DONSUNG Trumpas Rankovės Dviračių Nustatyti, Pro Sporto Dviračių Dėvėti MTB Dviračių Drabužius Kvėpuojantis Dviračių Džersis Nustatyti Maillot Ropa Ciclismo

DONSUNG Trumpas Rankovės Dviračių Nustatyti, Pro Sporto Dviračių Dėvėti MTB Dviračių Drabužius Kvėpuojantis Dviračių Džersis Nustatyti Maillot Ropa Ciclismo

DONSUNG Trumpas Rankovės Dviračių Nustatyti, Pro Sporto Dviračių Dėvėti MTB Dviračių Drabužius Kvėpuojantis Dviračių Džersis Nustatyti Maillot Ropa Ciclismo

€42.29

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: dviračių drabužių/dviračių džersis /roupa ciclismo
  • Sezonas: Vasaros/pavasario/rudens/summer set
  • Elementų Tipas 1: dviračių rinkiniai/ropa ciclismo hombre
  • Pardavimo Metodai: Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Nombre: mallot ciclismo,camisa ciclismo,ropa de ciclismo,ropa ciclismo hombre
  • Lytis: Vyrų/moterų/hombre/ abbigliamento ciclismo
  • Sportas Tipas: ciclismo/dviračiu/mtb/bike/bicicleta/dviratis/ciklas
  • Rankovės Dydis: trumpas rankovės
  • Pavadinimas: Ropa Ciclismo, Dviračių džersis, Kalnų Dviratį Dviračiu Drabužiai
  • Funkcija: Anti-Pilling,Anti-Trauktis,Raukšlių,Kvėpuojantis,Suspaustas,Fermentas, Wa
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Jersey Rinkiniai
  • Dviračių Jersey Mygtukai Stilius: GELIS Kvėpuojantis Padas
  • Megztiniai Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Elementų Tipas 2: dviračių drabužius trumpomis rankovėmis/ropa ciclismo
  • Modelio Numeris: DS006-setMW
  • Užtrauktuko Ilgis: Pilnas
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Kelnės Medžiaga: 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex

1.sporto tipo funkcionalūs audiniai

Šis produktas džersio į COOLMAX ir poliesterio pluoštas iš mokslo santykis audinys, minkštas kvėpuojantis, greitai sausas prakaitavimą.šortai su nailono ir spandex mišrus audinys, kojų judėjimą, dvi medžiagos, mokslo santykį, gali ne tik pagerinti ruožas, užtikrinti, kad sporto ruožas, bet taip pat sumažinti odos ir audinio žalos, kurią sukelia trintį.

2.italijos dažų sublimacijos spausdinimo ir dažymo technologijos, ryškios spalvos neblunka

Mūsų dviračių megztiniai pagaminti iš italijos rašalo kartu su sublimacijos, marginimo ir dažymo technologija, todėl dviračiu drabužiai, spalvos ryškios, neblunka, nekenkia odai.Tikrai geras, marginimo ir dažymo technologijos gali padaryti atskirus modelius, norint pasiekti poveikį spalvų gradientas, ir įprastą, marginimo ir dažymo technologijos negali padaryti, dviračių draugų gali padaryti daugiau, rasti paslaptis.

3.3 D stereoskopinis supjaustyti, vyrų ir moterų versija skirtingas dizainas

Kai kurie pradinio lygio raiteliai gali būti neįmanoma suprasti, tai "stora" jausmas, mūsų jersey versija pagrįsta, ergonomiškas ir pro cycling lygį sumažinti, gali sumažinti vėjo pasipriešinimą, taupyti energiją.Ir vyrų, ir moterų versija skirtingas dizainas, labiau humaniškas profesionalus, galų gale, vyrų ir moterų kūno struktūrą, yra labai skirtingi.Vyrų ir moterų, turinčių tą pačią versiją, tipo, per daug atsakinga.

JŪS GALITE MAIŠYTI DYDIS PATYS, BET REIKIA PALIKTI KOMENTARĄ JŪSŲ UŽSAKYMĄ KAIP " MEGZTINIAI XXL IR KELNES XL

Dviračiu, pagal saulės spindulių,kad dauguma šviesos bus atspindima atgal,taip, kad gali užkirsti kelią labiausiai UV spindulių žalą odai efektyviai.

