Naujagimio 1-ojo Gimtadienio Fotografijos Fone Vaikams Tortas Smash Šalis Tema Fonas, Gėlių, Dviračių Baby Pink Balionai Foto Studija

Naujagimio 1-ojo Gimtadienio Fotografijos Fone Vaikams Tortas Smash Šalis Tema Fonas, Gėlių, Dviračių Baby Pink Balionai Foto Studija

Naujagimio 1-ojo Gimtadienio Fotografijos Fone Vaikams Tortas Smash Šalis Tema Fonas, Gėlių, Dviračių Baby Pink Balionai Foto Studija

€8.21

Produkto aprašymas

  • Savybės: Kuris yra lengvas, plonas, lengvas nešti, patvarus ir raukšlių nemokamai.
  • Pakuotė: Taip
  • Naudokitės proga: Šalis Kambarys Atostogų apdaila; Foto Gyventi, vaizdo, "youtube" fone
  • Stilius: Vaikai
  • taikoma gyventojų : Tinka visoms amžiaus grupėms-naujagimių, vaikų, paauglių, suaugusiųjų ir vyresnių
  • Maksimalus Plotis: 300cm(10ft)
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: MEHOFOTO
  • Prekės Pavadinimas: MOCSICKA
  • Medžiaga: Vinyl&Poliesteris
  • Galima plauti: Tik poliesteris
  • Dydis: customized to any size
  • Tipas: Purškimo Dažytos
  • Pritaikyti: Vardas, pavardė, data, žodžių ir mes taip pat gali custom fone pateiksite

Apie Materal:

Vinilo medžiaga yra geriausia medžiaga spausdinti, nes spalva yra labiausiai šviesus ir ryškus.Ši medžiaga yra šviesos, ne, atsparus vandeniui, šiek tiek diaphanous, išskyrus neatspindintis, kuris yra tinkamas naudoti patalpų viduje.Tai plonas, bet pigus ir ekonomiškas. ( Vinilo gali būti tik išlyginti su žemos temperatūros geležies, ir jums reikia išmokti temperatūra.Jis nėra atsparus vandeniui ir yra dažniausiai naudojamos uždarose patalpose.)

Poliesteris yra daugiau profesionalų.Jo medžiaga yra labai geras.Jis yra atsparus vandeniui, taip pat gali būti išlyginti su geležies, ir gali būti naudojamas kelis kartus, ir audinys yra stipresnis.

Privalumai Ir Trūkumai:

Vinilo spausdinimo poveikis yra šiek tiek geriau nei poliesterio.Vinilo spausdinimo spalvų sodrumas yra didesnė.Jei turite ypač aukšti reikalavimai ištikimybės spalva, ji yra rekomenduojama, kad jums pasirinkti vinilo.Vinilo medžiaga bus šiek tiek įtakoja fotografavimo efektas dėl raukšlėtis transportu.Fotografijos poveikis poliesteris nebus paveiktos, raukšlėtis, kuri yra privalumas poliesteris.

Poliesteris neišblunka lengvai, kai jis yra veikiamas vandens, ir gali būti plaunami vandeniu.Bet kai vinilo susiduria su daug vandens, jis gali išnyks.Todėl poliesterio medžiagos yra kokybiškos ir tinkamos naudoti lauke.

Vinilo Ir Poliesterio Nuotraukos:

Apie dydį:

- Jei jums reikia pritaikyti kitus dydžio, prašome susisiekti su mumis.

- Nuotrauka žemiau yra numatytasis dydis.

Spalva Skirtumas:

- Nes spalva rūšių monitoriai ir spausdintuvai yra iš esmės skiriasi, chromatines aberacijos yra neišvengiamas, tačiau mes galime kontroliuoti šią klaidą gerai ir neturės įtakos poveikis nuotraukų fotografavimui.Jei turite bet kokių klausimų apie tai, prašome susisiekti su mumis.

Papildomos Paslaugos :

Jei jums reikia papildomos skylės, pridėti kišenės, suristi ir siųsti, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

( Paspauskite ant paveikslėlio žemiau, norėdami pirkti )

Pakuotė :

Pakuotės siųsti sulankstyti.Gali būti, kad kai kurie šiek tiek raukšles, kai jūs gaunate jį,bet tai lengva pašalinti raukšlių: Method1: Vinilo turi būti išlyginti su žemos temperatūros geležies , temperatūra turi būti įvaldę, ir vanduo negali būti purškiamas.Poliesterio yra išlyginti paprastai su geležies.Method2:Roll tai iki sandariai cilindru 3-4 dienas.Method3:Hang fone, ant stovo, ir laikykite jį vertikaliai 1-2 dienos.

DUK :

- K.: Kaip pritaikyti foną?

A: (1)Jei dar neturite, pateikti užsakymo, prašome siųsti mums savo užsakymą informaciją, kuri yra nuotrauka, dydis, spalva ir žodžiai.Mūsų dizaineriai sukurs jums.

- Q: Kaip aš galiu atšaukti užsakymą ?

Prašome rašykite mums ir mes padėsime jums atšaukti užsakymą per 12 valandų.Užsakymo per 12 valandų buvo pagaminti arba išsiųsti ir negali būti atšauktas.

- .Q: Kai paketas laivą iš ?Kaip ilgai tai gali pristatyti?

A:pakuotės paprastai laivas per 2-3 dienas.Ir standerd shippeing paslauga, paprastai reikia 15-40 dienas iki pristatymo.Jei esate reikia urgenttly, prašome pasirinkti, express pristatymas paslaugų.

Sekite laikyti, kad gauti kuponą : Jūs gausite 1 USD kuponus iš karto po atkreipti dėmesį ir į parduotuvę, ir nėra jokių naudojimo apribojimų.Parduotuvės imsis naujų ir fotografijos straipsnius, kiekvieną dieną.Ir nustatyti specialias veiklos pasekėjų.( Senas vartotojai gali unfollow už 24 val., tada sekti ir gauti kuponus. ) Apie po pardavimo : - Jei pastebėsite, kokybės problemos, gavęs prekes, arba neatitinka jūsų lūkesčių.Prašome don ' t give up bendravimo su mumis.Mūsų klientų aptarnavimas padės jums ir net grąžinti jums .Mūsų klientų aptarnavimo suteiks jums patenkinamas rezultatas. - Jei jums rasti kokybės problema, gavęs prekes, prašome susisiekti su mumis, mes grąžinsime jums, ir atsiųs jums nuotraukas, kai jūs, kad kitą kartą siekiant užtikrinti kokybę, ir duoti jums 40% kito tvarka nuolaida .Pagarbiai, Vivian

Galiausiai, palinkėti jums malonu apsipirkti~

Žymos: fono gėlių, kūdikių kombinezonas su antkrūtiniu dviračių, fono rožinė, pyragas sutriuškinti mergina, fono childs gimtadienis, fono arklys, 3 fono nuotrauką, v fone, pyragas sutriuškinti dekoras, fono nuotrauką

Atsiliepimai

Reitingas