Universalus Automobilių Sėdynės Padengti 1/2VNT Saulėgrąžų Spausdinti Sėdynės Padengti Poliesterio Pluošto Automobilio Sėdynės Apdailos Raštas Kilimėlis Pad 3 Tipas

Universalus Automobilių Sėdynės Padengti 1/2VNT Saulėgrąžų Spausdinti Sėdynės Padengti Poliesterio Pluošto Automobilio Sėdynės Apdailos Raštas Kilimėlis Pad 3 Tipas

Universalus Automobilių Sėdynės Padengti 1/2VNT Saulėgrąžų Spausdinti Sėdynės Padengti Poliesterio Pluošto Automobilio Sėdynės Apdailos Raštas Kilimėlis Pad 3 Tipas

€8.59

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Nustatyti Gabalas: 1
  • Prekės Pavadinimas: Audew
  • Medžiagos Tipas: Poliesterio Audinio
  • Specialios Funkcijos: Pagrindinės Funkcijos
  • Mfg Serijos Numeris: Saulėgrąžų modelis
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Elemento Tipas: Sėdynių Užvalkalai & Palaiko

SAULĖGRĄŽŲ AUTOMOBILIŲ SĖDYNĖS PADENGTI

[PATOGUS], Pagamintas iš poliesterio audinio Medžiagos, labai patogios Medžiagos, lengva valyti ir sausai.Tinkamas daugumai transporto priemonių.

[ M ULTIFUNCTION] Laikyti savo automobilių sėdynės nuo dilimo ir dėmes.Pridėti savo dizainus naują išvaizdą jūsų automobilio interjero.

[ U NIVERSAL D ESIGN], Pagaminti, kad tilptų tilptų dauguma automobilių ir VISUREIGIŲ segmento stiliaus sėdynės; Prašome Patikrinti Matmenys Diagramos iki sumontavimo.

[ PUIKI DOVANA ], Su Linksmais Mielas Saulėgrąžų Gėlių spausdinti dizainas, pridėti stiliaus jausmą, kad jūsų automobilio interjero, gana transporto priemonės sėdynės padengti yra vienas iš labiausiai vertinamų automobilių aksesuarai moterims/vyrams, tai bus puiki dovana pasirinkimas jūsų berniukas, mergina, motina, tėvas, žmona ir vyras, per kurį progomis, pavyzdžiui, gimtadienis, Kalėdos, motinos diena, tėvo diena, vestuvės, valentino Diena ar padėkos dieną.

Specifikacija:

Medžiaga: Ployester Audinys

Modelis: Saulėgrąžų

Modelio Pasirinkimas: Modelis / Modelis B / Modelis C

Tiktų Automobilio: sedanas, universalas, SEDANAS, jeep, sunkvežimių, van

Pakuotė:

1 / 2VNT x Automobilių Sėdynės Padengti

Instrukcijos:

1 žingsnis: Įdėkite sėdynės padengti per viršų iš krėslo ir traukti švelniai link bazės sėdynės

2 žingsnis: Suraskite tvirtinimo atvartu apie interjero dangtelį ir stumkite jį per atotrūkis tarp viršaus ir apačios, dalis sėdynė, kol jis pereina prie galinės sėdynės.

3 veiksmas: Ruožas apatinę sėdynės padengti per apačioje sėdynės pagalvėlės, kol visiškai padengtas.

Step4: Perkelti atgal į vietą ir pritvirtinkite elastinga kablys dirželiai į skyles, pro sklendę, kad būtų užtikrinti sėdynės padengti poziciją.

Ne e:

- Prašome Patikrinti Matmenys prieš įrengimą

Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3mm nuokrypis.

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: automobilių sėdynės padengti linų solaris, automobilių sėdynės padengti vasaros kamuolys, saulėgrąžų automobilių sėdynės padengti, automobilių sėdynės padengti pardavimo kaina, sintetinė automobilių sėdynės padengti saulėta, automobilių sėdynės padengti sezonus auto, automobilių sėdynės padengti pink gėlių, automobilių sėdynės padengti nustatyti plastiko, automobilių sėdynės padengti super minkštas, automobilių sėdynės padengti drugelis gėlių

Atsiliepimai

Reitingas