Grįžtamasis įdaryti aštuonkojai, 15 cm

Grįžtamasis įdaryti aštuonkojai, 15 cm

Grįžtamasis įdaryti aštuonkojai, 15 cm

€9.60

Produkto aprašymas

  • Kilmės: AS(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Gyvūnai
  • Savybės: Įdaryti & Pliušas

【 Aštuonkojai grįžtamasis】Muñeco su dangteliu dvipusis: unikalus dizainas su dangteliu suteikia jums įvairių regėjimo ir jutimo patirtį.Šis mielas pliušinis lėlės patvirtina unikalus dviejų spalvų dvipusis dizainas, kuris gali būti lengvai paverstas į įvairių spalvų ir išraiškos.

Gaminys yra saugus, tai nėra lengva pašalinti plaukų spalva yra visiškai ir jausmas yra patogus.Unikalus viršelio dizainas siūlo jums skirtingų regėjimo ir jutimo patirtį.

【LAVABLE】 grįžtamasis aštuonkojai pliušinis žaislas yra pagamintas iš patvaraus pliušinis medžiagos ir yra pripildyta medžiaga, aukštos kokybės PP medvilnės.

Lengva valyti naudokite nedidelį kiekį muilo ir vandens pašalinti dėmes ir natūraliai išdžiūti.

【Skirtingų spalvų pasirinkimas 】 Šis minkštas įdaryti aštuonkojai gyvūnų lėlės yra skirtingų spalvų, galite pasirinkti, galite įsigyti pagal savo pageidavimus.Super minkštas ir lengvai apversti atgal išreikšti savo nuotaiką.

【Puiki dovana pliušinis tobulą figūrą: mielas pliušinis lėlės su turtinga raiškos.Puikiai tinka žaisti, rinkti ir aptemptomis.Šie pliušiniai žaislai yra puiki dovana gimtadieniams, kūdikių dušai, Valentino Dieną ir daugiau!Juokinga dovana bet plaukuotas meilužis!

Žymos: stilius aštuonkojai pliušas, apversti aštuonkojai žaislas, keychain "octopus", katė atvirkštinį, doraemon tee, doraemon pliušas, maži aštuonkojai pliušas, atvirkštinio žaislas, pliušinis atvirkštinį, pliušinis scorbunny

Atsiliepimai

Reitingas