1500 Ma Baterijos Talpa Gręžimo 16.8 V Mini Belaidžius Gręžimo Namų Elektros Įrankiai Atsuktuvas Elektriniai Gręžimo Baterijų Atsuktuvai

1500 Ma Baterijos Talpa Gręžimo 16.8 V Mini Belaidžius Gręžimo Namų Elektros Įrankiai Atsuktuvas Elektriniai Gręžimo Baterijų Atsuktuvai

1500 Ma Baterijos Talpa Gręžimo 16.8 V Mini Belaidžius Gręžimo Namų Elektros Įrankiai Atsuktuvas Elektriniai Gręžimo Baterijų Atsuktuvai

€89.10

Produkto aprašymas

  • Gręžimo Tipas: belaidžiu gręžimo
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
  • Svoris: 1kg
  • Prašymas: Išsamus aprašymas
  • Nominali Įėjimo Galia: 130W
  • Elektrinis Gręžtuvas Tipai: Elektrinis Gręžtuvas/Belaidžius Gręžimo/Elektrinis Atsuktuvas/Baterijos Gręžimo
  • Mažu Greičiu: 0-650 R/min
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Be Apkrovos Greitis: 1800rpm
  • Baterijų Kiekis: Pagal Jūsų Pasirinkimą
  • Maks. Gręžimo Skersmuo: Plieno produktų 10MM medienos 20MM
  • Dažnis: 50HZ/60HZ
  • Kištukas: ES/JK/JAV/AU
  • Privalumus Ir Trūkumus Eiti: Taip
  • Maks.Tvirtinimo Talpa: 0.8-10mm
  • Nominalus Sukimo Momentas: 30 N/M
  • Didelės Spartos: 0-2200 R/min
  • Vardinė Įtampa: 110v-220v, Universalus Naudojimas
  • Modelio Numeris: DG331D-16.8 V
  • Greitis: continuouslv belaipsnė pavara
  • Prekės Pavadinimas: ANEERPOWER

Susiję produktai:

Jei norite pirkti 25V sprogdinimo, gręžimo, prašome spustelėkite paveikslėlyje

Produkto aprašymas:

1. Grįžtamasis.Mechaninė kasetė dizainas. 2. Tolygus. 3. 18 kiosko sukimo momento reguliavimas. 4. Atsparus vandeniui, lašas, nuotėkio srovės. 5. ECP: akumuliatoriaus apsaugos įtaisų, siekiant išvengti akumuliatoriaus perkrovos, perkaitimo ir gilaus iškrovimo. 6. Integruotas LED šviesos apšvietimas darbo zonoje, taip pat gali būti naktinis darbas. 7. Susukti minkšta rankena rankena CST operatorius užtikrina puikų sukibimą ir komforto jausmą. 8. Greitas lėtas padarinių. 9.PASTABA: visos dovanos bus siunčiamos atsitiktinai.ten bus šiek tiek kitoks.Dėl ilgo transportavimo laiko, dovana gali būti surūdijęs, bet jis vis dar gali būti normaliai.Mes nereikia mokėti už rūdžių vienas.prašome jį žinome. 10. PASTABA: baterijos viduje pažymėtas 3.7 V *4=14.8 V; kai akumuliatorius yra visiškai įkrautas yra apie 4,2 V*4=16.8 V 11.PRANEŠIMO renkantis fedex siuntos klientams: mūsų kaina nėra įtraukta į remoted shiping kainą(tai yra apie 30USD),Jei jūsų adresas yra ne remoted už "fedex".mes galime suteikti nemokamas pristatymas.jei jūsų adresas yra remoted, jums turėtų sumokėti už remoted mokestis. 12.Atkreipkite dėmesį: šis produktas siunčia ES plug pagal numatytuosius nustatymus.Jei jums reikia bet kokios kitos kištuko, praneškite mums!Labai ačiū (JAV/JK/AU /) 13:mūsų kaina nėra įskaitant muitų, mokesčių,prašome atkreipti dėmesį į tai. 14:pastaba: jei 2-greičio jungiklis lieka artimųjų padėtį, o mygtukas turi būti pabaigoje.ar ji bus neutrali pozicija, kuri bus ne pradėti mašina.Tai tas pats principas, kad automobilis negali pradėti, neturėdami įdėti į įrankių.

