Namų Aosion 360 laipsnių ultragarso Žiurkių, graužikų pelės pelės atstumiantis ir elektroninius uodų tarakonai, kenkėjų kontrolės repeller

Namų Aosion 360 laipsnių ultragarso Žiurkių, graužikų pelės pelės atstumiantis ir elektroninius uodų tarakonai, kenkėjų kontrolės repeller

Namų Aosion 360 laipsnių ultragarso Žiurkių, graužikų pelės pelės atstumiantis ir elektroninius uodų tarakonai, kenkėjų kontrolės repeller

€18.18

Produkto aprašymas

  • Webside: www.aosion.com
  • Sertifikatas: CE&ROHS
  • Raktiniai žodžiai: ultragarso graužikų repeller
  • Prekės Pavadinimas: AOSION
  • Garantija: 2 Metai
  • Kenkėjų Rūšis: Pelių
  • gamyklos audito: BSCI&BV
  • spalva: sidabrinė+juoda
  • Patvirtinimo: CE, ROHS
  • kilmės vieta: Guangdong, Kinija (Žemyninė)
  • Vardinė Įtampa: 110-240v
  • Pakuotė: Spalva
  • Maitinimo Šaltinis: adapteris

Namų 360 laipsnių ultragarso Žiurkių, graužikų pelės pelės atstumiantis ir elektroninių kenkėjų repeller (AN-B110)

Ypatybė:

Jei effectivey apsaugo matavimo plote iki 4000 kvadratinių metrų.Įjungus 360 laipsnių, jūs pastebėsite, mažas raudonas LED, nurodant.Unikalus dizainas 360 laipsnių ir yra bandymo mygtuką apačioje.

Kai įjungtas, jį priverčia įtaisą pakeisti savo išėjimo į žemyn, į girdimas diapazonas žmonių užtikrintai patikrinti savo ultrsonic produkcija.Ji gamintojų veriamas, sirena-tarsi garsą imituojantys garso kenkėjų išgirsti nuolat.

360 laipsnių automatiškai šiukšlės ultragarso diapazone 2000hz, kad 45000hz, siekiant užkirsti kelią kenkėjų iš besivystančių imunitetas pagal iš anksto pasirinktą bendrosios valymo kursas.

Specificatiions

Dimensitons: 75.25*122

Svoris: 340g

Maitinimo šaltinis: 220-240V AC 50HZ

Galingumas: 2W

Dažnių diapazonas: 20-45khz

Galia garso slėgis: 120db/per garsiakalbį

Pranešimas

Įkiškite maitinimo šaltinio, į "nuolatinės SROVĖS Įvesties 360 laipsnių ir įjungti BANDYMO PEREITI į dešinę, EST, galėsite išgirsti dažnio garsą.Po to, atminkite, kad pasukite jungiklį į letf "APIE" , kad šio prietaiso darbą.

Jūs galite įdėti 360 laipsnių centre kambarį.Specialios konstrukcijos prietaisą perkelti ultragarso bangų 360 laipsnių plačiai, be jokių negyvų kampas kenkėjų paslėpti.

Taip pat, galite įdėti 360 laipsniu, bet kampe kambario.

Dont vietą 360 laipsnių ant kilimu paviršiai, už baldų.Užuolaidos ar kiti minkšti objektų, kaip jie sugeria garso bangas.:

Prašome palikite mums žinutę, kuri plug tu nori, (GS, UL BS), arba mes atsiųsime jums GS kištuką.

Yra tik šios paketas(danijos ir rusijos

ant pakuotės) dabar, nereikia užsakymą, jei jums tai!!

Ačiū!

p.s įrenginį, yra tas pats, tik pakcage yra su danijos ir rusijos

ant jo.

Yra tik šios paketas(danijos ir rusijos

ant pakuotės) dabar, nereikia užsakymą, jei jums tai!!

Ačiū!

p.s įrenginį, yra tas pats, tik pakcage yra su danijos ir rusijos

ant jo.

Aosion International (Shenzhen) Co., Ltd.skirta mokslinių tyrimų ir prekyba iš įvairių rūšių ekologiškus kenkėjų kontrolės produktų daugelį metų.Dabar mes jau turime savivaldos importo ir eksporto licencijos ir savo prekės ženklą-Aosion.Mūsų įmonė turi daug profesionalių talentus.Aparatinės įrangos, programinės įrangos ir grandinių mūsų produktai yra visiškai suprojektuoti pagal save ir įgijo dešimtys nacionalinių patentų sertifikatus.

Mes turime daug rūšių kenkėjų kontrolės produktus.Lauko produktai padengti iš Sodo Saulės Mol Repeller, Gyvatė Repeller, Paukščių Repeller, Katė Repeller ir Dog Repeller Pasyviu Infraraudonųjų spindulių Gyvūnų Repeller.Patalpų produktai yra Pelės Repeller, Uodų Repeller, Tarakonai Repeller, Housefly Repeller, Voras Repeller ir Uodų Žudikas Lempos.

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimas, paprastai, mes išsiųsti siuntinius per 2~5 darbo dienas.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai, savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI savo adresą, PASLAUGOS, TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali hacve šiek tiek atidėti atostogų sezono metu.RUSIJA klientas turėtų palikti savo VARDĄ ir pavardę, kai jūsų padaryti užsakymą. (Dėl naujų taisyklių, Rusijos.) Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

Mes padarysime viską, kad padaryti gerą sandorį su klientu.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, be abejo.

Prekės turės būti keičiami ar grąžinami, kai pardavėjas gavo grįžo produktas originalioje pakuotėje.

-Pirkėjas bus atsakingas už visas siuntimo mokestis ir draudimas.

- Visi grįžo elementai turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį .

-Defektinių elementai turi būti pastebėta per 7days nuo tos dienos, kai jūs jį gauti.Po to, kai mes gavome paketą, mes grąžinsime jums pinigus.

Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai labai svarbus mūsų plėtrai, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba priėmimo bylą.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę darome viską, kad patenkinti jus, ir gauti pagerėjo.Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

Žymos: tarakonai nuodų, tarakonai atstumti, namas pelės repeller, mause sąsiuvinis, žiurkė žiurkė, žvejybos signalizacijos, saulės gyvūnų repeller darbo, lauko pelės repeller, mochila pokemon, uodų gaudyklė usb

Atsiliepimai

Reitingas