EASYGUARD push button start stop tinka VolksWagen "plug and play" suderinama su CANBUS nuotolinio variklio užvedimo smart start dc12v

EASYGUARD push button start stop tinka VolksWagen

EASYGUARD push button start stop tinka VolksWagen "plug and play" suderinama su CANBUS nuotolinio variklio užvedimo smart start dc12v

€179.15

Produkto aprašymas

  • 4 funkcija: nuotolinio pradėti
  • Produkto ID: EC002PP-V0
  • Funkcija 7: lango roll iki automatikos
  • 3 funkcija: Stumti mygtuką pradėti
  • 2 funkcija: pasyvus imobilizavimo
  • Funkcija 6: Centrinis Užraktas Automatizavimas
  • Prekės Pavadinimas: easyguard
  • Funkcija 8: Nuotolinio kamieno atleidimo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Nuotolinio Valdymo: Taip
  • Funkcija 1: "prijungti ir leisti" (AR AUTOBUSU)
  • Tipas: Anti-Theft Prietaisą, Į Vieną Pusę
  • Funkcija 5: Palieskite slaptažodžio įvedimo

***** Labai Svarbi!

Perskaitykite šį skelbimą iki pirkimo:

1. jei jus domina šis rinkinys, nedėkite tvarka tiesiogiai , susisiekite su mumis ir jūsų automobilio tipas (prekės, modulio, metai) .Šios informacijos yra labai svarbu mums, patvirtinti versija.Jei jums vieta, be užsakymo, susisiekite su mumis ir mes negalime su jumis susisiekti per 2 dienas, mes jums atsiųsime rinkinio nuotrauką į jus, kurie yra tikriausiai ne suderinamas su jūsų automobiliu.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą ir rūšies supratimą.

2. "Plug & play, jokios žalos originalių automobilių grandinės,CAN MAGISTRALĖS suderinama, nereikia iškirpti lynų ar reikia tik prijungti keletą laidų.

3. Automobilių originalios jungtys naudojamos ir nėra sugadintas automobilių grandinės

4. Nors prietaisas yra plug & play, mes rekomenduojame jums ją įdiegti kvalifikuoti arba profesionalios signalizacijos montuotojas ją įdiegti, jei jūs turite jokios signalizacijos įrengimo patirtis.

5. Dalys galite gauti gali šiek tiek skirtis nuo pavaizduoto paveikslėlyje, tai normalu, nes skirtingiems automobiliams, turime skirtingų dalių.

6. Žiūrėkite žemiau grafike kai suderinama automobiliai.

Pasyvus imobilizavimo

Nuotolinio variklio užvedimo, Nuotolinio variklio užvedimo, gali iš anksto kietas savo automobilį karšto oro sąlygomis ir iš anksto šilta šalta žiema

Savybės: 2. PKE-pasyvus keyless entry 3. Rankinio svirtis/lock & nuginkluoti/atrakinti 4. Garso išjungimo/garso signalo 5.Nuotolinio kamieno atleidimo( už Papildomą kamieno atleidimo solenoido rinkinys gali būti reikalaujama. ) 6. Panikos režimas 7. Valet režimo įjungimas/išjungimas nustatymas 8. Nuotolinio variklio paleidimo/stabdymo 9. Anti-užgrobimo 10. Centrinis durų užraktas automatikos 11. Palieskite slaptažodžio įvedimo užrakinti arba atrakinti automobilio 12. Avarinis nepaisyti 13. Automatinė langų uždarymo (neprivaloma, papildomas langas arčiau modulis gali būti reikalaujama, pavyzdžiui, 4 durų, langų arčiau, žr. ) 14. Slaptažodį peržiūrėti & reset 15. Parametras pratęsti nuostatos 16. Programavimo metodą 17. Dome light priežiūra (pasirinktinai) 18. Signalą, suaktyvinti nelegalios durų atidarymo 19. Power off memory 20. Duris atrakinti gerai įspėjimo 21. ACC įspėjimas 22. Energijos taupymo & automobilio akumuliatorių mažos galios apsauga Pastabos: Mūsų kaina neįeina importo mokesčių ir PVM, ir klientai turi sumokėti už tai, jei yra bet kokia.Dėkojame už supratimą.Apie Baterijos: Mes patarti jums pasirinkti Zinojo.lt Standartinis Pristatymas kaip kurjerių taip, kad jums gali būti garantuota Zinojo.lt.Saugos laivybos atlygį, mes negalime laivo elementą su baterijomis kai kuriose šalyse ir we will ship užsakymą, be baterijos.Atminkite, pirkti iš jūsų vietos parduotuvėje, jei taip.Akumuliatoriaus šis punktas yra mygtukas ląstelių cr2032.

KODĖL VERTA PIRKTI IŠ JAV?

1. Professional: Mes esame profesionalų komanda, dėl transporto priemonių apsaugos produktai, ir mes galime teikti technikas paramos 7x24 valandas jums

2. Kokybės garantija: mes suteikiame visą produktų su 12 mėnesių kokybės garantija

3. Prekių atsargų ir greitas pristatymas: Visus daiktus, mes esame pardavimas yra sandėlyje ir galime atsiųsti jas jums greitai, paprastai mes laivas jūsų užsakymų 24 valandas, kai tik gausime jūsų išvalytas mokėjimą

4. Geras reputacija: mes gauti gerą reputaciją iš mūsų klientams

5. 14 dienų pinigų grąžinimo garantija: jei esate nepatenkinti su jūsų užsakymus, tiesiog ją mums grąžinti per 14 dienų ir gauti visą kompensaciją.

6. Nuostabus paslaugas po pardavimo: sandoris nebus baigtas, net ir jūs gavote savo užsakymą; mes ir toliau teikti jums paslaugas po pardavimo per visą laiką naudojate elementą.

Kokybės garantija

Pažadame, jokių rizikos pirkti ir 14 dienų pinigų grąžinimo paslaugos

1. 14 dienų pinigų grąžinimo garantija dėl bet kokios priežasties.14 dienų nuo pirkimo datos, grįžti savo nepažeistos Easyguard produktą ir gauti visą kompensaciją dėl BET kokios priežasties.

2. Visi produktai yra pagaminti iš Easyguard ir mes teikti visiškai naujas, jt-naudoti produktus su originalios pakuotės.

3. Visi produktai yra laikomasi 12 mėnesių garantija dėl kokybės klausimais.12 mėnesių nuo pirkimo datą, pasirūpiname visomis kokybe susijusios problemos.

4. Jei klientai gauna jokių defektų arba žalos, ant pakuotės ar ant produktų, prašome atsisako pasirašyti paketą ir nedelsdami susisiekite su mumis.Taip pat prašome pateikti įrodymus, iš laivybos kompanijos, kurios gali įrodyti, kad žala atsirado dėl jų, šiuo atveju, jūs galite gauti nemokamą pakeitimo ar visiškai grąžinti pinigus.

Žymos: offic 2019, durų plug, mygtuką pradėti, lipdukas volkswagen, start stop, golfo interjeras, minkštas starteris, remot starteris, centras kepurės, start stop signalas

Atsiliepimai

Reitingas