Produkto nuotrauka ir aprašymas:

Aneerpower DG331D-16.8 V ,elektrinis atsuktuvas, šviesos ir nešiojamų, suteiksime profesionalias priemones austa maišelį pakuočių, nedidelių austa maišelį, jį galite pasiimti visur, kur jums eiti.Jei jus domina, prašome patraukite žemyn, norėdami pamatyti mūsų išsamus aprašymas ir nuotraukos.

Produkto funkcija informacija:

Pastaba: Kadangi Tai Yra Rankinis Matavimas, Ten Bus Šiek 1-3mm Paklaida, Prašome Suprasti.Prašome Kreiptis Į Faktinį Prekes

10mm Griebtuvas:

Didžiausia Tvirtinimo Diametras 10mm

18+1 Sukimo momentas:

18 + 1 Sukimo, Gręžimo, Gręžimo Plieno plokštė, Suveržimo Varžtus, Atsipalaidavimas, Varžtai, Galite Koreguoti Tinkamas Momentas, Atsižvelgiant Į Jūsų Darbo Poreikius.

2 Greitis:

2 Greičio Elektrinis Grąžtas.Pirmas perdavimo Greitis 0-650R / min, Ir Antra Pavara, Greitis Yra 0-2200R / min.Jums Gali Geriau Suvokti Savo Greičio Darbe.

Elektros Kiekio Ekranas:

Akumuliatorius 1,5 Ah, Baterijos Energiją Bus Rodomas Pusėje Atsuktuvas, Jūs Galite Patikrinti Bet Kuriuo Metu, Kai Darbo, Ir Jums Gali Geriau Suvokti Darbo Laiką.

Belaipsnis Greičio:

Pradėti Jungiklis, Belaipsnis Greičio, Galėsite Reguliuoti Greitį, Bet Kuriuo Metu, Taip, Kad Jūs Galite Dirbti Daugiau Kontrolės.

Į Priekį / Reversas:

Jei Reikia, Priveržkite Varžtus, Naudoti, perduoti,Jei Reikia atlaisvinti Varžtus,Naudoti Atvirkštinio

1.5 Ah Li-ion Baterijos:

Į 16.8 V Ličio Baterija, Kurį Sudaro Keturi 18650 Ličio Baterijos,Baterijos Talpa 1.5 Ah, Kurie Gali Būti Papildytos Ir Pakartotinai.Įkrovimo Laikas Yra Kontroliuojama 1-1.5 Valandas,Su Baterija Indikatorius, Jums Gali Žinoti, Kiek Laiko Baterija Gali Būti Naudojamas Bet Kuriuo Metu, Kuri Gali Geriau Suvokti Darbo Efektyvumą.

LED Darbo Lempa:

Led Darbinis Šviesos, Kai Jums Pradėti Grąžtas, Darbinis Apšvietimas Įsijungia Automatiškai, Ir Ji Yra Lengviau Rasti Vietą, Kur Jums Reikia Gręžimo Tamsoje.Pastaba: Dėl Skirtingų Fotografavimo Aplinką, Ji sSeems, Kad LED Light Nuotraukoje Nėra Šviesus, Bet Tai Yra Ryškus Pakankamai Faktinių Darbo.

ATSUKTUVAS VADOVAS:

Tai yra mūsų dovana jums.12PCS gauruotas atsuktuvas galvos,Geriau padėti savo darbą.

Garantinis Aptarnavimas:

6 Mėnesių Priemonės, Apsaugos Planas 3 Mėnesių Baterijos Apsaugos Planą.Klientai Gali Grąžinti Ir Pakeisti Iš Vietos Houseware per 7 Dienas. (Tik Vietinio Pristatymo Šalys)

Apie produktus:

1.Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.Mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui. 2.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje.Prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai. 3.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą:

1.Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris) WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntą:

1. Mes atsiųsime užsakymo per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) 2. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) 3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis,Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4.Pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų negali būti guaranted jav, dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali paveikti efektyvumą savo priėmimams.Atkreipkite dėmesį, kad visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo, mokesčių, muitų ir mokesčių už importą į savo šalį bus jūsų nemokamai.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Žymos: bench drill, namų, belaidžiu screwdriv, logotipas deko, belaidžiu gręžimo, tiek įrankis, bevielis elektrinis atsuktuvas baterija, įrankiai, elektriniai įrankiai, brushless screwdrive, tiek gręžimo

Atsiliepimai

Reitingas