HDAM Modulis Visiškai Atskiras Vieno Op Amp/Dual Op Amp Modulis Pakeisti MŪZOS 03 02 01

HDAM Modulis Visiškai Atskiras Vieno Op Amp/Dual Op Amp Modulis Pakeisti MŪZOS 03 02 01

HDAM Modulis Visiškai Atskiras Vieno Op Amp/Dual Op Amp Modulis Pakeisti MŪZOS 03 02 01

€28.01

Produkto aprašymas

  • Pakuotė: No
  • Prekės Pavadinimas: Alyvuogių Lapų
  • Maksimali Galia Vienam Kanalui: NE GALIA
  • Modelio Numeris: HDAM Modulis

HDAM op amp modulis turi privalumų, palyginti su integruotu stiprintuvu (IC op amp) 1. Didelis greitis: HDAM modulis yra greičiau, nei integruotos op amp.HDAM įvesties ir išvesties turėtų būti vienodas garso signalo perdavimas, nes jos tik veiksmų papildyti, o ne pakeisti signalas; bet garso signalas visuomet keičiasi sparčiai.IC op amperų turi įtakos nužudė norma taip, kad išėjimo signalas yra sunku suderinti įvesties signalas.Todėl, garso veiklos HDAM modulis yra daug geriau aukšto dažnio atsakas ir trumpalaikis nei IC op amperų. 2, būk švarus garso signalas: operacinį stiprintuvą (vadinamos IC op amp) garso perdavimo sprendimas gali pridėti triukšmo originalus signalas; ir HDAM modulis naudojant atskirų dalių, bus taikoma tik reikiamas operacijas, nedidėja, nėra būtina Triukšmo, geriau užtikrinti švarą originalus signalas, kad pasiekti aukštesnį laipsnį, garso reprodukcijai.

3, atviro garso srityje, detales jausmą klausos yra labiau realistiškas: HDAM modulis pasirenka atskirų dalių, po reguliavimo, tuo daugiau atidaryti garso srityje, garsas yra daugiau, tiesa ir aišku, ta prasme, klausos yra labiau atsipalaidavęs ir atsparus.IC integruota op-amps paprastai tik tam tikrą modelį su savo tono bei garso kokybės, ir prarasti vieną.

Žymos: marantz, headphon amplifi, nichicon, vamzdis galios stiprintuvo pardavimas, garso opamp, opa2134pa, muses01, grupė muse, denon rc, opa627bp

Atsiliepimai

Reitingas