Gamtos Jade Veido Masažas Valdybos Scraching Akis Kaklo Grandymo Gua Sha SPA Masažo Įrankis Sveikatos Priežiūros Grožio Plokštė Massager

Gamtos Jade Veido Masažas Valdybos Scraching Akis Kaklo Grandymo Gua Sha SPA Masažo Įrankis Sveikatos Priežiūros Grožio Plokštė Massager

Gamtos Jade Veido Masažas Valdybos Scraching Akis Kaklo Grandymo Gua Sha SPA Masažo Įrankis Sveikatos Priežiūros Grožio Plokštė Massager

€4.78

Produkto aprašymas

  • Gamybos procesas: Mašina Padarė
  • Prekės Pavadinimas: raudona dieny
  • Modelio Numeris: Jade Guasha Valdyba
  • Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
  • Dydis: as the picture show
  • Medžiaga: Milteliai kristalų
  • Tipas: Massager

Kulka Taškų:

1、Ji gali padėti savo odos priežiūros produktus, prasiskverbti giliau, ir, žinoma, jis gali lengvai išspręsti veido odos problemas, tokias kaip tamsius ratilus ir nuovargio, kurį sukelia patinimą.Tai natūrali alternatyva Botox, kurios padeda išlaikyti odos elastingumo, mažina raukšles ir atstato a jaunatvišką išvaizdą.

2、Šis jade masažo įrankis yra dvigubo tipo volai, kuri leidžia apima platų ir išsamų srityje ir būti veiksmingos.Tai lengva suristi, ir švelniai masažuokite ant veido, kaklo, po akimis, ir net savo apykaklės, pečių, riešų ir dilbių.

3、Jis padeda sumažinti uždegimą ir edema, balina odos tonusą ir stangrina poras (ypač šaldytuve keletą minučių prieš naudojimą), padeda sumažinti smulkių linijų atsiradimo.

4、šiek tiek, jis skatina gamtos detoksikacijos procesą limfinės sistemos, kuri skatina apyvartą pagal odos ir kraujo tekėjimą, tokiu būdu skleidžiantys matomos šviesos.Tai geriausia naudoti naktį atvėsti ir ramina odą.

5、Mes sukūrėme mūsų grožio produktų su papildomų atsargumo teikia geriausius rezultatus, jūsų veido odos.

Produkto Informacija:

Pavadinimas: Dviejų turkiškas milteliai kristalų jade veido veido grandymo valdybos masažas sveikatai, grožiui milteliai kristalų skutimosi prietaiso grandymo

Medžiagos: milteliai kristalų

Dydis: apie 8.3*5.3*0.4 cm/3.27*2.09*0.16 į

Įpakavimas: OPP

Spalva: rožinė

Svoris: apie 60g

Naudojimas: veido glitimo grožis, sveikata, sveikatos masažas

Savybės: Ji gali padėti savo odos priežiūros produktus, prasiskverbti giliau, ir, žinoma, jis gali lengvai išspręsti veido odos problemas, tokias kaip tamsius ratilus ir nuovargio, kurį sukelia patinimą.Tai natūrali alternatyva Botox, kurios padeda išlaikyti odos elastingumo, mažina raukšles ir atstato a jaunatvišką išvaizdą.

Šis jade masažo įrankis yra dvigubo tipo volai, kuri leidžia apima platų ir išsamų srityje ir būti veiksmingos.Tai lengva suristi, ir švelniai masažuokite ant veido, kaklo, po akimis, ir net savo apykaklės, pečių, riešų ir dilbių.

Ji padeda sumažinti uždegimą ir edema, balina odos tonusą ir stangrina poras (ypač šaldytuve keletą minučių prieš naudojimą), padeda sumažinti smulkių linijų atsiradimo.

Tam tikru mastu, tai skatina gamtos detoksikacijos procesą limfinės sistemos, kuri skatina apyvartą pagal odos ir kraujo tekėjimą, tokiu būdu skleidžiantys matomos šviesos.Tai geriausia naudoti naktį atvėsti ir ramina odą.

Mes sukūrėme mūsų grožio produktų su papildomų atsargumo teikia geriausius rezultatus, jūsų veido odos.

Sąrašas: 1 * rožinė kristalų dviejų turkiškas massager

Žymos: Gua Sha Masažo Įrankis, kietas jade, balionas numeris, gua sha rinkinys, nugara puikus odos, gua sha grandiklis, nuotraukos nulio, abstrakti audinys, lobulo, gua sha veido kėlimo įrankis

Atsiliepimai

Reitingas