3D pjovimo imituoti žmogaus kūno nešioti valstybės pjovimo būdą, jūs galite tiesiogiai suvokti, drabužiai dėvėti formą, savybes ir laisvi sumą, yra pripažįstami kaip labiausiai paprastas ir tiesioginis stebėjimas ryšys tarp žmogaus kūno ir drabužių yra pjovimo metodas.

Drabužių arti odos,prakaito iš proceso judėjimo gali greitai plisti per audinį, didina sąlyčio su oro paviršiaus paspartinti garavimą prakaito, prakaito garinimas atimti šilumos, padėti mūsų raumenys lašas temperatūros, todėl jūs galite pasiekti greičio Sausas.

Medžiaga: 92% poliesteris, 8% spandex, 3D struktūra, T60 klasės kempinė + silikono.

Didelio tankio akytojo, silikono vertus, perforavimo, vientisą trimatę amortizatoriumi kvėpuojantis susiuvimo dizaino, odos draugiškas komfortas, sumažinti judėjimo judėjimo ir šokas, kurį sukelia lėtinis žalos.

Puikios wearability ir atsparumą

Keli siūlai, intensyvumo judėjimo nėra lengva padalinti.

Pusėje su didelių akių dizainas, pagreitinto prakaito garinimas.

Drabužių hem ir rankovėmis su anti-slydimo silikono juostelėmis, siekiant užkirsti kelią judėjimas drabužius, kai dviračiu, todėl, kad momento, kai kūno stora drabužius, taip, kad geriau dviračiu patirtį.

Atgal 3 krepšiai intymi dizainas, lengva vieta virdulys, mobiliųjų telefonų ir kitų mažų objektų, dviračiu patogiau.

PREKĖS FUNKCIJA

Medžiaga:100% Poliesteris.

COOLMAX:quick-dry funkcija ir, kad jums jaustis patogiau.

Ji gali jus sausas ir kietas karštas būklės ir šilto, šalto būklės.

Net esate suprakaitavęs, Jersey niekada laikytis savo odos.

Galite maišyti dydis trumpas ir džersis,ir padaryti juos nustatyti.

PRISTATYMAS

Laivybos laikas: 15-25 darbo dienas nemokamas siuntimas Paštu po 7 - 15 darbo dienų iki Express pristatymas (Įskaitant DHL,UPS,EMS....).

Mes tikimės, kad atvykimo jūsų prekė laiku, Bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo, laivybos laikas yra labai priklausomos nuo kurjerių bendrovių ir vietos Muitai (jei taikoma) ir visiškai iš mūsų kontrolės, kai komandiravimo.Turėtų būti jokių problemų, kylančių iš šios siunta, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Kadangi siekiame teikti savitarpio ir teigiami sandoriai.

Pristatymas apima pašto, tvarkymas.

sekimo numerį bus teikiama tik už Registracijos Siuntimo.

Mes laivas, 6 dienas per savaitę, išskyrus šeštadienį ir švenčių dienomis.

Paketai paprastai laivas 1 iki 3 darbo dienų ir gali būti patikrinti internete (neįtraukiama šeštadienį ir švenčių dienomis), gavęs mokėjimą.Retų daiktų ir dideliems užsakymams gali užtrukti šiek tiek ilgiau.

GRĮŽTA

Jei elementas, kurį gavo yra nepriimtinai sugedęs, neveikia, ar sugedusi, pls pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.

Jei šių nemalonių dalykų atsitikti, mes tikimės, kad pirkėjas ir tiekėjas gali bendrauti, aktyviai išspręsti ginčo lanksčiai.Mes pažadame jums, kad mes bus parengti tinkamą sprendimą.

SUSISIEKITE SU MUMIS

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus .taigi, kad mes galime padaryti viską, siekiant išspręsti bet kokią problemą, kad gali ateiti iš karto, ir mes vertiname galimybę turėti sąžiningą sandorį.Tiesiog būk atviras!

Žymos: dviračių jersey cycology, vokietijoje dviračių megztiniai rinkinys, minkštas jersey dviračiu, merginų dviračių jersey rinkiniai, seksualus dviračiu dėvėti, culotte dviračių džersis rinkinys, vyrai paprasto dviračiu dėvėti, mergina dviračiu dėvėti, le col mens dviračiu dėvėti, danijos dviračių džersis

Atsiliepimai

Reitingas