Versijos Iconsign blakstienų liftas rinkinys blakstienų kėlimo nustatyti visišką profesionalus blakstienų liftas sudaro blakstienų augimą

Versijos Iconsign blakstienų liftas rinkinys blakstienų kėlimo nustatyti visišką profesionalus blakstienų liftas sudaro blakstienų augimą

Versijos Iconsign blakstienų liftas rinkinys blakstienų kėlimo nustatyti visišką profesionalus blakstienų liftas sudaro blakstienų augimą

€15.92

Produkto aprašymas

  • certifaction: KAULŲ ir raumenų sistemos
  • Naudos: GARBANOTI
  • Bluck kaina: Sveiki!
  • Dydis: Full Size
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Blakstienų Augimo Gydymas
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Modelio Numeris: I-005
  • Funkcija: Liftas, Blakstienų
  • spalva: Rožinė,geltona,mėlyna,aišku
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Prekės Pavadinimas: ICONSIGN
  • Svoris: 150g
  • Komponentas: Permės Kėlimo Skystis
  • NET WT: 25ml/Set
  • Formos: Skystis
  • Privalumas: Garbanoti,Maistingas
  • Pakuotė: Visai mažas rinkinys vienoje poly bag
  • OEM (private Label): Sveiki!

Naujas atvykimo Versijos Iconsign blakstienų liftas rinkinys

Salonas ar Asmeniniam Naudojimui.Garbanoti ir Maistingas Blakstienų.Priimti OEM,Sveiki atvykę į Klausimą!

TOBULAS BLAKSTIENAS, NIEKADA NEBUVO PAPRASČIAU!!

Įsivaizduokite pabudimas, puikiai riesta blakstienas kasdien, be reikia nuolat palaikyti juos.Šis Blakstienų Kėlimo Rinkinį, naudojant silikono pagalvėlės su permės jūsų blakstienas vietoj tradicinio voleliu.Jie lengviau dirbti ir kad mažiau bėdų.Šis Profesionalus Blakstienų Kėlimo Rinkinys yra viskas, ko jums reikia VISADA turėti gražią riesta blakstienų nereikia curler, blakstienų priauginimas, arba tušas. ★ 100% brand new ir aukštos kokybės. 10 Vnt. Blakstienų Kėlimo Nustatyti ★ Blakstienų permė yra greitas, efektyvus, higieniška ir patvari.Naudoti ją sukurti gražus banguoti blakstienos be blakstienų curler. ★ Suteikti jūsų akis gundantis spindesys ir žavi gražus banguoti blakstienos!Padaryti jūsų akis didesnė ir gražesnė. ★ Tinka profesionaliam ir asmeniniam naudojimui. ★ Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo išbandyti ir sertifikuoti.Mūsų blakstienų kėlimo rinkinyje yra švelnus sudedamoji dalis, tačiau visada patartina atlikti alergijos testą prieš 24 valandas.Jei turite kokių nors klausimų, nesijaudinkite, ir prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.Mes jums patenkintas sprendimas.Pastaba: Naudojant sprendimus, uždarykite akis neteisingai gali sukelti dirginimą.Jei sprendimai patektų į akis, gausiai praplaukite vandeniu, 5 minutes arba tol, kol dingo.Jeigu problema išlieka eiti į profesionalus.Mūsų Bendrovė nėra atsakinga už netinkamą ar žalą, kurią sukėlė šio produkto.Prašome laikyti atokiau nuo vaikų, ne visą laiką.

Apie Dropshipping:

1. Rekomenduojame jums Padaryti Dropshipping apie šią prekę,Karšto Parduoti Visų TINKLŲ,jūs galite ieškoti "Iconsign Blakstienų liftas",Daug Bloggers ir Interneto Įžymybė, skatinti ją.Jei jūs taip pat galite Reklamuoti savo STS Kanalo ir interneto,galite gauti daug užsakymų! 2. Turime Sandėlyje JAV,JK,Kanada,Australija,Ispanija,Prancūzija,Vokietija,Rusija.Pristatyti laikas yra nuo 1 iki 4 Darbo dienų! (Jungtinėje KARALYSTĖJE ir Vokietijoje galite išsiųsti iš visų ES šalių,Tiekiame laikas yra nuo 3 iki 7 darbo dienų!) Jūsų Klientai gali Gauti sklypas labai greitai!

Produkto Poveikis

Rodyti išsamią pavyzdžiui, produkto poveikį.

