Sonoff Dual R2 2 Gaujos WiFi "PASIDARYK pats" Įjungti "Smart Home EWelink APP Kontrolės ir (arba) Balso Kontrolės Darbą Su "Amazon" Alexa "Google" pradinis Asistentas

Sonoff Dual R2 2 Gaujos WiFi

Sonoff Dual R2 2 Gaujos WiFi "PASIDARYK pats" Įjungti "Smart Home EWelink APP Kontrolės ir (arba) Balso Kontrolės Darbą Su "Amazon" Alexa "Google" pradinis Asistentas

€6.57

Produkto aprašymas

  • Masto: Kita
  • Valdymo Kanalai: 2 Kanalai
  • Savybės: Lizdas
  • Modelio Numeris: Sonoff Dual R2
  • Gyro: NĖRA
  • Valstybės Surinkimo: Beveik Pasirengę
  • Prekės Pavadinimas: sonoff
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maksimalus Greitis: NĖRA

Savybės Įtampa diapazonas: 90-250v AC Max srovė: 10A Max Galia: 3500W(2 įtaisas)/2200W(1 prietaisu) Spalva: Balta Darbinė Temp: Nuo -40 ℃ - 125 ℃ Paketas

1* SONOFF Dual R2

Kontrolės , Vienas Bakstelėkite Telefono

Dirbti su Dviguba Jungiklis , nereikia paleisti į applicance įjungti/išjungti ją išlaikyti jūsų telefono kontroliuoti juos.

Smarten Savo Namų be Rankų

Leisti voice-enabled pagalbininkai, įskaitant "Amazon", Alexa, Google Asistentas įjungti/išjungti prietaisus, tiesiog paprašykite jų ir eiti.

Kontrolės Atskirai, Dirbti Vienu Metu

Built-2 gaujų 2 įrenginių, dirbančių tuo pačiu metu.Jūs galite kontroliuoti 2 įtaisai, prijungti prie jungiklio savarankiškai, todėl nereikia įsigyti papildomų jungiklių, sutaupyti daugiau pinigų.

Dabar, Jūsų Virdulys Mano pati

Nori paversti virdulys iš confort savo sofos?Leiskite pereiti padaryti visus savo virtuvės - automatiškai paversti savo virdulys on/off bet kuriuo monment.

Įjungti arba Išjungti ?Rodyti Savo Telefonai

Visų statuso pakeitimus applicances bus rodomas app, ir jums bus žinoti, ar jie yra įjungti arba išjungti, užtikrinant jums ramybę.

Smarten, Ne tik vienas prietaisas

Kontrolės ton eWelink-leido priedai vienu metu, kuris padeda sukurti grupių scenos jūsų protingesni namuose.

Akcijų Kontrolę visoje Prietaisas

Parama prietaisai pasidalijimo, tiesiog pasidalinti prietaisų su kitais telefonais ar tablečių, jis gali būti kontroliuojamas bt kitomis nuotolinio ryšio naudotojams tiesiogiai.

Nekilnojamojo kulka nuotrauka

Žymos: sonoff, namų, sūnus, r2 sonoff, 1000w saulės, sonoff jungiklis, snoff jungiklis, soniff, ewelink jutiklis, programuotojas alexa

Atsiliepimai

Reitingas