Už " Jeep Wrangler TJ 1997-2006 Telefono Stovas Vandens Puodelio Laikiklis Gerti Rėmo Laikiklis Daugiafunkcį Automobilių Reikmenys Juoda ABS Geležies

Už

Už " Jeep Wrangler TJ 1997-2006 Telefono Stovas Vandens Puodelio Laikiklis Gerti Rėmo Laikiklis Daugiafunkcį Automobilių Reikmenys Juoda ABS Geležies

€14.78

Produkto aprašymas

  • Prašymas: Tvirtas,Nešiojamas,Praktinių
  • Tinka 2: už " Jeep Wrangler TJ 1999 2000
  • Funkcija: Nėra lengva išnyks ir rūdžių
  • Spalvos Pavadinimas: juoda
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ISO9001
  • Telpa 3: už " Jeep Wrangler TJ 2001 2002
  • Kiekis: 1Pcs Telefono Stovas Vandens Puodelio Laikiklis Gerti Rėmo Laikiklis
  • Suderinamumas: už " Jeep Wrangler Priedai
  • Tinka: Už " Jeep Wrangler TJ 1997 1998
  • Telpa 4: už " Jeep Wrangler TJ 2003 2004
  • Tinka 5: už " Jeep Wrangler TJ 2005 2006
  • Prekės Pavadinimas: YOCTM
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Metų: 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006
  • Garantija: Vienerius Metus Nemokamai, Garantija, visą Gyvenimą Paslaugų
  • 2 funkcija: Patvarus ir ilgą gyvavimo ciklą,
  • Bandymai: 100% patikrintas prieš pristatymas
  • Tipas: Daugiafunkcis Puodelio Laikiklis
  • FQA: Bėgti laisvai susisiekti su mumis bet kuriuo metu
  • Įrengimas: Surinkti Lengvai, Įvadas uždara.
  • Medžiaga: ABS+GELEŽIES
  • Neto Svoris: 160g
  • Dydis: Please check the photos below. Original Car Perfectly
  • ID: 20200605-50
  • Automobilio Modelis: Už " Jeep Wrangler TJ 1997-2006

už " Jeep Wrangler TJ 1997-2006 Telefono Stovas Vandens Puodelio Laikiklis Gerti Rėmo Laikiklis Daugiafunkcį Automobilių Reikmenys Juoda ABS Geležies

Pranešimas: Sukelti tą Patį Automobilio Modelį, Gali Būti Skirtingai Pagamintos kitoje Šalyje.Prašome Užtikrinti, kad Jūsų Automobilio, Pavyzdžiui, Mūsų Nuotraukoje Matyti, ar Jis netiks, jei Bet koks Skirtumas, Prašome Susisiekti su Mumis Prieš Perkant, Ačiū!Prekės Įtaisyti: už Jeep Wrangler TJ 1997-2006 Prekės Aprašymas : 1. Spalva: Juoda 2. Neardomieji Įrengimas: Telefono/vandens Puodelio Laikiklis yra Įdiegtas, su Varžtais, Kurie yra Lengva Įdiegti Pozicijos Co-piloto Porankiu 3. Originalios Automobilių Pelėsiai: Telefonas/ Puodelio Laikiklis Dydis yra Labai Tikslūs, atitinka pradinius Duomenis, Automobilio, 100% Tinka Jeep Wrangler Tj 1997-2006 4. Aukštos kokybės Medžiagos: Telefono Stovas Gėrimo Laikiklis yra Pagamintas iš Geležies Medžiagos, Turi Puikią Matmenų Stabilumas, ir Gali Būti Naudojamas Daugelyje Aplinkų 5. Savybės: Išspręsti Padėties nustatymo Problema, Mobiliųjų Telefonų, Navigacijos/gėrimai/vandens Puodeliai, Nustatyti Juos Taip, Kad Jie nesikeičia, Labai Praktiška Pastaba: 1. jei nesate Patenkintas Mūsų Produktą, arba Užsisakyti Neteisingas Straipsnis.Prašome Leiskite Mums Žinoti, Pirmą Siunčiant Pranešimą arba El. laišką.Mes pasistengsime Atsakyti Jums per 24 Valandas ir Siūlome Jums Mūsų Geriausias Paslaugas. 2. jei Jus Tenkina Mūsų Produktus, Prašome Palikti Mums Savo Vertingas Grįžtamojo ryšio arba Produkto Apžvalgą.Mes Vertiname Jūsų Paramą. 3. Prieš Jums Palikti Neigiamą Atsiliepimą, Susisiekite su Mumis, visų Pirma, Apie Savo Problemą, ir Mes pasistengsime Atsakyti Jums artimiausiu metu išsiaiškinti, Geriausias Būdas Ją Išspręsti.

