ZigBee 3.0 Smart šviesų Modulis Smart Gyvenimas/Tuya APP Belaidžio Nuotolinio Valdymo Dirbti Su Alexa "Google" pradinis 1/2 Būdas 90-250V

ZigBee 3.0 Smart šviesų Modulis Smart Gyvenimas/Tuya APP Belaidžio Nuotolinio Valdymo Dirbti Su Alexa

ZigBee 3.0 Smart šviesų Modulis Smart Gyvenimas/Tuya APP Belaidžio Nuotolinio Valdymo Dirbti Su Alexa "Google" pradinis 1/2 Būdas 90-250V

€6.91

Produkto aprašymas

  • Produkto Tipas: ZigBee Jungiklis Modulis
  • Dabartinis: 10A
  • Veikimo Temp: -10℃-+40℃
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • laivybos laikas: Per 24 valandas
  • Belaidžio Ryšio Protokolas: Zigbee 3.0
  • Atveju temp: +809℃ (Maks.)
  • IP Reitingas: Ip20
  • Pritemsta (WxDxH): 52x47x18 mm
  • Dropship,Didmeninė Prekyba: Parama
  • Sertifikavimo: FCC
  • Veikimo diapazonas: ≤200 m
  • Įtampa: 90-250V AC

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

1.Šis pažangus Tuya ZigBee 3.0 modulis sukurtas su ZigBee 3.0 protokolo specialiai, suderinama su Tuya ZigBee hub realizuoti visas pastangas susieti savo namus,tikrai geras pakeisti nestabili "Wi-Fi".ZigBee 3.0 protokolas su mini dizaino, tinka ES ir JK sienos jungiklis, dėžutė ,ir lengvai jį į savo sienos jungiklis, dėžutė jūsų tradicinių perjungti be jokių įtaką jūsų originalus apdaila stilius, kad jis protingas,tai jūsų prietaisų ultimate power on/off smart perdaryti ir paversti labiausiai visus suderinamus produktus smart tie;tradicinių perjungti ir tai smart module gali savarankiškai dirbti be trukdžių. (Pastaba:Šis modulis tinka tik svirtinis jungiklis,2 pav.) už išsamią informaciją.)

2.Gali būti naudojamas kaip 1-taip, arba 2-way grandinės (2 jungikliai kontrolė 1 šviesos); tiesiog prisijungti prie 1, 2 jungikliai ir konvertuoti prijungto prietaiso į smart vieną (už 2-way grandinės)

3.Leidžia laisvų rankų balso ir belaidis nuotolinio valdymo;parama "Amazon" Alexa "Google" pradinis balso kontrolės ir Pažangaus Gyvybės ir Tuya App kontrolės išmaniųjų telefonų su specialiųjų Tuya ZigBee 3.0 stebulės reikia ir prijungtas.

4.Atsižvelgiant statusą, tinklas nestabilus arba ne tinklo,ZigBee 3.0 jungiklio modulis yra tikrai nepakeičiamas, turi derinti su ZigBee vartai į formą, namų LAN,NE DAUGIAU NERIMAUTI nėra ir silpnas tinklas,lengvai gauti valdymas per prijungti įrenginiai taip ilgai, kaip ten yra stabili ZigBee signalas;Leidžia daugiau įrenginiai prijungti per ZigBee kaip WiFi protokolą.

5.Imtis visiškai kontroliuoti prijungti prietaisai, kurių laikmačių, grafikai ir atgalinės atskaitos (1/5/30 min, 1 val., ir pan.) su Pažangaus Gyvybės ir Tuya Programą; dalis kontrolę su šeima ir draugais, kad būtų patogiau; įeina pilnas 2-jų metų garantija ir 60 dienų grąžinimo garantija pilną pasitenkinimą.

Techniniai duomenys:

Produkto tipas :ZigBee Jungiklis Modulis

Įtampa:90-250V AC

Srovė:10A

Bevielio Protokolo :ZigBee 3.0

Veikimo temp:nuo -10℃-+40℃

Atveju temp:Tc: +809℃ (Maks.)

Veikimo diapazonas≤200 m

Pritemsta (WxDxH):52x47x18 mm

IP reitingas:IP20

Pakuotė:

1* pertraukiklis

1*Instrukcija

Pastabos:

1. Tai yra Zigbee smart module jungiklis, kuris turi būti naudojamas pagal Zigbee vartai šakotuvą su Zigebee protokolą.

2. Montavimas turi būti atliekamas kvalifikuotas elektrikas pagal vietos taisyklių reikalavimus.

3. Laikyti prietaisą nepasiekiamoje vaikams ir toli nuo vandens, drėgmės ir karšta aplinka.

4. Įdiegti prietaisą atokiau nuo stiprių signalų souroes, tokias kaip mikrobangų krosnelė, kurie gali sukelti signalo nutraukimas sukėlė neįprastą įrenginio veikimą.

5. Kliūtis betono sienos arba metalliocmaterials gali sumažinti efektyvus veikimas ange prietaiso ir turėtų būti vengiama.

Žymos: led jungiklis wireless, es zigbee plug, pereiti tuya, pereiti zigbee, zigbee smart switches, zigbee lizdas ce, perjunkite wi-fi, valdymo skydelis wifi, zigbee led šviesos jungiklis, aqara

Atsiliepimai

Reitingas