115cm 5 Pakopų Mediniai Estante Augalų Estanteria Stovo Ekranas Lentynos Namų Patalpų Lauko Kiemas, Sodas Kiemo Balkono Gėlių Stovai

115cm 5 Pakopų Mediniai Estante Augalų Estanteria Stovo Ekranas Lentynos Namų Patalpų Lauko Kiemas, Sodas Kiemo Balkono Gėlių Stovai

115cm 5 Pakopų Mediniai Estante Augalų Estanteria Stovo Ekranas Lentynos Namų Patalpų Lauko Kiemas, Sodas Kiemo Balkono Gėlių Stovai

€51.76

Produkto aprašymas

  • Pakopų skaičius: 4
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Mediena
  • Modelio Numeris: D87842

4-Lygio Kampe Medienos, Gėlių/Augalų Stendas Lentynų Stelažas Ekranas Lentynos Lauko Kiemas, Sodas, Terasa Balkonas Daugiafunkcinis Stalčiuko Lentynoje Ruda

100% MEDŽIO masyvo LENTYNOS BLOKAS: Šis gėlių stovas yra pagamintas iš 100% eglės medienos, kuris yra žinomas dėl savo stiprumo ir matmenų stabilumo, taip pat jo fizinis atsparumas puvimui ir kenkėjams.Neįvykdyti charakteristikos eglės ir solidus, kad ši lentyna patvarus ir pakankamai tvirtos, kad jūsų kasdieniniam naudojimui.Jis gali lengvai laikyti 30 kg/ 66 lb svoris iš viso.

KELIS EKRANAS PLATFORMOS: Pastatytas stabilią struktūrą iš viso 6 platformos 4 pakopas, šis augalas stovi suteikia daug erdvės rodyti viską, 12 vazonai, augalų, įvairių aukščių ir formų.

NUIMAMAS RATAI: Šis augalas stovi ateina su keturių universalios padangos, kurios yra patogu judėti apdailos ir valymo darbams.Du ratai su stabdžiais galima užsifiksuos.Šie ratai gali būti nuimami, su atsuktuvu, todėl jūs galite pasirinkti naudoti šį lentyna su arba be ratukų.

CHIC & UNIKALUS PAPUOŠALAS: nelegalios medienos grūdų daro kiekvieną plat lentynos yra vienas iš natūra.Lentynos yra tolygiai paskirstytas ant abiejų pusių, kuri įkūnija grožį simetrija.Pažeidimas ir simetrija harmoningai sujungti į šio projekto nuostabiu gėlių stovas.

RICH & ASORTI NAUDOJIMAS: Ši lentynų blokas gali būti stendas augalų, nuotraukos, rankdarbiai, knygos, gyvenamasis kambarys, terasa, balkonas, ir taip pat gali tarnauti kaip išgalvotas sandėliavimo lentyna tualeto reikmenys, rankšluosčiai, kepurės, vonios, prieškambario, miegamojo, virtuvės ir pan.

Savybės

Mažai priežiūros reikia

Tai aukštos kokybės medienos, gėlių stendas yra pastatytas paskutinis, be daug priežiūros.Jį galima nuvalyti su švelniu plovikliu ir drėgnu skudurėliu.

Gerai apsaugota

Patalpų augalų stendas yra apsaugotas keliais sluoksniais vyniojimo medžiagas ir pakuotės praėjo 10 kartų lašas bandymai, siekiant užtikrinti, kad produktas yra neapgadinta įteikimo metu.

Lengva surinkti

Paprastas surinkimas yra privaloma įsteigti šis gėlių stovas.Pateikiame iliustruota instrukcija padės greitai ir lengvai, surinkimui.Visos dalių ir aparatūros yra įtrauktos.

Specifikacijos

Medžiaga: Eglės Medienos + Plastikiniai Ratai + Metalo Aparatūros

Bendras Matmuo: 48.8 x 13 x 31.5" (ilgis x plotis x aukštis)

Maks.Apkrovos Pajėgumas iš Viso: 66 lb

Paketas Apima:

1x Augalų Stendas (Ne įrengta)

1x Instrukcija

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: augalų stendas, ladge medinės lentynos, artifici gėlių, augalų vandens, raudonas medis, gėlių stovas, kampe augalų stovi patalpų, frog pond, sodo lentynos, sodo žolės

Atsiliepimai

Reitingas