USB-C C Tipo Smart Card Reader ID/Bankas/SIM CAC Adapteris Nešiojamasis Skaitytuvas Kortelių Skaitytuvas

USB-C C Tipo Smart Card Reader ID/Bankas/SIM CAC Adapteris Nešiojamasis Skaitytuvas Kortelių Skaitytuvas

USB-C C Tipo Smart Card Reader ID/Bankas/SIM CAC Adapteris Nešiojamasis Skaitytuvas Kortelių Skaitytuvas

€9.24

Produkto aprašymas

P roduct aprašymas

USB-C CAC kortelių skaitytuvas yra USB universalios prieigos kortelių skaitytuvas,

Tinka kariuomenės, vyriausybės ir privataus sektoriaus darbuotojų, kuriems reikia kasdien patekti į apsaugos sistemas.Bendros prieigos korteles (CAC) arba skaitytuvai yra naudojami kaip komunikacijos priemonės tarp išmaniųjų kortelių ir šeimininkai e.g.kompiuteriai, kasos terminalai, tinklo sistemų ir pan.) apsaugos sistemų, naudojamų vyriausybės, bankų ir sveikatos priežiūros paslaugas.

Prašome atlikite žemiau nurodytus veiksmus (Android smartfon vartotojams):

1. Atsisiųsti "ATR Analyzer" Android APP rinkos;

2. Atidarykite PROGRAMĄ "ATR Analyzer";

3.Įdėkite Rocketek smart card reader " į telefoną, ir tada įdėkite CAC kortelę.

4. Skaityti tai, ko jums reikia lengvai.

Pastaba PATARIMAI:

1. DOD ir USG naudotojų dėmesį, kad jums reikia trečiosios šalies CAC paleidimo programą.

2. Jei jūs jį naudoti "Mac OS" reikia "Java" Mac OS".Prašome atsisiųsti ir įdiegti "Java" oficialioje interneto svetainėje "Java" pirma,

3. SIM kortelė yra suderinama tik su "Windows".

Sistemos suderinamumas:

*"Mac OS X (Įdėkite diską, pirmą uždaryti "Autorun" langą, tada atidarykite failą "MAC Installer" diegti)

*Windows(32/64bit)XP/Vista/7/8/10

*"Android" operacinė sistema

Kortelės suderinamumas:

*Remti bankų, pašto skyrių, lustinių kortelių, išduotų visoje šalyje.

*Gali būti naudojamas CAC (viešosios prieigos kortelę), TAPATYBĖS, nacionalinės ID

Visų susisiekti smart kortelės operacijas, pavyzdžiui, internetu teikiamoms banko ar skaitmeninio parašo prašymus: ActivClient, AKO, OWA, DKO, JKO, NKO, BOL, GKO, Marinenet, AF Portalas,, Grynas Krašto Viewer, ApproveIt, DCO, DTS, DRAUGIJOS, Disa Įmonė, el. paštu ir t. t.

Suderinamas su keliais smart kortelių operacijų skaitmeninės tapatybės tikrinimo ir saugumo, tinklo BANKOMATŲ dėžė, mokėjimo, likučio tikrinimas, mokesčio, vandens, elektros išmoka, kreditinės kortelės, sąskaitos apmokėjimo, pinigų mokėjimo kortele.

S pecification:

*Kortelės tipas: 5V, 3V ir 1,8 V smart korteles, ISO 7816 Tipas A, B ir C

*Sertifikavimo standartus: ISO 7816 ir EMV2 2000 1 lygis, CE, FCC, VCCI, CCID, " Microsoft WHQL.

1. [CAC USB Smart Card Reader] DOD karinės apskritai prieigos kontrolės kortelės skaitytuvas, naudojamas CAC kortelė, TAPATYBĖS, nacionalinės TAPATYBĖS, ActivClient, AKO, OWA, DKO, JKO, NKO, BOL, GKO, Marinenet, AF Portalas,, Grynas Krašto Viewer, ApproveIt, DCO, DTS, DRAUGIJOS, Disa įmonių elektroninio pašto ir pan.

2. [Sertifikavimo Standartą] kortelių skaitytuvą, palaiko ISO7816 A, B, C (5V / 3V / 1.8 V) smart korteles; ji yra suderinama su JAV karinių ir vyriausybės DOD ID " korteles, gali prisijungti saugiai, ir yra rekomenduojami Militarycac.com

3. [Universalus suderinamumo] Lusto Kortelių Skaitytuvas gali būti naudojamas beveik visų kortelių kontaktinį lustą ir PC operacinėmis sistemomis, įskaitant "Windows" (32/64 bitų) XP / Vista / 7/8/10, "Mac OS X" ir "Android" OS.Suderinama su "Android" Mobiliesiems telefonams, "MacBook Pro" 2018/2017/2016, Mac Air", "Chromebook", " ASUS ZENBOOK, DELL XPS, Huawei Matebook ir kitų C Tipo nešiojamieji kompiuteriai.

4. [Griežtas saugumo] Idealiai tinka didelio saugumo federalinės vyriausybės programos, internetinių bankų ir kredito kortelių mokėjimo paraiškas, Windows autentifikavimas ir single sign-on (SSO), tinklo prisijungti ir kt.Didelį perdavimo greitį, perdavimo efektyvumą Didelė, galite sutaupyti daug laiko.

N pastaba:

Mūsų kortelių skaitytuvas veikia tik kaip tiltas. (ROCKETEK suteikia kortelių skaitytuvas vairuotojo ir SIM kortelės redaguoti programinės įrangos .Tačiau, mes negali pateikti smart card vairuotojai ir redaguoti programinę įrangą, pvz., banko kortelių/asmens tapatybės kortelių.Nes tai priklauso nuo pirminę informaciją ar kitus savo šalyje ir bankų.Jei jums reikia skaityti juos, jūs turite paprašyti, smart kortelės teikėją, kaip atsisiųsti ir įdiegti ir naudoti.

1, Negali skaityti asmens TAPATYBĖS kortelė,

Priežastis: ROCKETEK kortelės skaitytuvo tvarkyklės buvo įdiegtos, bet į asmens TAPATYBĖS kortelė, vairuotojo arba redagavimo programinė įranga yra įdiegta, kad ji negali būti skaityti.

2.Negali perskaityti banko kortele.

Priežastis: ROCKETEK kortelės skaitytuvo tvarkyklės buvo įdiegtos, bet ir banko kortelę, vairuotojo arba redagavimo programinė įranga nebuvo įdiegta, kad ji negali būti skaityti.

Produktų Sąrašas:

1* C ard skaitytuvas

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Žymos: kortelių skaitytuvas sd, mini smart cart, usb c aviečių jungiklis, namų smart, galaxy a8 sim kortelės lizdas, 3310 atveju, kortelės kredito skaitytuvas, sim banko big sim, bankas sim, dable smart card

Atsiliepimai

Reitingas