Automatinis Batai Padengti Mašina Bateliai Maker " Smart Batų Dangtelis Paskirstytojo Laisvą Ranką Namų Žengia Vienkartiniai Batai Organizatoriai

Automatinis Batai Padengti Mašina Bateliai Maker

Automatinis Batai Padengti Mašina Bateliai Maker " Smart Batų Dangtelis Paskirstytojo Laisvą Ranką Namų Žengia Vienkartiniai Batai Organizatoriai

€14.97

Produkto aprašymas

  • Specifikacija: 400*210*120mm
  • Feature3: Vienkartiniai Bateliai Maker
  • Feature6: Vienkartiniai batų dangtis
  • Feature5: Užkerta kelią bakterijų
  • Medžiaga: ABS inžinerijos kokybės plastiko
  • Feature1: Home / office / lauko batų padengti mašina
  • Feature2: Automatinis Batai Padengti Mašina
  • Feature4: batai organizatoriai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

★【Batų Apima Mašina yra Automatinis】: Mechaninė batų padengti dozatorius lengvai ir efektyviai padengti batai, sutaupyti jūsų brangų laiką.Jis yra pagamintas iš PPT ABS saugus naudoti ir ekologiškas.

★【Nereikia Valyti】: Mechaninė batų padengti balionėlis gali išlaikyti jūsų grindų švarus ir tvarkingas, todėl nereikia valyti kiekvieną dieną.Jūs galite naudoti jį tarpdurį, kad yra okupuoti ir patogu naudoti.

★【NĖRA Elektros】: Batų padengti dozatorius veikia mechaninė pavasarį, jis bus automatiškai paleisti bootie aplink savo batų, kai jūs stovite centre dozatorius.Taigi, batų dangtelis paskirstytojo ne tik taupo elektros energiją, bet ir ekologiškas.

★【Plačiai Naudoti】: Aukštos kokybės, puikiai tinka biure, namuose, parduotuvėje, kad reikia vienkartiniai batų padengti dozatorius.Paryškinimo sutirštės pavasarį ir stabilus kabliukai, kurie padidina patvarumą ir stabilumą.

☀ Naudoti, norint apsaugoti biurų grindis ir kilimus, kur darbuotojai atvyksta iš purvinose vietose. ☀ Apsaugo kilimai, ir patogu įdėti bagažinėje apsaugoti Automobilį Grindys. ☀ Saugus būdas lankytojams padengti savo batus be kovos ☀ Rankų, automatinė, batų padengti dozatorius lengvai ir efektyviai padengti batai, sutaupyti jūsų brangų laiką ☀ Pagaminti iš PPT+ABS saugus naudoti ir ekologiškas. ☀ Automatiškai išskiria bootie aplink savo batų, kai jūs stovite centre dozatorius. ☀ Išlaikyti jūsų grindų švarus ir tvarkingas

SPECIFIKACIJA: Svoris: 1.8 KG, Dydis: 400 X 210 X120 (MM) PAKUOTĖ: 1 X Automatinis Batų Padengti Dozatorius

PASTABA: Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Fizinio Rodyti

DROPSHIPPING jokių sąskaitų faktūrų ar reklaminės medžiagos, įtrauktos Siekiant perdirbti per 24 valandas, logistikos informaciją, per 48 valandas(Išskyrus atvejus, Savaitgalį ar atostogų metu) nėra minimalaus kiekio ribą, gali būti nuolaida urmu perka, ir logistika yra sparčiai.MOKĖJIMO BŪDAS 1. Mūsų pirkėjo apsaugos apsaugo tik mokėjimo būdus Zinojo.lt, kaip nurodyta toliau. 2. Jei turite klausimų apie mokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 3. Prašome patikrinti, jūsų nurodytu adresu, prieš atlikdami mokėjimą.Jei norite ką nors pakeisti, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, ar mes išsiųsti prekes adresą, kurį paliko dėl užsakymo informaciją tik. #Mes išsiųsti elementai per 1-4 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.Sekimo numerį bus atnaujinta Zinojo.lt kartą jūsų prekės yra vežamos.Jei yo u nori pasirinkti express shipping tai, Pls susisiekti su mumis pakeisti, laivybos mokestis.ATSILIEPIMAI 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Mūsų tikslas-išlaikyti aukštus kompetencijos siekti 100% klientų pasitenkinimo! 2.Jei nesate patenkintas su sandoriu, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš jums pateikti savo vertinimą.Komunikacijos yra efektyviausias būdas išspręsti problemas.leiskite mums sukurti sveiką, teigiamas ir klestinčią ali bendruomenę kartu!

Žymos: padengti batų, laisvų rankų batų raišteliai, grobis naudotis, specialių batų padengti dozatorius, grobis masažas, apsauginis automatinis batų dangtelis paskirstytojo mašina, veido aptikimo telefono turėtojas, nešiojamų batų, plastikiniai batų padengti mašina, batai padengti dozatorius

Atsiliepimai

Reitingas