SONOFF BASICZBR3 Zigbee "PASIDARYK pats" Smart Switch Belaidis Nuotolinio Valdymo Modulis Jungikliai Veikia Su Alexa SmartThings Centru Smart Home

SONOFF BASICZBR3 Zigbee

SONOFF BASICZBR3 Zigbee "PASIDARYK pats" Smart Switch Belaidis Nuotolinio Valdymo Modulis Jungikliai Veikia Su Alexa SmartThings Centru Smart Home

€12.90

Produkto aprašymas

  • zigbee: IEEE 802.15.4 2.4 GHz
  • spalva: Balta
  • Darbai su: Alexa SmartThings hub
  • Palaiko WiFi tinklą.: Taip
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Laiko Funkcija: Taip
  • Modelio Numeris: basiczbr3
  • Tipas: WiFi Bevielio ryšio Smart "PASIDARYK pats" Jungiklis
  • Įtampos diapazonas: AC 100-240V 50/60Hz 10A
  • Prekės Pavadinimas: sonoff
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Galia Vatais Max: 2200 W
  • Dažnis: 2.4 GHz
  • Kamera Įrengta: No
  • PROGRAMĖLĖS Pavadinimas: eWelink

SONOFF BASICZBR3 - Zigbee "PASIDARYK pats" Smart Switch

Suderinama su "Amazon" Alexa.Veikia su SmartThings centru .Nustatyti saulėtekio ir saulėlydžio rutinos, norėdami įjungti arba išjungti šviesos."Hands-free valdymas balsu.Tvarkaraštis prietaisai, įjungti arba išjungti.Įjungti ar išjungti šviesą, remiantis jūsų buvimo vietą.Pritaikyti įrenginiai sukelti prietaisų.

Apžvalga

SONOFF BASICZBR3 yra pirmasis SONOFF ZigBee "PASIDARYK pats" Smart Switch, kuris jungia SmartThings hub kontroliuoti visų prijungtų prietaisų per SmartThing PROGRAMĖLĘ iOS/Android telefonams prieigos kambariai, scenos, narių ar automations režimas sukurti protingas namas.Sklandžiai veikia su "Amazon" Alexa platformų, įskaitant ZE39KL Echo Plius, Echo Studija, DW84JL 2nd Gen Echo Show & L9D29R 2nd Gen Echo Plius, tiesiogiai susieti su ZigBee smart pereiti per jūsų balso, tiesiog pasakyti: "Alexa, " find device" ir pamatyti.Plius, daugiau reikalingumo sąlygas, pavyzdžiui, tvarkaraštis, prietaisas, vietą ir signalas gali būti naudojami įrenginiai, susiję su Zigbee pažangus jungiklis įjungtas arba nukenksminti.Atlikite SONOFF ZigBee smart pereiti prie pradėti savo naują protingų namų kelionę!

Darbai Su "Amazon" Alexa

Šis produktas veikia su "Amazon" Alexa.Galite paprašyti, Alexa valdyti įrenginį su šios balso komandas.Atkreipkite dėmesį, kad tik JAV/JK anglų ir vokiečių balso komandos yra remiamos dabar.

Išbandykite šiuos žodžius ( {deviceName} turėtų būti jūsų prietaiso pavadinimas):

Alexa, įjungti {deviceName}

Alexa, išjunkite {deviceName}

Alexa, savo ruožtu {deviceName} išjungti

Alexa, savo ruožtu {deviceName} on

Alexa, schalte Gerätename ein

Alexa, schalte Gerätename aus

Savybės Palaiko WiFi tinklo.Palaiko būsenos sekimas: prietaiso statusą laiku pateikta EWeLink.Palaiko nuotoliniu būdu įjungti arba išjungti prijungtas prietaisas/šviesa.Palaiko max 8 leido reguliaraus/countdown/linijos laikmačiai kiekvieną įrenginį.Palaiko daug WiFi smart įsijungia viena išmaniųjų telefonų.Darbai su "Amazon" Echo, Echo Dot", "Amazon Bakstelėkite Veikia su "Google" Namų Darbų "Google" Lizdo Specifikacija Įtampos diapazonas: 90-250v AC(50/60Hz) Max srovė: 10A Max Galia: 2200 w Matmenys: 88*38*23 mm (L*W*H) Spalva: Balta Drėgmė: 5%-90%RH, nesikondensuojantis Dažnis: 2.4 Ghz darbinė Temperatūra: 0ºC-40(32°F-104°F)

Kaip įdiegti Sonoff WiFi belaidžio tinklo jungiklis?

Paruošimo būdas: išjunkite visas susijusias elektros energijos šaltinis pirmas.

Dėmesio: galia L N kabeliai turi būti prijungti prie "ĮĖJIMO" pusėje.Elektros galia L N kabeliai turi susisiekti su "IŠĖJIMO" pusėje.Atminkite, NE klysta kryptimis!

Kai prisijungti Sonoff home appliance(per 2200W), iš tikrųjų du terminalo jungties uostuose "INPUT" gali prisijungti prie įvesties kabelis L ir N atsitiktinai, ir "IŠĖJIMO" gali prisijungti prie išėjimo kabelis L ir N atsitiktinai.Tačiau siekiant išvengti jokių saugos problemų, prašome strickly sekti laidų jungtis taip:

Apie Shippment

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.Mes darome shippment per 2-15 dienų po mokėjimo tikrinimo.

2.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už galimą užsakymą atidėti.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6 Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

7 Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar impot mokesčių.

Grąžinimo ir atlyginimo

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečių priežasčių grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zinojo.lt.LAIMĖTI KAINOS PASIŪLYMO SUMĄ.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: sonoff, mini sonoff, namų smart, pereiti zigbee, sonoff basiczbr3 zigbee, perjunkite wi-fi, aqara, homekit jungiklis, sonnoff, sonoff snzb 03 zigbee jutiklis

Atsiliepimai

Reitingas