atsiliepimai

Reitingas