Universalūs Motociklo Priekinis Stiklas Oro Srautas Reguliuojamas Priekinio Stiklo Kintamasis Spoileris, Priekinis Stiklas

Universalūs Motociklo Priekinis Stiklas Oro Srautas Reguliuojamas Priekinio Stiklo Kintamasis Spoileris, Priekinis Stiklas

Universalūs Motociklo Priekinis Stiklas Oro Srautas Reguliuojamas Priekinio Stiklo Kintamasis Spoileris, Priekinis Stiklas

€21.61

Produkto aprašymas

  • Lašas Apsipirkimo: Parama
  • type1: Motociklo Priekinis Stiklas Oro Srautas Reguliuojamas Priekinio Stiklo
  • Type2: Vėjo Deflektoriai
  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot
  • Prekės Svoris: 600g
  • Medžiagos Tipas: organinis akrilo objektyvas CNC aliuminio lydinio procesas nerūdijančio plieno varžtas
  • Elemento Aukštis: 28cm
  • Modelio Pavadinimas: Motociklo Priekinio Stiklo
  • Tipas: Motociklo Priekinio Stiklo
  • Elemento Ilgio: 0cm
  • Elemento Plotis: 13cm

Kulka Taškų:

1、Reguliuojamas Privalumas: ekrano ir pratęsti ginklų ir vyriai yra numatyta teikti didesnę judėjimo intervalą ir reguliavimas - duoti iš viso aukštyn/žemyn, vertikalus nuotolis iki 130 mm plius ar 130mm, atėmus o pats reguliavimas spoileris kampo dar yra sąlyga, kurios yra nesusiję su aukščio timpa autosculpt.

2、Vėjo Privalumas: profesinės modifikuotų akrilo aišku, priekinio stiklo yra geros išvaizdos ir tai yra puiki į vėjo funkcija.

3、Begarsis Privalumas: priekinio stiklo gali veikia žymiai geriau vėjo funkciją, sumažinti važiavimo greitį ir sumažinti triukšmą, todėl savo vairavimo patogiau ir lengviau, net jeigu važiavimo greitis yra greičiau!

4、Galinga Funkcija: Jei jūs vairuoti kelyje, timpa autosculpt gali būti pašalintas labai, tiesiog lankstymo mechanizmas ir minkštos gumos tarpiklis, kuris nebus rizikingas jums.

5、Lengva Įdiegti: Su meistriškai įranga yra lengva įdiegti su pilnai reguliuojamu kampu.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Universalus Motociklo Priekinio Stiklo

Gaminio medžiaga: organinių akrilo objektyvas CNC aliuminio lydinio procesas nerūdijančio plieno varžtas

Naudojimas: priekinis stiklas

Neprivalomas spalva: skaidri

Matmenys(apytiksl.): 13cm/5.12 m. aukštis 28cm/11.02 į plotis

Taikytinos modeliai: tinka stiklai skirti Suzuki DL250, stiklai ABS, stiklai V-Strom DL650 DL1000, ir priekinio stiklo, gali būti vertinamas kaip universalus modifikuotas ir gilaus mažas priekinio stiklo.

Pakavimo Sąrašas:

1*langų

1*krepšys-pateiktos montavimo rinkinys

Pastaba: priekinio stiklo yra nemokama skylių, tiesiog naudokite juostelę ir pritvirtinkite varžtais įdiegti jį! ! !Tiesiogiai montuoti be jokių pakeitimų padarys jūsų motociklo tobulas.

Žymos: foto spausdintuvai didelis, moterų priedus f sportbačiai, "starbucks" puodelis tatuiruotė, didelės nuotraukos, nuotrauka antraštės 70pcs, gyvūnų fotosesija, nuotrauka stativ derliaus, moteris atvira liemenėlė krūtinės, nuotrauka rekvizitai europos

Atsiliepimai

Reitingas