UBARO 86*86mm Tipo ES Standartas White Pearl Grūdintas Krištolo, Tik Stiklo plokštės 1Gang Skydą Jungiklis Bazės

UBARO 86*86mm Tipo ES Standartas White Pearl Grūdintas Krištolo, Tik Stiklo plokštės 1Gang Skydą Jungiklis Bazės

UBARO 86*86mm Tipo ES Standartas White Pearl Grūdintas Krištolo, Tik Stiklo plokštės 1Gang Skydą Jungiklis Bazės

€6.39

Produkto aprašymas

  • Modelio Numeris: PL-W01
  • Medžiaga: Grūdintojo stiklo
  • spalva: Balta/ Juoda/ Aukso
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: 86*86mm

Stiklo Plokštės Tik Aprašymas

1:Šis produktas yra tik Stiklo skydelis 2:yra trys spalvos:balta/juoda/aukso 3:Svoris:65g 4:gaminio medžiaga:Grūdintas Krištolo, 5:produktas nėra jungiklį,Tik reikmenys

Gaminio Dydis Onoy Stiklo Skydelis

86*86mm Tinka Europos standartą jungikliai

Plokštės storis

4mm Storio

Grūdintas Krištolo Spalvos

Yra trijų Spalvų:Balta/Aukso/Juoda

Stiklo plokštės Tik atgal Ekranas

TIK Stiklo Skydelis

Lengva Švarus, Atsparus Įbrėžimams

1:produktas lengva valyti 2: Scratch resisant

PRISTATYMAS:

1、Savo durų iki Durų Siuntą.Galima siųsti daugiau negu 100+ šalyse 2、Mūsų produktus pažadą laivas per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą 3、Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu 4、renkamės europos sąjungos oficialusis internete logistika, kuri yra saugi ir patikima, garantijos sparčiausiai laiku jums gauti savo produktus.

Susisiekite su mumis:

1、Prašome susisiekti su mumis per Zinojo.lt po užsakymo arba palikite mums žinutę, paprastai mes atsakysime per 1-2 darbo dienas 2、Jei jūs norite įdėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus(≥1000usd), patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums keletą papildomų nuolaidų. 3、Prašome patikrinti siuntos, kada pristatyti, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinimo ir suteikiame jums sprendimą.

Garantija :

1 metų gamybos garantija; -Defektų problema, turi būti pateikti per 10 darbo dienų, kai prekės pristatomos; -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo.

Atsiliepimai:

Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime jums padėti anksčiau.Tai mūsų pareiga užtikrinti kokybę.

Žymos: potenciometras multi, livolo jungiklio skydelis es, skydelio jungiklis wifi es, nitendo perjungti ekrano, 10 kohm potenciometras, atsparus potenciometras, potentiomet, 10k potenciometras su jungikliu, adruino potenciometras, stiklo nintend jungiklis

Atsiliepimai

Reitingas