Žaislas Automobilis Legiruotojo Plieno Korpusas Stumdomas Automobilio Modelio, Mini Žaislas Automobilių Stovėjimo Aikštelė Įspūdį Kiaušinių Dovana Žaislas Automobilis

Žaislas Automobilis Legiruotojo Plieno Korpusas Stumdomas Automobilio Modelio, Mini Žaislas Automobilių Stovėjimo Aikštelė Įspūdį Kiaušinių Dovana Žaislas Automobilis

Žaislas Automobilis Legiruotojo Plieno Korpusas Stumdomas Automobilio Modelio, Mini Žaislas Automobilių Stovėjimo Aikštelė Įspūdį Kiaušinių Dovana Žaislas Automobilis

€5.75

Produkto aprašymas

  • Pagrindinių Tolesnių Platforma: Noras, "Amazon", AliExpress, Nepriklausomas Stotis, Lazada, EBay
  • Taikoma amžius: vaikams (4-6 metų)
  • Išvaizda Stilius: Automobilis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įgaliotas Privačių Prekės Ženklų: No
  • Specifikacijos: 6.6X3X2CM
  • Medžiaga: LYDINYS
  • Kilmė: Kinija
  • Funkcija: Geležies Lydinys, Pakrantės
  • Punktas: 688A-01
  • Juda Metodas: taksi
  • Ar Yra Animacija, Vaizdo: No
  • Ar Yra Prekybos Vadovas Video: Is

Prašome Įsitikinkite, kad Imtis Nuotraukas Sveikasis skaičius dalijasi iš 6, Pavyzdžiui,, 30/36/42 .........Yra 6 Modeliais, iš Viso (Be Pasikartojimų), Kuris Negali Būti Kitaip.

Svorio Vieną Automobilį Yra apie 8.73 G.

Dėžutės 1512 Vienetų, Dėžės Daviklis 42.5*42.5*45 CM, Bruto Svoris 14.5 kg.

Sveiki atvykę į Pirkti Collocation 【 Žemėlapis 】 ir 【 šviesoforo 】

1. Citata Svetainėje Yra gamintojo Kainos, Išskyrus Krovinių ir Visos Kitos Išlaidos. 5 Dėžės Bus Išsiųstas Chenghai Regioninio Krovinių Stotis Nemokamai, ir Visas Mokėjimo Bus Atsiskaitoma RMB (Vienetas: Juanis).

2. Jei Jums Reikia laikytis Ženklas Mokesčio už Packging Langelį Arba Turite Kitų Specialiųjų Reikalavimų (Ne Gamyklos Pakuotes), Prašome Paaiškinti Klientų Aptarnavimo Sesuo iš Anksto.

3. Individualų Produktų Reikia Sumokėti Užstatą Pirma, Atsiskaityti Mokėjimo ir Mokėti Krovinių iki Pristatymo.

1. Apskaičiuoti Krovinių vežimo Pagal Pirkėjo Gavimo Adresu, Tūrio, Svorio, Dėžių, Logistikos Bendrovės ir Kiti Veiksniai, dėl Vieno Pristatymo.

2. Pirkėjai Gali Paskirti Logistikos Bendrovių Chenghai ir Pateikti Kontaktinę Informaciją Logistikos Bendrovių.

1. Kai Pirkėjas Pasirašo Prekės, Prašome Patikrinti Prekes Atsargiai, Priekiniai Personalo, Logistikos Įmonės.Jei Išorinio Langelį Yra Nustatyta, kad Labai Deformuoti, Pažeisti, ir Sandarinimo Juosta Neveikia ir Sandarinimo Lipni Juostelė, Yra Neišsami, jeigu Yra Akivaizdžių Požymių, buvo pradėti pagal Išpardavimas, Prašome Patikrinti Išpardavimas Asmeniškai.Jeigu Bet kokia Klaida Yra Nustatyta, Jums Turi Derėtis su Logistikos Kompanija Išspręsti Kompensaciją Asmuo.Jei Jis Negali Būti Išspręsta, Prašome nepasirašyti Prekių Pirmas, susisiekite su Mumis Priešais Logistikos Bendrovės Darbuotojai už Derybų; Kitaip, Prekės Bus Priimamos be Prieštaravimo po jo Pasirašymo.

