TOSEEK Visą 3K Anglies Pluošto Stiebas 7 Laipsnį, 31.8 mm, Kelių Dviratį MTB Dviračių Kyla Kalnų Dviračių P

TOSEEK Visą 3K Anglies Pluošto Stiebas 7 Laipsnį, 31.8 mm, Kelių Dviratį MTB Dviračių Kyla Kalnų Dviračių P

TOSEEK Visą 3K Anglies Pluošto Stiebas 7 Laipsnį, 31.8 mm, Kelių Dviratį MTB Dviračių Kyla Kalnų Dviračių P

€28.76

Produkto aprašymas

  • Apdaila: Matinis/Blizgus
  • Stalo Spaustukas Skersmuo: 28.6 mm
  • Medžiaga: visas anglies pluošto
  • Aukštis: 36 - 45mm
  • Steerer Skersmuo: 28.6 mm
  • Prekės Pavadinimas: TOSEEK
  • kotelio ilgis: 60mm ir 70mm 80mm 90mm 100mm 110mm 120mm 130mm
  • Rankenos Apkabos Skersmuo: 31.8 mm

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas, kai užsakymus. 2.Zinojo.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas, kai mokėjimas baigtas, ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai šis procesas laikas yra per. 3.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba Tarpininkavimo bus procesas iš karto, ir tai gali užtrukti 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą. 1.Kinija po tinka daugumai klientų kaip no custom muito paprastai(su 30-60 dienų pristatymas laikas); 2.Mes don\ \ 't turėti jokių papildomų importo muitų,mokesčių, žemės sklypo paskirties šalį, ir laivybos kompanija cellect ji iš pirkėjo pristačius. 3.Skelbiame tikrąją vertę, ir pavadinimas, jei turite specialių pageidavimų, prašome palikti atkreipia dėmesį, kad galėtume paskelbti žemesnė nei tikroji vertė. 4.Visi siuntiniai siunčiami per įprastu paštu(KN Post)yra ribotos svorio per 2KG,todėl, jei jūsų sklypas yra antsvorio,mes pasirūpinsime, kad jūsų sklypas per 2 sklypus. 1.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės. 2.Prekės kuris yra sugadintas arbatrūksta komponentai nėra grąžinami. 3.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę. 4.Kai gauna elementus,mes grąžinsime jums nedelsiant. 1.Jums pasitenkinimo ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.APRAŠYMAS & MEDŽIAGŲ, Anglies Pluošto kompozicinių statybos Armuotas stabdžių svirties zonų 3K anglies pynimo Medžiagos:Pilnai anglies pluošto Rankenos Apkabos, Skersmuo:31.8 mm Steerer Skersmuo:28.6 mm, Kotelio Ilgis:60mm ir 70mm 80mm 90mm 100mm 110mm 120mm 130mm Dviračio Tipas:Kalnų / Road bike 1 metų kokybės garantija Praėjo EN 14766 Sandards ir JAPONIJOJE JIS bandymų Standartus.

'1.Jūs galite atlikti mokėjimą per pateiktų mokėjimo būdų.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas. 2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. 3.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: dviračio balno moterims, milžinišką anglies kamieninių road bike, 24 colių anglies rėmelį, dokitmilu ciclismo, anglies kamieninių kelių dviratį balta, anglies dviračių stiebai, matinis anglies dviračių kamieninės, cubrebotas ciclismo, anglies pluošto žiedas, kamieninių mtb anglies 70

Atsiliepimai

Reitingas