Keramikos Peleninė su Dangteliais Vėjo Cigarečių Peleninę Naudoti vidaus arba Lauko naudojimui

Keramikos Peleninė su Dangteliais Vėjo Cigarečių Peleninę Naudoti vidaus arba Lauko naudojimui

Keramikos Peleninė su Dangteliais Vėjo Cigarečių Peleninę Naudoti vidaus arba Lauko naudojimui

€11.28

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: DVSAGF

【Aukštos kokybės Keramikos Peleninės】 Mūsų praktinių peleninė yra pagamintas iš aukštos kokybės keramikos. 100% be jokių toksinių ir sunkiųjų metalų.Paviršiaus buvo ypatinga tvarkomi ranka, kuri padarė peleninę sklandžiai.Anti-slydimo apačioje dizainas, dėti labai subalansuota.Patvarus ir lengva valyti, plauti, nekeičia spalvos ir neblunka.

Jones-F03

【Puikus Dydžio ir Meistriškumo】, interjero dydis 11 * 8cm, peleninė su dangčiu, talpa 400 ml, kurioje gali tilpti pakankamai daug cigarečių nuorūkų ir cigarečių pelenų.Elegantiškas formas ir gyvas spalvas atrodo labai modernus ir stilingas, ir puikiai į visų Patalpų arba lauko apdailos ir gali būti naudojamas kaip gražaus stalo dekoro.

【Vėjo & Anti-dūmų kvapas】peleninę su dangteliu, galite uždaryti kvapas nerūkantiems, Kai peleninė yra uždarytas, jokio kvapo, yra išmetami į išorę.Saugokite savo šeimos narių sveikatą ir padėti pašalinti pasyviojo rūkymo.Krašto peleninė turi tris griovelius taip, kad rūkymas prekės gali būti patogiai pribaigti, jei reikia.Ši dekoratyvinė peleninė yra super lengva valyti.Puikus naudoti kasdien ir lauke.

【PLAČIAI NAUDOJAMI】 cigarų peleninę tinka miegamieji, gyvenamieji kambariai, balkonai, ne, baras, terasa, kompanijos, kavinė, viešbutis.Veiksmingai užkirsti cigarečių kvapas iš plūduriuoja ore, Jokių cigarečių pelenų suplevėsavo vėjo.Kad jūsų namuose būtų patogiau ir sveikatos.Tuo pačiu metu, peleninė yra ir kūrybingi gimtadienio dovana šeima ar draugais.Ji taip pat meno kūrinys tam tikra meno dėkingi vertę.

Dydis: 11.2*9cm

Spalva: žalia/raudona/mėlyna/geltona

Vežimą sudaro:

1*keraminiai peleninė

1*peleninė dangtis

1*Pakavimo dėžutė

1*užpildyta medvilnės

Žymos: pelenų dėklas, kaukolė peleninė, keramikos buldogas peleninė, sodo žarna, purškimo, meno keramikos peleninė, pelenų plokštelės kūrybos, kortelės mygtukas, valdybos iniciatyva, vyras keramikos peleninė, pelenų dėklas lauko

Atsiliepimai

Reitingas