Žaidimo Sniper Elite 4: Italia " (PS4) (RUS)

Žaidimo Sniper Elite 4: Italia

Žaidimo Sniper Elite 4: Italia " (PS4) (RUS)

€26.68

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: NĖRA

Sniper Elite 4: Italija -Kitas žingsnis plėtros serijos taktinė šaudyklė apie eros II Pasaulinio Karo.Vaidmenį snaiperis Karlo Fairburn šį kartą jums eiti nemokamai iš kariuomenės kryptis miesto Italijos kampanijos metu Sąjungininkai, 1943. Pagerėjo grafika, nauja mechanika ir multiplayer žaidimas yra puikus derinys ketvirtoji dalis serija.Išleidimo Italija

Žaidimas vyksta 1943 per italijos kampanijos sąjungininkai.Kariuomenės sausumos pakrantėse, Sicilijos ir pradėti savo prasiveržimą į Alpių visoje Italijoje.Tu žaidi už Karlo Fairburn, kurie padeda kariai savaip: yra snaiperis, jis meistriškai naudoja šaudymo įgūdžius, tyliai pašalinti priešų.

Žaidimas padės jums per daug įsimintinų vietų: nuo gyvenvietes kalnuose triukšmingoje miškai.Jūs turite aplankyti tokias žinomas vietas, kaip Monte Cassino Vienuolynas, pvz.Nepasiduokite savo buvimą ir tyliai pašalinti priešų.Kareiviai, vietinių pasipriešinimo padės jums per procesą kovoti su fašistais-paskambinti pagalbos.

Savybės:

Sukurta меахника.Sunkus darbas snaiperis žaidimas atsispindi visas detales.Balistinių raketų sistema buvo labai išvystytas, ir fotografavimo metu reikia atsižvelgti į daugelį veiksnių, pavyzdžiui, vėjo.Taip pat pagerėjo režimo reikalavimai saugoti profesinę paslaptį, kurios dėka jums bus lengviau pasislėpti nuo priešų.

Be triukšmo ir dulkių.Lygių šiame žaidimas tapo tikrai didžiulis (už ačiū pajėgumus naujos kartos konsolės), ir jūs galite patirti savo tikslus skirtingai.Šūvis iš šautuvo, yra tik vienas būdas.Galite unnoticeably slinkti į šešėlį ar net reguliuoti nelaimingų atsitikimų.

Multiplayer žaidimas.Sniper Elite 4 remia žaidimas kooperatyvo sklypas kampaniją.Taip pat yra įvairių rūšių konkurencingas žaidimas.Pavyzdžiui, reikia pašalinti priešas tam tikru atstumu.Jūs turite konkuruoti su kito žaidėjo, kuris iš jūsų bus pašalinti vienas kitą greičiau ir tiksliau.

Žymos: PS4, sniper elite 1, sniper elite 4 atsisiųsti, ps4 varžtų rinkinys, titano kalba, dobe ps4 pro, 100 sf, minecraft požemius ps4, papildomas ventiliatorius, ginklų sniper elite 4

Atsiliepimai

Reitingas