Maršrutizatorius Lentelėje Įterpti Plokštės Žoliapjovės Graviravimo Staklės Medienos apdirbimo Įrengimai Medienos apdirbimo staklės Bosch GKF550 RT0700C

Maršrutizatorius Lentelėje Įterpti Plokštės Žoliapjovės Graviravimo Staklės Medienos apdirbimo Įrengimai Medienos apdirbimo staklės Bosch GKF550 RT0700C

Maršrutizatorius Lentelėje Įterpti Plokštės Žoliapjovės Graviravimo Staklės Medienos apdirbimo Įrengimai Medienos apdirbimo staklės Bosch GKF550 RT0700C

€22.39

Produkto aprašymas

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Aliuminio Lydinys Maršrutizatorius Lentelė

Įskaitant "PASIDARYK pats" maršrutizatorius, liftas rinkinys pridėti aukščio reguliavimo funkcija jūsų plungės maršrutizatorius (reikia gręžti skylę, maršrutizatorius, bazinė patys).Daugiafunkcinis įterpti plokštės su žiedais, tinka padaryti savo maršrutizatoriaus lentelė didelio tikslumo medienos perdirbimas.

Savybės:

Daugiafunkcinis įterpti plokštės su žiedais, tinka padaryti savo maršrutizatoriaus lentelė didelio tikslumo medienos perdirbimas.

Pagaminti didelio stiprio aliuminio lydinių ilgą gyvenimą naudoti.

Patogioje centras-hole sandariklis naudojamas suderinti maršrutizatorių, kad ji yra orientuota į tiek skylių.

Ji yra paprasta naudoti, išsaugoti pastangų ir darbo, ir lengva manipuliuoti ir plačiau naudoti apkarpymo mašina tuo pačiu metu.

Aukšto tikslumo CNC mechaninio apdirbimo daro puikios kokybės.

Suderinama tik su GKF550 ir RT0700C.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Prekės dydis: 235 * 120 * 9mm / 9.3 * 4.7 * 0.4 į

Prekės svoris: 500g / 1.10 lb

Pakuotės dydis: 280 * 185 * 15 mm / 11.0 * 7.3 * 0.6 į

Pakuotės svoris: 510g / 1.12 lb

Paketų Sąrašo:

1 * Maršrutizatorius Lentelėje Įterpti Plokštės

4 * Įdėkite Įrankiai

1 * pakuotės Tvirtinimo Varžtai

1.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

2.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome susisiekti su mumis pirmą,ir ne atidarykite ginčo tiesiogiai,mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.

3.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu.

1 .Jei jus tenkina mūsų produktus,prašome pateikti mums 5 Žvaigždžių Teigiamų Atsiliepimų.Labai ačiū.

2 .Jei nesate patenkintas mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis pirma.Mes stengiamės išspręsti problemą.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Zinojo.lt .ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes esame visada laukiami didmeninė ir lašas laivybos.

1.Pašalinti mūsų prekės ženklas ir skelbimų iš sklypas.

2.Pašalinti kvitą arba sąskaitą-faktūrą.

3.Paramos CSV/ "Excel" Paslaugos.

4.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

5.Mes naudojame ePacket pristatymas dauguma šalių, tokių kaip jav, Kanada, Australija, rusija, Vokietija, Prancūzija , Ispanija , Jungtinė Karalystė ir Naujoji Zelandija.

6.Prioritetas pristatymas, greitai, laivybos per 48 valandas.

7.Jokios reklaminės medžiagos įskaičiuotos.

Žymos: aliuminio t stebėti, bosch įrankis, amatų medienos, dewalt įrankis, etabli maršrutizatorius lentelė, vyrai reguliuojami hanteliais, įrankiai, elektriniai įrankiai, pakreipimo frezavimo stalo, tiek gręžimo, fi wi maršrutizatorius

Atsiliepimai

Reitingas