WRP‑100 S‑type Rodžio Termopora Karščiui Atsparus Temperatūros Jutiklis Zondas jungiklis

WRP‑100 S‑type Rodžio Termopora Karščiui Atsparus Temperatūros Jutiklis Zondas jungiklis

WRP‑100 S‑type Rodžio Termopora Karščiui Atsparus Temperatūros Jutiklis Zondas jungiklis

€17.75

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Jungikliai
  • Sertifikavimo: ce
  • Prekės Pavadinimas: VGEBY

jutiklinį jungiklį perjungti WRP‑100 S‑type Rodžio Termopora Karščiui Atsparus Temperatūros Jutiklis Zondas jungiklis

Savybės: 1. Pagamintas iš 99 korundas vamzdžių medžiagos, atsparios aukštai temperatūrai, dilimo, korozijos, ir patvarus.

2. Ji turi funkcijų stabilių rezultatų, stiprus, oksidacijos atsparumas, ir trumpalaikį temperatūros matavimo diapazonas gali būti iki 1600 ℃.

3. Priėmė aukštos kokybės rodis viela, 0.12 mm, vielos skersmuo, karščiui atsparus antikorozinės.

4. Jis gali tiesiogiai matuoti temperatūros, dujų, skysčių tirpalo ir stacionarių įvairiuose gamybos procesuose.

5. Ji turi privalumų, paprasta konstrukcija, patogus naudoti, didelis tikslumas ir ilgą tarnavimo laiką.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Termopora

Modelis: WRP-100

Gradacija: S

Medžiaga: 99 korundas vamzdis

Atsparumas Sudedamosios dalys: rodis vielos

Vielos Skersmuo: Apytiksl. 0.12 mm / mažoje 0,004 į

Vamzdelio Skersmuo: Apytiksl. 7mm / 0.3 į

Matavimo Diapazonas: 0-1300 ℃ (ilgalaikis)

0-1600℃ (trumpalaikės)

Pramonės ir rodis termoelementai yra taip pat vadinamas metalo termoelementai.Jie yra naudojami kaip temperatūros matavimo jutikliai ir paprastai yra naudojama kartu su temperatūros keitikliai, reguliatoriai ir vaizdinės priemonės (forma proceso valdymo sistema tiesiogiai priemonę ar valdyti įvairius gamybos procesus.Temperatūros, skysčių, garų, dujų, vidutinės trukmės ir nuo 0-1600℃.

Į rodžio termopora yra grandinė sudaryta iš dviejų skirtingų laidininkų, prijungtų abiejuose galuose grandinės.Kai temperatūra iš dviejų sankryžų yra skirtingas, šiluminė srovė bus sukurtas grandinės.Jei yra temperatūrų skirtumas tarp darbo pabaigos termopora ir nuoroda pabaigos, ekranas priemonė bus nurodomas temperatūros vertę, atitinkančią termoelektriniai potencialą generuoja termopora.

Kad termoelektriniai šilumos -rodžio termopora didės padidinti temperatūros matavimo pabaigos, ir jo dydis yra susijęs tik su termopora medžiagos ir temperatūros abiejuose galuose, ir neturi nieko bendro su ilgis ir skersmuo thermoelectrode.

Išvaizda įvairių ir rodis termoelementai dažnai labai skiriasi, dėl poreikius, tačiau jų struktūra yra maždaug tas pats, paprastai sudarytas iš pagrindinių komponentų, tokių kaip thermode, izoliacinė mova, apsauga, vamzdžių ir kabelių paskirstymo dėžutė.

.wang-redaguoti-text{ font-family:'Arial' !svarbu; } .wang-redaguoti-tekstas lentelėje { border-top: 1px #000; border-left: 1px #000; } .wang-redaguoti-tekstas lentelėje .wang-redaguoti-tekstas lentelėje th { border-bottom: 1px #000; sienos-teisė: 1px #000; padding: 3px 5px; } .wang-redaguoti-tekstas lentelėje th { text-align: center; }

Paketų Sąrašo: 1 x Termopora

Apie atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždučių.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda .

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Žymos: papuošalai rodis, starpon temperatūros jungiklis, cnc zondas, termostatas, fonas gimtadienio, k tipo thermocoupl, palieskite zondas automatiškai, platinum termopora, reed switch, šiluminis jungiklis

Atsiliepimai

Reitingas