36" Turbo Alyvos Įleidimo tiekimo Linijos Įrengimo Turbo Pripūtimo Rinkinys, T3/t4 T25/t28

36

36" Turbo Alyvos Įleidimo tiekimo Linijos Įrengimo Turbo Pripūtimo Rinkinys, T3/t4 T25/t28

€9.29

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

Aliejus, pašarų ir naftos grįžti linijų funkcija nerūdijančio plieno kasytės atsispirti šilumos, slėgio, plėsti ir linijas.Kiekvienas rinkinys ateina su andonized baigiasi arba jungiamosios detalės (fitingai už švarią rodyti kokybės profesionalią išvaizdą.

Nerūdijančio Plieno Žarna, Pintas Šilumos ir Slėgio Atsparumo, Stiprumo ir Patvarumo.

CNC Naudojami Turbo Adapterio Plokštė.

Žalvario Montavimo, Bloko Montavimo.

Aprašymas:

Aliejus, pašarų linijos ir grįžta linijos yra esminė bet turbo sistema.Aliejus, pašarų linijos pareikšti aliejaus į turbokompresorių, tuo pačiu metu naftos atvėsina ir sutepa judančias dalis.Alyva, kanalizacijos Linijų imtis naftos, kad praėjo per turbo ir vadovai jį atgal į variklio karteris.Be šių dviejų sudedamųjų dalių, turbokompresorių asmens vidinės, būtų perkaisti arba pasinaudoti sukelia didelių komplikacijų.

Techniniai duomenys:

Dydis: Vidinis Skersmuo: 0.25",

Spalva: skiedra

Pakuotė:

1x Naftos tiekimo Linijos

Skelbimas:

1.Visos nuotraukos mūsų parduotuvėje yra 100% paimti iš originalių produktų.Dėl šviesos skirtingų aplinkų, skirtingų ekrano ekranų ir kitų priežasčių, tikriausiai bus šiek tiek chromatines aberacijas tarp nuotraukos ir produkto.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome allow1-3mm nuokrypis.Ačiū!

Žymos: 36v akumuliatorius elektrinis dviratis, oro įleidimo vamzdis, ls1 turbo kit užpildyti, t04e turbokompresorius, custom ls1 turbo kit, 36v ličio baterija, t3 turbo, turbo t3 t4, būsto turbo t4, ford turbo aliejus, pašarų

Atsiliepimai

Reitingas