1. Iš Esmės, Mes Neprisiimame Grįžta.Jei Produktai Turi Kokybės Problemų, Jie Gali Būti Keičiamasi per Derybas, tačiau Logistikos Išlaidas Apmoka Pirkėjas.Mes Turi Pranešti apie tai Mūsų Klientų Aptarnavimo Sesuo prieš Siunčiant nekokybišką prekę Atgal, taip, Kad Klientų Aptarnavimo Sesuo Gali Registruotis ir Sekti Laiku!!! (Jei Produkto Kokybės Problema Yra Patvirtinta Pirkėjo ir Pardavėjo, Jis Gali Būti Grąžinamas.Pirkėjas ir Pardavėjas Padengia Siųsti Prekes, Atitinkamai; Jei Prekės Gali Būti Naudojamas Įprastai, po to Mokomi, ir Reguliuoti Pardavėjas, ir Jeigu Nėra Produkto Kokybės Problema, Didmeninė neleidžiama Grąžinti Prekes.Grįžti Vieno Produkto Dropshipping, Atimamos iš Laivybos Kaina Išsiųstas Pardavėjas, ir Pirkėjas Padengia Siuntimo Išlaidas.ir Grąžinamosios išmokos, Atsižvelgiant į Produkto Pardavimo Kainą, * 0.8. Jei Grąžintas Produktas Yra Sugadinta, Grįžti neleidžiama.)

2. Dėl Specifika Žaislas Produktų, Jis Negali Būti Lyginamas su Buitinių Elektros Prietaisų ir Elektroninių Produktų.Žaislas Kūrinys Yra Ne taip gerai kaip Elektroninių Produktų, tačiau Ji Neturi Įtakos Vaikams Žaisti.

3. Šios Sąlygos Negali Būti Grąžintas: Grįžo Produkto Pakuotė Yra Pažeista Arba Neišsami, Produkto Priedai Arba panašių Medžiagų Nėra Vienodi, Neteisėto Remonto Ar Keitimo, o Ne Naudojamos Ar laikomos normaliu Būdu, prekes ne tik po Pardavimo, Paslaugų teikimo Laikotarpį.

4. Prireikus Atsarginių Dalių, Produktas Turi Būti Numatyta, kad Pirkėjas dėl Kompensacijos, ne Didesnės nei Išlaidos, Kaina.

1. Mūsų Parduodami Gaminiai Yra Griežtai Tikrinami Kokybės Inspektorius Užtikrina Produktų Kokybę.Tačiau, Dėl Įvairių Neapibrėžtų Veiksnių, Mūsų Įmonė Gali Tik Užtikrinti, Kad 97%-98% Produktų, Jokių Problemų po Atvykimo, 2%-3% Yra Išimtis.

2. Prekės Siunčiamos Mūsų įmonėje Yra visiškai Naujas.iki Pristatymo, Mes Bus Užtikrinti, Kad Produktai, Pakavimo Garso ir Tvarkinga, ir Išorinio Langelį Yra Įmonė.Tačiau per Pervežimo Proceso Produktų, Ypač Kai Ilgą Atstumą Miestų, Kai kurie Produktai Gali Būti Pažeistas Transportavimo (Pavyzdžiui, Kai kurie Produktai Yra Šiek tiek Subraižyti Dėl Susidūrimo, Pavyzdžiui, Kai kurios Spalvos Dėžutėse Supakuoti Spalva Dėžės Yra Šiek tiek Deformuoti, ir Kt.).Transportas Yra Baigtas Trečiosios Šalies Logistikos Bendrovės, Kuri Yra už Mūsų Kontrolės.Mes negalime Prisiimti Atsakomybės už Žalą, Padarytą dėl Transportavimo.Transportavimo Laikas turi Įtakos Daug Veiksnių, Tokių kaip Oro sąlygos, Transporto Priemonę, Eismo Sąlygas ir Pan., ir Nėra Naudojamas kaip Priežastis, dėl Prekių Grąžinimo.

3. Mūsų Žaislai Turi Gerą Kokybės ir Žemos Kainos, ir Yra Verta Kainos.ŽAISLAS Produktai Yra Ne Elektroniniai Produktai ir jų Kokybė Yra Ne taip gerai kaip Elektroninių Produktų.

Žymos: 164 automobilio, didelė automobilių stovėjimo aikštelė, pikselių xl 128 gb, diecast, automobilių miniatiūriniai "toyota", žaislas sunkvežimis, modelis tiguan, makšties kiaušinį su nuotolinio valdymo, dėlionės automobilių geležinkelių, mini žaislas automobilių

Atsiliepimai

Reitingas