Techniniai duomenys:

1. Silikono plaukų sugarbanojimo lazdele: 5 porų(S,M,M1,M2,L) 2. 2 Heands Y-formos Šepečiai plaukų sugarbanojimo: 3 vnt 3. Valiklis agento:1 butelį 4. Plaukų sugarbanojimo agento: 1 buteliukas 5. Tvirtinimo agento: 1 butelis 6. Drėkinamasis agento: 1 butelis 7. 5 ml/butelis False Lashes Klijai:1 buteliukas 8.Blakstienų Šepetėliu:10 vienetų 9.Mico šepetys:5 vienetų 10.Akių pagalvėlės:2 krepšiai 11. OEM/ODM:Priimti 12.Pakuotė:Visai mažas rinkinys vienoje poly bag,sutaupyti vietos ir laivybos kaina.

Labai Nuostabus Blakstienų Perm Rinkinys:

Mini Komplektas,Lengva Nešiotis.1 Mini Rinkinys Apima visas plaukų sugarbanojimo Įrankiai.Saugus Jokios Žalos Odos,Labai Mažai Kvapas.Po plaukų sugarbanojimo,Geras Funation ant Blakstienų Liftas!Po plaukų sugarbanojimo,blakstienas galite Laikyti Kėlimo už 3 mėnesius(Naudoti Danga Rūpintis savo Lahes kas 4-5 dienas)!Tinka Salonas Konferencija,Su šiuo Perm Rinkinį,Galite Pasidalinti Savo Patirtimi su Kitais.Rodyti kitiems, Kaip Perm Blakstienas Liftas!Padidinti Savo Verslą,Labai svarbu, Makiažas Produktas Jūsų Įmonės ar Parduotuvės,plaukų sugarbanojimo Lahes Kėlimo dabar yra labai Populiarus visame pasaulyje!Skatinti jį į Savo Studentų ar Pradedantiesiems,Gera Mokymo Salonas ar Mokyklose.Geras būdas sustiprinti Savo Supratimą.Profesionalus Blakstienų Technikas,1 rinkinys gali daryti 12 iki 15 žmonių!

Kaip naudoti?

1 žingsnis : Naudojant 4 valikliu losjonas aišku ne tepalo ,dulkių ir sudaro likučių ant blakstienų.2 žingsnis : Įdėkite pagal akių trinkelės ant apatinių vokų.3 veiksmas : priklijuoti silikoniniai akių trinkelės ant viršutinių vokų.Step4 : Taikyti gule ant blakstienų ir silikono akių pagalvėlės.Step5 : Teptukas blakstienoms iki Y formos šepetėliu,tada apimantis clingfilm blakstienoms 10 minučių.Step6 : Taikyti 1 perm losjonai ant blakstienos,apimantis clingfilm blakstienoms 10 minučių.Step7 : Taikoma 2 fiksavimo losjonai ant blakstienos,apimantis clingfilm blakstienoms 10 minučių.Step8 : Pašalinti clingfilm,naudojant 4 valikliu losjonas aišku ne visi perm likučių.Step9 : Galiausiai,taikyti 3 nutritions losjonai remonto blakstienų.

DUK:

1 klausimas: Kaip ilgai jūs laivą iš įsakymas ? ( 1 Darbo dieną! Klausimas 2: Šis Produktas, kurias Šalis jūs vertybinių popierių? (Kinija,Jungtinės amerikos valstijos,Jungtinė Karalystė, Rusija, Ispanija, Kanada, Vokietija, Prancūzija, Australija) 3 Klausimas : ar Galima padaryti, OEM? ( TAIP!Kviečiame Susisiekti su mumis! ) 4 klausimas: ar jūs manufaktūra ar prekybos bendrovė? (Mes esame profesionalus gamintojas blakstienų produktus, turi 15 metų istoriją,Guangzhou,Guangdong Province,Kinija.Mes turime RAUMENŲ,FDA,CPNP Dokumentų!Mūsų gamykloje praėjo IS09001:2014 m., o mes AAA klasės kredito įmonės.Taip pat turime didelį sandėlį ir Kokybės Kontrolės Departamento pirkti produktus klientams.) 5 klausimas: Kaip ilgai aš galiu tikėtis gauti produktą?

Žymos: makiažas, smailas false lashes, goth makiažas, blakstienų liftas rinkinys, vyrų netikrą blakstienas, blakstienų, iconsign blakstienų, blakstienų serumas, lūpų dažai, laikinai padirbti blakstienos

Atsiliepimai

Reitingas