"Bluetooth" Svarstyklės Grindų Kūno Masės Vonios Masto Smart Apšviečiamas Ekranas Masto Kūno Masės, KMI Kūno Svorio Skalės

"Bluetooth" Svarstyklės Grindų Kūno Masės Vonios Masto Smart Apšviečiamas Ekranas Masto Kūno Masės, KMI Kūno Svorio Skalės

€26.46

Produkto aprašymas

  • 3 tipas: vonios svarstyklės skaitmeninės
  • Tipas 2: svarstyklės elektroninės svoris masto smart
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Yra Protingas Prietaisas: Taip
  • Tipas: Buitinės Svarstyklės
  • Sveikatos Masto Metalo Suvirinimui Taškas: Keturių taškų Tipas
  • Sveikatos Masto Svorio Indikacija: Skaitmeninis
  • Tipas 1: Masto svoris
  • Formos: Aikštė
  • Funkcija: Kūno Riebalų ir Vandens Kiekis Bandymai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Skalės Tipo: Skaitmeninis
  • Medžiaga: Grūdinto stiklo
  • Modelio Numeris: Smart Svoris Masto

produkto savybės:

1. {Tikslūs matavimo}: Mūsų skaitmeninės skalės naudoja Bioelectrical Varžos Analizės (BIA) technologiją ir ITO padengtas paviršius, 4 didelio jautrumo jutikliai ir 4 elektrodai, kurie gali suteikti jums geriau nei kiti "Bluetooth" svarstyklės Labiau tikslius ir patikimus rezultatus, ir labai sumažinti klaidų, kai matavimo jūsų kūno svoris yra didinami 100g, o maksimalus svoris-180kg.

2. {Kūno sudėties analizė}: Mūsų svoris masto naudoja bioelectrical varžos analizės (BIA) technologiją ir ITO padengtas paviršius išmatuoti savo kūno, kuris gali rodyti svoris, KMI, kūno riebalų, raumenų masę, kūno vandens, visceralinių riebalų, 17 pagrindinių įstaiga duomenys, įskaitant kaulų masė, BMR, baltymų, nutukimo lygį, kūno amžių ir liesos kūno masės.Po kūno riebalų skalė bandymo, jūs turite geriau suprasti savo sveikatos.Pastaba: Jums reikia žingsnis kūno riebalų skalė plikomis kojomis.

3. {Lengva nustatyti ir naudoti}: Mūsų smart skalė yra lengva valdyti.Galite atsisiųsti nemokamą sveikatos programą "OKOK Tarptautinio" per Apple APP Store, Google Play arba nuskenuokite QR kodą instrukcijoje, prisijungti per "Bluetooth" 4.0, parama Labiausiai išmaniųjų telefonų padėti stebėti ir valdyti savo sveikatos indeksas išlaikyti jums ir jūsų šeimai sveiką visais laikais.

4. {Įrašyti ir Dalintis}: skalė yra prijungtas prie app padėti jums nustatyti tikslus, jūs galite lengvai įrašyti ir sinchronizuoti savo dienos svoris duomenų palengvinti žiūrėjimo tendencijas ir stebėti pažangą.Jūs taip pat galite pasidalinti sporto dienoraštį duomenimis, kai kurių socialinių programų (tokių kaip Facebook, Twitter ir kt.).

5. {Viena masto, 8 vartotojai}: Naudojant šį Bluetooth kūno riebalų skalė, galite sukurti 8 narių profiliai, leidžiančius tinkamai stebėti kelis vartotojus iš vienos sąskaitos.Šį multi-user-friendly " smart kūno riebalų skalė, gali taip pat ir protingai nustatyti kiekvienam vartotojui, o rungtynės masto ir svorio duomenis su atitinkamo vartotojo profilį, todėl, kad visa šeima gali dalytis apimties, kad galima būtų nepastebimai sekti svorio netekimas pažangą Ir pagerinti sveikatą.

Gaminio medžiaga: grūdintas stiklas; ABS

Ekranas: Paslėptas LED skaitmeninis ekranas

Svėrimo ribos: 0.2-180kg

Tikslumas: 100g

Vienetas: KG/LB/ST

Įtampa: 4.5 V

Baterijos: 3*AAA baterijos

Žemas baterijos eilutę: 2.4 V±0.2 V, rodyti "LO" ir išjunkite maitinimą

Perkrovos indikacija: Perkrovos viršija 2,5 kg, iš viso 182.5 kg, ekranas "Err"

Geriausia darbinė temperatūra: 5-35℃

Saugojimo temperatūra: -10-60℃

Drėgmė: ≤90%RH

Gaminio dydis: 26*26*2.5 cm

Pakuotės dydis: 30*30*5.5 cm

Pakuotės svoris: 1.4 kg

Gaminio spalva: balta, juoda

pakavimo sąrašas:

1*svoris masto

1*Naudotojo vadovas

Įspėjimai:

1.Prašome laikyti masto atokiau nuo drėgnų grindų, nereikia naudoti masto, jei stiklas yra šlapias atveju slydimo.

2.Prašome atsistoti ant artimųjų masto atveju apyvartos.

3.Platformos skalė yra pagaminti iš stiklo, venkite aštrių ar atšiaurių dalykų braižymo paviršiaus, per didelės jėgos ar staigių smūgių, netikėtai nukrito-off bus pertrauka stiklo ir sužeisti vartotojas.

4."Bluetooth" skalė nėra atsparus vandeniui.Saugoti supančią aplinką, sausas, nenardinkite į vandenį.

5.Naudokite minkštą šluostę su neutraliomis valymo skysčius, valyti paviršius, laikytis atokiau susisiekti su organiniais tirpikliais, nei chemikalų.

6.Kai baterijos yra mažos energijos būsenos, prašome išimkite baterijas, jei teka skysčiai naikina masto.

skelbimas:

1.Prašome atsistoti ant svarstyklių teisinga kryptimi.

2.Prašome atsistoti ant svarstyklių ne mažiau nei 10 sekundžių, jei jums išmatuoti kūno riebalų.

3.Prašome patvirtinkite, lyties, ūgio, svorio duomenų id teisinga.

Žymos: virtuvės smart, vonios kambarys kopėčių, argos vonios svarstyklės kūno riebalų, "huawei" smart sveria, dumbbel, bodi masto, bascula, vonios kambarys masto xiaomi, grindų svarstyklės ios, masto smart

Atsiliepimai

Reitingas