"PASIDARYK pats" Nauji Plastikiniai Formos Grindinio Plokštės Betono Sodo, Kieme Keliu Betono Sienų Tinkas, Akmens masės Plytelės Anti-slip Grindinio Plokštes

"PASIDARYK pats" Nauji Plastikiniai Formos Grindinio Plokštės Betono Sodo, Kieme Keliu Betono Sienų Tinkas, Akmens masės Plytelės Anti-slip Grindinio Plokštes

€34.01

Produkto aprašymas

  • Medžiaga: Plastikiniai

Surinkimo dėmesio į parduotuvę.Pirkti produktus su papildomų nuolaidų!"PASIDARYK pats" Nauji Plastikiniai Formos Grindinio Plokštės Betono Sodo, Kieme Keliu Betono Sienų Tinkas, Akmens masės Plytelės Anti-slip Grindinio Plokštes

Iškilmingai pareiškiu:

Dydis: produktas yra patogus demoulding pasirengimo produkto.Sklandžiai ir nelygaus paviršiaus dydis galutinis produktas yra per 0.6-1.5 cm.Nelygaus paviršiaus dydis paprastai dizainą, dydį, piešinį!

Žaliavos:

Yongding Pelėsių yra 100% naujas polipropileno PP liejimo, patvarus ir atsparus lašas, siekiant užtikrinti produkto kokybę.Jei žmogus-padaryta žala, ji gali būti perdirbta daugiau nei 80-200 kartus.

Naudojimas:

Yongding Pelėsių daugiausia naudojamas modulinis, standartizuotos gamybos ir statybos iš mažų surenkamų dalių vandens conservancy", rezervuarų, kanalų, kelių, geležinkelių, savivaldybių ir kitų projektų.Į demolded gatavi produktai gali veiksmingai pagerinti statybos tikslumo, stiprybės ir grožio susijusius projektus Sutaupyti laiko ir pastangų, ir atitinka statybos standartus!Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3. Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai, todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Prašome nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus spręsti savo problemų , nedvejodami Kreipkitės į mus pirma, jei turite kokių nors problemų, mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Galite patikrinti duomenis stebėjimo informaciją interneto svetainėje, www.17track.net .Jei turite kokių nors problemų, apie, stebėjimo informacijos ,prašome susisiekti su mumis prieš atidarant kad ginčą.

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.

EMS ir DHL imsis 3-7 darbo dienų, FedEx imsis 5-12 darbo dienų, jums reikėtų apmokėti siuntimo išlaidas.Zinojo.lt Standartinis Pristatymas /Kinijos Oro Post/El. paketas, Nemokamas Pristatymas ,imsis 10-35 darbo dienomis(Nuotolinio srityje reikia imtis daugiau dienų).

Maloniai prašome pažymėti Atostogų ir savaitgalio nėra įtrauktos į darbo dienų.Mes negalime prisiimti papildomų importo mokesčių savo šalyje, prašome suprasti !

Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų dėl papildomų išlaidų.Jei turite kokių nors klausimų, ir ypatingą reikalavimas užsakymą, prašome susisiekti su mumis, Ačiū!

Žymos: pelėsių gipso sienos, koala ornamentu, pelėsių sodo plastiko, sienų pelėsių, sienos sodas, patalpų augalų lentynos, minkštas rėmas pelėsių, amatų "pasidaryk pats", pelėsis raukšlės, beton pelėsių

Atsiliepimai

Reitingas