20m Elektros Laidais 2 Pin AWG 22 Konservų Varinės Vielos Izoliacija PVC Pratęsimo LED Juostelės Kabelis 2835 Juosta 5050 LED Lemputės, Lempos

20m Elektros Laidais 2 Pin AWG 22 Konservų Varinės Vielos Izoliacija PVC Pratęsimo LED Juostelės Kabelis 2835 Juosta 5050 LED Lemputės, Lempos

20m Elektros Laidais 2 Pin AWG 22 Konservų Varinės Vielos Izoliacija PVC Pratęsimo LED Juostelės Kabelis 2835 Juosta 5050 LED Lemputės, Lempos

€5.99

Produkto aprašymas

  • Sertifikavimo: ROHS
  • Modelio Numeris: 2 pin kabelis viela
  • Prekės Pavadinimas: DelightFire
  • Laido Tipas: Kietas
  • Prašymas: Už 2835 5050 LED Šviesos Juostelės
  • Tipas: elektros Laidus
  • Prekės Savybės: 22AWG 2 pin Elektros Laidais
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kabelio Ilgis: 20m
  • Prekės KODAS: lsccw0250-001
  • Laidininko Medžiaga: Vario
  • Izoliacinės Medžiagos: PVC

Visi mūsų produktai buvo kruopščiai atrinkti ir jie patys, kaip ir nuotrauką, kurią norite matyti mūsų parduotuvėje.Mes jau tegul gaminio spalva linkę tiesa, kaip toli, kaip įmanoma, tačiau dėl monitoriaus spalvų klaidos yra daugiau ar mažiau yra šiek tiek kitokia.Bet tikrai gaminio forma yra tokia pati, kaip nuotraukoje.

Prekės Savybės: 100% brand new 2 pin baltas ilgiklis laidus Kabelio tipas: 22AWG 300V 80C Laidininko medžiaga: konservuotų vario izoliacinė medžiaga: PVC Kabelio ilgis: 5m / 10m / 20m / 30m / 50m / 100m neprivaloma

Komplektą Sudaro: 1 x 2 pin kabelis-prailgintojas vielos

Pastaba: kabelio ilgis, spalva ir modelis gali būti pritaikytas, prašome laisvai susisiekti su mumis klausti kainos ir mažiausias užsakymo kiekis !

a.Svarbu, muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie krovikliai yra pirkėjo atsakomybė.

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildoma išlaidos bus prieš perkant.

c.Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių(krovinio)bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą.

d.Palikite mums savo EORI / PVM / RFC numerį, jei jūs turite kai jums pasirinkti Išreikšti taip, ji paklausė, laivybos bendrovės .

a.Paprastai visi užsakymai bus tvarkomi per 2 darbo dienas nuo apmokėjimo dienos arba dienos, eCheck yra išvalytas.Mes informuosime jus per jūsų registruotu paštu, kai jūsų užsakymas yra išsiųstas iš mūsų sandėlio.

b.Įsitikinkite, adresą jūsų mokėjimo metu.Telefono Numeris rekomenduojama tikslesnį pristatymo.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

c.Kinija paštu, oro paštu, pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20-50 darbo dienų.

d.Express pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių; tai gali trukti iki 3-15 darbo dienų.

a.Šiuo metu galite atsiskaityti naudojantis Moneybookers, visa, MasterCard ir banko pavedimu.Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelėmis (įskaitant " Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro8000. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Zinojo.lt ateityje.

Teigiamas grįžtamasis ryšys bus paliko, kai jūs patvirtinti užsakymą!Ir ačiū jums už teigiamą komentarą ir atsiliepimai.Jūsų padrąsinimo, tai padės mums žengti į priekį ir nuolat gerinti mūsų paslaugas.Kaip jūs, mes taip pat stengiamės išvengti bet neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, kurį sukelia bet koks aplaidumas ar nesusipratimų.Mes viltis,kaip pirkėjo lūkesčiai yra skirtingi,kai esate nepatenkinti produkto ar mūsų paslaugos jums gali pirmiausia leiskite mums žinoti, ir mums duoti protingą terminą išspręsti problemą už jus su mūsų nuoširdumo ir profesionalaus požiūrio.

Žymos: aklas laido, kanthal, lempa led, el viela, 24 awg pin, led 2835 3, vario viela, vario viela, sagė pin, anglies vielos

Atsiliepimai

Reitingas