KKmoon 7W/20W CNC Darbalaukio Laser Cutting machine Nešiojamas Mini Graviravimas, Drožyba Mašina Drožėjas "PASIDARYK pats" Laser Cutter Spausdintuvas CNC Router

KKmoon 7W/20W CNC Darbalaukio Laser Cutting machine Nešiojamas Mini Graviravimas, Drožyba Mašina Drožėjas

KKmoon 7W/20W CNC Darbalaukio Laser Cutting machine Nešiojamas Mini Graviravimas, Drožyba Mašina Drožėjas "PASIDARYK pats" Laser Cutter Spausdintuvas CNC Router

€229.52

Produkto aprašymas

  • sąlyga: Naujas
  • Modelio Numeris: Graviravimas mašina
  • CNC arba Ne: Normalus
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: KKMOON
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

【Patogiau】Off-line ir APP belaidžio kontrolės.NEJE skaitytuvas bevielio perdavimo.Debesis galerija ir internete Gcode leidžia kurti lengviau.

【Profesionalūs CNC Programinės įrangos】Benbox, LaserGRBL. 170 * 170 mm, graviravimas asortimentą.Operacinė Sistema: windows 7 / 8.1 / 10 / android / iOS / macOS.Nuotraukos formatas: BMP / PNG / JPG / NC / DXF ir kt.

【Saugus Naudoti】Built-in MEMS jutiklio apsaugą, kai netyčia palietė, įrenginys automatiškai nustoja dirbti.

【Iškirpti Medžiagos】Ji gali nesivadovauti MDF, balsa, popieriaus, medžio, audinio, plastiko, odos, fanera, putų popieriaus, anoduoto aliuminio, ir kt. (Ne tinka ketaus ar kito metalo)

【Standartinis 450 nm 7000mW Lazerio Vamzdelio】Kapitonas 20W pasižymi greita pjovimo ir gali sumažinti medžiagų, nuo 3mm iki 8mm storio.

【4Pin Lazerio Dizainas su Temperatūros Jutikliai ir Apsaugos nuo Viršįtampių Projektavimas】Gali veiksmingai pratęsti lazerio gyvenimą, ir lazerio sąsaja palaiko kitos mašinos sukūrė KKmoon.

【Lengva Surinkti】Po griežtos kokybės kontrolės, visa mašina buvo išbandytas ir surenkami gamykloje, jums tik reikia surinkti X ir Y ašių kartu.

【Parama "NEJE Scanner" PROGRAMĖLĖ】Pažangi surinkimo ir kūrimas, nuotraukų skenavimo, protingas algoritmas automatinis ryšys spausdinimas.Fotografavimas .JPG arba .PNG foto iš fotoaparato ar albumą, ir nusiųsti nuotrauką į "windows" ir " MAC " programinės įrangos tiesiogiai.

【Profesinės Failų Apdorojimo Algoritmas】, Kad programinė įranga gali atkurti savo dizainą, 1:1 lossless prie kiekvieno pikselio.Įvairių vaizdo algoritmai geriau pateikti atvaizdų charakteristikas, savo šeimai ar stabas.

【Lengva įdiegti Tvarkyklės ir Programinės įrangos】Parsisiųsti ir įdiegti tiesiai iš saito, programinė įranga bus automatiškai sujungtas po atidarymo programinės įrangos.

【Palaiko NEJE Kontrolės Programinė įranga ir GRBL Programinės įrangos】Gali ne tik mėgautis paprasta perkelti NEJE programinės įrangos, bet taip pat remia operaciją, įdomus GRBL atviro kodo programinę įrangą; ji remia dinaminės kontrolės lazerio modulis, sukurtas NEJE, kurios gali padėti PWM galios reguliavimas, mažas šviesos ryškumo reguliavimas, lazerio temperatūra indukcijos apsauga.