1. Mes priimame PayPal, sąlyginio DEPONAVIMO ir kt.mokėjimo..

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 4 dienas nuo aukciono uždarymo. (Ne mokėjimo gali būti UPI (Nemokama Punktas) yra įtraukti į jūsų sąskaitą.Zinojo.lt bus automatiškai uždaryti savo sąskaitą, jei kauptis 4 UPI viso.)

3. Iš VISO MOKĖTINOS SUMOS apima galutinė aukciono kaina, plius S&H(Laivybos ir Tvarkymo).

4. S&H bus nustatomas remiantis LAIVO adresą.

5. ATKREIPKITE DĖMESĮ: S&H NEAPIMA PAREIGOS, LOCATL MOKESČIŲ AR BET KOKIŲ KITŲ IMPORTO MOKESČIŲ.

6. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, pakuotės ir kt.) Pranešime PAŽYMI, SKYRIUS, kai jūs atlikti mokėjimą.

1. Pakuotės tvarkymo greitai, todėl prašome įsitikinkite, kad įvesti teisingą apmokėjimo ir siuntimo informacija iki patikrinti.

2. Kai mokėjimas yra baigtas, mes neketiname sutikti, bet daugiau pokyčių į jūsų užsakymą.

3. Prašome patikrinti savo pristatymo adresą atsargiai, prieš kasos, jis negali būti pakeistas, jei užsakymo baigtas.

4. Mes labai rekomenduojame, mūsų pirkėjas pasirinkti prioritetines/express mail tarptautinio pristatymo, kuris yra daug stabilesnė.

5.Jei nuspręsite, EMS,DHL,UPS,Fedex ir pan.susisiekite su mumis, ir mokėti daugiau, siuntimo mokestis.

6. Visos prekės yra sandėlyje ir bus išsiųstas jums per 1-5 dienas po jūsų apmokėjimo gavimo ir patikrinti. (Išskyrus Savaitgalius ir Švenčių dienomis) !

7. Jūsų užsakymas bus išsiųstas iš mūsų sandėlio, kuriame prekės (- ių)) buvo tiksliai picked, saugiai supakuoti ir išsiųsti profesionaliai.

8. Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

a.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

1. Klientas orientuotą prekybos patirtį visada buvo mūsų tikslas ir mes norime, kad jūs, norėdami būti visiškai patenkinti kiekvieną elementą, kad jums įsigyti internetu iš mūsų parduotuvės.

2. Jei nesate patenkintas su pozicijos, kad jūs įsigijote iš mūsų, jums gali grąžinti prekę per 15 dienų nuo užsakymo dienos, grąžinti visą pirkimo kaina, atėmus laivybos ir tvarkymo mokesčiai. (Bet "Nemokamas Pristatymas" prekės grąžinamos turės išvykstamasis gabenimo mokesčio išskaičiuota iš viso deklaraciją.)

Jei reikia grąžinti, prašome privalo laikytis šių nurodymų:

(1) Prašome patikrinti visi priedai ir kokybės, iš karto, kai jūs gavo paketą;

(2) Susisiekite su mumis per tris dienas po to, kai Jums atrasti Produkto Defektas (ar turėjo pastebėti jį, jeigu tokio Produkto Defektas, buvo akivaizdu);

(3) Duoti išsamų paaiškinimą, kaip buvo padaryta žala, ir Nuotrauka, kad įrodyti;

(4) Grąžinti Produktus, laivybos mokestis iš anksto apmokėtas pirkėjų.Pakuotės reikia išilgai per jį, Jei ne mes negalime priimti grąžinimo ir reship.Mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, kai mes jį gauti ir patikrinti žalą.

Žymos: jeep gladiatorių led, wrangler jk, automobilio puodelio laikiklį, lempa metalo, jeep wrangler, automobilio savininkas telefono, jeep wrangler tj, jeep yj, jeep mobiliojo telefono laikiklis, wrangler

Atsiliepimai

Reitingas