Pietų S86 Integruota RTK GPNS(1+1) Geodezijos Sistema

Pietų S86 Integruota RTK GPNS(1+1) Geodezijos Sistema

Pietų S86 Integruota RTK GPNS(1+1) Geodezijos Sistema

€5 423.85

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: s86
  • Prekės Pavadinimas: LETER
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • sąlyga: Naujas
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Sertifikavimo: NĖRA

Nėra.Produkto Pavadinimas Kiekis 1 Priimančiosios 2 VNT 2 25W radijo stotis 1 VNT 3 2300mha įkraunama ličio baterija x 2 VNT 4) Baterijos Kroviklį CH-L72 Kiekvieno 1 VNT 5 Sunkaus transporto atveju IC-S82-1B 1 VNT 6 radijo antenos duomenų kabelis SYV-50-3-SLL6KW1K šaknies 1 VNT 7 universali kabelis, C-EP22 1 VNT 8 450 m įvairiakryptė antena TQJ-400L7 1 VNT 9 GPS jungtis C-58E 1 VNT 10 yra pagrindo punktas 1 VNT 11 Ranka knyga 1 VNT 12 anglies pluošto strypai 1 VNT

Papildomi OLED Ekranas

Atnaujintas LCD ekranas buvęs modelis, šis imtuvas yra įdiegtas, su patrauklesnė vienas, 1.54' OLED.Režimo parametrai ir būklė ekranas yra lengvai pripažino, iš ekrano, tačiau jame iš esmės didelio ryškumo ir mažas elektros energijos vartojimas, kuris yra tiesiog pritaikyta sunku tyrimas.

Neįvykdyti Vandeniui Geba

Kompaktiškas įrenginys yra pastatytas IP67 standartą ir apsaugotas nuo ilgą laiką panardinimo gylis 1m.Tai idealus dirbti itin sudėtingomis sąlygomis, pavyzdžiui, smarkus lietus, ar net nuleisti į vandenį ilgą laiką.

Labai Tvirtas Korpusas

Ši kieta imtuvas, gerai kraštais su kietųjų plastikų, skirtas išgyventi 2,5 m polių lašas ant betono, idealiai tinka dirbant sunkios būklės.Neįvykdyti įmontuotą radijo siųstuvą, funkcija ir pakeičiamumas, bazės ir rover gali būti įjungtas, labai lengvai tiesiog juda trikojis ir valdytojas ar net rengiant kitą trikojo, anglies pluošto stulpų ir valdytojas, greita ir paprasta sąranka.Ji atneša jums patogiau, kad dauguma kitų reguliariai RTK imtuvai negali.

Norėdami padidinti darbinį diapazoną, bazinė stotis yra labai rekomenduojama nustatyti padidėjusi plotas su šiek tiek trukdo.

BD970 Plokštė Įrengtas

Rinkoje-įrodyta, Pacific Crest Maxwell 6 technologijos užtikrina įrodyta, našumą ir išskirtinį efektyvumą.

Integruotą GPRS/GSM Modulis

Toks modulis leidžia šį administratorių, daugiafunkcinis.Jūs galite lengvai perjungti radijo RTK režimu ir tinklo RTK režimu, atsižvelgiant į praktinius būklės.Pakeičiamumas tikrai jums labai ekonomiškas sprendimas.

Įmontuoti Du Kartus Baterijos

Dvigubas baterijų (8800mAh visiškai), kuri gali trukti iki 15-20 valandas (visiškai nemokamai) yra built-in patikima padaliniui, kuris teikia beveik nuolatinio veikimo 2-3 darbo dienas.Ir tai gerokai sumažina tikimybę, kad mažos galios per visą darbo dieną.

Integruotą Radijo Siųstuvą,

0,5-2W (reguliuojamas) perdavimo radijo modulis (XDL pasirinktinai), įrengtas viduje yra skiriamasis bruožas, kuris duoda jums labai patogu.Per veiksmingai darbinis diapazonas (3-5km tipiškas, 8-10km optimalus), bazė ir rover gali būti įjungtas laisvai, o išstumdamas išorės radijo, taip pat išorinio maitinimo nebereikia.

Žymos: "iphone ""apple" logotipas animacinių filmų atveju, derliaus geodezijos įranga, rtk gps ir gnss, geodezinės įrangos parduotuvės, antenos rtk, gps rtk, baterija esp32, rtk gpns "leica", funda iphone xr dygsnio, rtk gpns

Atsiliepimai

Reitingas