【Pilnai】Tiesiogiai vykdyti .BMP .JPG, .PNG failus ir "NEJE DEBESIS" / "Internete G-kodą" teikia tūkstančių graviravimas, medžiagų ir išteklių, kad atsisiųsti ir nuolat atnaujinti.

【Dual MCU】Vienas MCU Paramos NEJE Valdytojas(Windows ir MAC), Kitas-GRBL Valdytojas.

【Suderinami su įvairių Galios Lazeriai】Remti 4pin 405nm 3500mw, 4pin 450 nm 7000mw ir 4pin 450 nm 20W.

【Multi-funkciniai Klavišai Palaiko Neprisijungęs Darbo】Paspauskite 1 kartą iš naujo automatiškai, paspauskite 2 kartus atlikti rėmo padėties, paspauskite 3 kartus pradėti graviravimas, paspauskite 4 kartus sustoti graviravimas.

Pateikti specialistų, turinčių galimybę tiesiogiai analizuoti kūrinių, sukurta, Inkscape ir CAD programinės įrangos, tiesiogiai vykdyti .nc failus ir .dxf failus, ir juos tiksliai įvykdyti.Jūs galite padaryti sudėtingas redaguoti PS / Inkscape / CAD ar panašaus ir tiesiog degu komplekte programa.

Techniniai duomenys:

Kištuko Tipas: ES / JAV (Pasirinktinai)

Modelis: NEJE Master 2 20W

Optinė Galia: 450 nm 5.5 W

Valdymo plokštė: 2 x MCU + belaidis valdymo pultas + MEMS

Satety Apsauga: MEMS

Darbo Dydis: 170 * 170 mm

Pixel: 2266 * 2266 px

Dot Pikio: 0.075 mm

Programinė įranga: NEJE "PROGRAMĖLĘ, skirtą "Android", NEJE Belaidžio PROGRAMĖLIŲ, skirtų " iOS "/ macOS, NEJE programinė įranga, skirta "windows", Benbox, LaserGRBL su firmware GRBL1.1f.

NEJE Programinės įrangos Modernizavimo Paslaugos: TAIP

NEJE Debesis Galerija: TAIP

NEJE Skaitytuvo Funkcija: TAIP

Rėmo Medžiaga: CNC pjovimo kompozicinė plokštė + aliuminio lydinys + akrilas.

Galima Graviruoti: MDF/Balsa/Knygos/Mediena/Audinys/Plastiko/Oda/Fanera/Putų Popierius/Anoduoto Aliuminio

Negali Graviruoti: Metalo/Stiklo/Akmens/Keramika/PCB/Nerūdijančio Plieno/Atspindinčios Medžiagos/Skaidrios Medžiagos

Toliau Darbo: Neribojama

Bangos ilgis: 450 nm

Šviesos Forma: Dot (focusable)

Ratai: Built-in

Lęšių Medžiaga: D-ZK3

Heatsink Material: Orlaivių aliuminio + žalvario shell

Šviesos Spalva: Mėlyna

Įėjimo Įtampa: AC100-240V, 50/60Hz

Išėjimo Įtampa: DC12V, 3A

Vaizdo Formatas: .bmp \ .jpg \ .png \ .nc \ .dxf \ etc..

Prekės Dydis: Apytiksl. 38 * 28 * 13cm / 14.96 * 11.02 * 5.12 į

Prekės Svoris: Apytiksl. 1400g / 49.39 oz

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 1960g / 69.14 oz

Pakuotės Dydis: Apie. 43 * 27 * 12.5 cm / 16.93 * 10.63 * 4.92 į

Pakavimo Sąrašas:

1 * Master 2 Lazerinis Graviravimas Mašina

1 * Lazerio Modulis

4 * Riešutai

Žymos: popieriaus graviravimas, cnc router, apskritimo medžiagos, būsto cnc 3018 pro, pluošto laser cutter, engrav lazeriu, nagų perdavimas, cnc, kamera kkmoon, cnc malūno įranga

Atsiliepimai

Reitingas