Bagažo Kūdikių Saugos Vartų Pet Tvoros Šuo Tvorą, Vartus, Vidaus Ir Lauko Saugus Šuns Aptvaro Vartų Naminių Reikmenys Kūdikių Vartai

Bagažo Kūdikių Saugos Vartų Pet Tvoros Šuo Tvorą, Vartus, Vidaus Ir Lauko Saugus Šuns Aptvaro Vartų Naminių Reikmenys Kūdikių Vartai

Bagažo Kūdikių Saugos Vartų Pet Tvoros Šuo Tvorą, Vartus, Vidaus Ir Lauko Saugus Šuns Aptvaro Vartų Naminių Reikmenys Kūdikių Vartai

€60.10

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: Peitten
  • Modelio Numeris: Bagažo Kūdikių Vartai
  • Bendras svoris: apie 2Kg
  • Medžiaga: -
  • spalva: Balta
  • Tinka: miegamojo, laiptai, veranda, miegamojo ir kt. vidaus ir lauko
  • Funkcija: Dvigubo užrakinimo funkcija + Teleskopinis dizainas
  • Pavadinimas: Saugos vartus
  • pakuotės dydis: apie 11*8.5*95cm

Bagažo Kūdikių Saugos Vartų Pet Tvoros Šuo Tvorą, Vartus, Vidaus Ir Lauko Saugus Šuns Aptvaro Vartų Naminių Reikmenys Kūdikių Vartai

Kulka Taškų: 1、Puikiai tinka vaikams ir naminiams gyvūnams: saugos vartai gali būti naudojami kaip kūdikių duris arba pet durų blokuoti vaikščioti kūdikiams ir augintiniai.

2、Viena ranka operacijos: Viena ranka operacijos leidžia jums atidaryti ir uždaryti laikydami jūsų kūdikiui, žaislų, vystyklų, ir jūs galite lengvai praeiti.

3、Teleskopinis dizainas: TelescopicPet vartų r gali būti pratęstas iki apie 51 cm pločio ir apie 34 cm aukščio.Ji gali būti koreguojama, atsižvelgiant į bet kokias duris/laiptų plotis iki 51 cm.Grynasis gali būti visiškai pasitraukė, kai jo nenaudojate, ir taip sutaupyti vietos.

4、Dvigubo užrakinimo funkcija: yra fiksavimo mechanizmas ant kūdikio vartus, kuri gali užrakinti ir atrakinti, kai esate užsiėmęs, efektyviai blokuoja kūdikių ir mažų ir vidutinio dydžio šunys, siekiant užtikrinti jų saugumą.Žaisti uždaroje aplinkoje.

5、Naudojant daugiau nei vieną vieta: ištraukiama šuo vartus įeina dvi montavimo įranga, skirta naudoti daugiau nei vieną vietovę.Ji gali būti įdiegta ant viršaus ir apačios, laiptai, durys, koridorius, viduje medinės lentos.

Aprašymas:

Yra tiek daug pavojų aplink namus, ypač kai jūs manote, šiandienos tendencija atidaryti planas gyvenimo.Štai kodėl ištraukiama laiptų vartai yra tokie svarbūs, kad čia yra geras vaiko/pet vartai už jūsų durų.

Savybės:

1. Puikiai tinka vaikams ir naminiams gyvūnams: lauko apsauginės durys gali būti naudojamas ir kaip kūdikių duris arba pet durų blokuoti vaikščioti kūdikiams ir augintiniai.

2. Viena ranka operacijos: Viena ranka operacijos leidžia jums atidaryti ir uždaryti laikydami jūsų kūdikiui, žaislų, vystyklų, ir jūs galite lengvai praeiti.

3. Teleskopinis dizainas: Teleskopinis kūdikių durys gali būti pratęstas iki apie 51 cm pločio ir apie 34 cm aukščio.Ji gali būti koreguojama, atsižvelgiant į bet kokias duris/laiptų plotis iki 51 cm.Grynasis gali būti visiškai pasitraukė, kai jo nenaudojate, ir taip sutaupyti vietos.

4. Dvigubo užrakinimo funkcija: yra fiksavimo mechanizmas ant kūdikio durų, kurį galima užrakinti ir atrakinti, kai esate užsiėmęs, efektyviai blokuoja kūdikių ir mažų ir vidutinio dydžio šunys, siekiant užtikrinti jų saugumą.Žaisti uždaroje aplinkoje.

5. Naudojant daugiau nei vieną vieta: ištraukiama šuo vartus įeina dvi montavimo įranga, skirta naudoti daugiau nei vieną vietovę.Ji gali būti įdiegta ant viršaus ir apačios, laiptai, durys, koridorius, viduje medinės lentos.

6. Likti atidaryti/uždaryti funkcija: Childproof dvigubo užrakinimo mechanizmas suteikia papildomą saugumą, kad visi tėvai ieško.

Specifikacija:

Pavadinimas: Saugos Vartus

Spalva: balta

Keičiamo mastelio dydis: apie 0-130cm/0-51.18 cm pločio, apie 87cm/34.25 cm aukščio

Pakuotės dydis: apie 11*8.5*95cm/4.33*3.35*37.40 cm

Bendras svoris: apie 2 kg

Tinka: miegamojo, laiptai, veranda, miegamojo ir kt.vidaus ir lauko

Patarimas: naudokite durų plotis apie 1.3 m/51.18 cm arba mažiau

Pakavimo Sąrašas:

1*Saugos Vartus

Pastabos:

1. Prašome sekite instrukcijas, įdiegti saugios kūdikių ir pet duris.

2. Maksimalus plotis yra apie 51 cm (130cm).

3. Šis produktas yra tik tinka montuoti ant plokščio, kieto sienos ar medžio masyvo.

4. Prašome nereikia įdiegti laiptų, durų, virš laiptų.

Žymos: plečiama sintetinių tvora, kūdikių durys, vartai, kūdikių tvora patalpų, šuo tvora medienos, durų pet, šuo fenc, katė talpyklos, kūdikių fenc, fenc lauko, vartus saugos

Atsiliepimai

Reitingas