8/12/14inch Mobilusis Telefonas Didelės raiškos Vaizdo Magnifier Stovo Išmanųjį telefoną Filmą Stiprintuvo Projektorius, Stovas Laikiklis

8/12/14inch Mobilusis Telefonas Didelės raiškos Vaizdo Magnifier Stovo Išmanųjį telefoną Filmą Stiprintuvo Projektorius, Stovas Laikiklis

8/12/14inch Mobilusis Telefonas Didelės raiškos Vaizdo Magnifier Stovo Išmanųjį telefoną Filmą Stiprintuvo Projektorius, Stovas Laikiklis

€3.95

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Metalo
  • Dydis: 14"
  • Sertifikavimo: NĖRA

Savybės:

1. Jūsų asmeninė kinas: su aukštos raiškos optinės technologijos, vaizdas ekrane, kad mobilusis telefonas yra išsiplėtusios, vaizdas yra aiškus, spalva yra ryškus, kad ieškinys yra stipri, o jis turi radiacinės saugos funkcija.Padidinti savo išmanųjį telefoną, kad būtų lengviau žiūrėti kino filmus ar naujienas savo telefone.

2. Stipri ir lengva reguliuoti: medžiaga yra stipri, lanksti ir lengvai pasukti.Gooseneck su aukštos kokybės magnio lydinio, su didesnį stabilumą ir lankstus koregavimo funkcija.Visų kampų sukimosi leidžia mėgautis bet kokiu kampu, be jokių rankas, todėl jūs galite patogiai gulėti ant lovos ar sofos.

3. Geriausias atostogų dovanų pasirinkimą: tai bus geriausias atostogų dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.Dovanos draugams ar šeimos, kurie mėgsta žiūrėti filmus, 3D mobilusis filmus su daugiau stereo efektą; taip pat tinka vyresnio amžiaus žmonėms, kurie žiūri filmus, skaityti ir naujienos.

4. Saugos ir aplinkos apsaugos: priimti aukštos raiškos zoom optika technologija, todėl nebus blur, iškraipymą ir radiacijos.Akrilo objektyvas medžiagos, naudojamos medžiagos, šis produktas yra ekologiškas ir beskonis.

5. Nešiojamų namų kino teatro: sulankstomas dizainas gali būti lengvai įdėti į piniginę, kuprinę ar kišenėje, keliaudami lauke.Nešiojamų mini kino šeima ar lauko šalis, tinka patalpų, kempingas, kelionės, laisvalaikis ir kt.

Techniniai duomenys:

Dydis:

8 colių: 18.6x12cm/7.32x4.72"

12 colių: 25.2x14.4cm/9.92x5.67"

14 colių: 26.6x15.6cm/10.47x6.14"

Medžiaga: aliuminio lydinys aviacijos medžiagos + ABS + ultra clear akrilo mėlynas ekranas veidrodėlis

Spalva: Balta / Juoda

Atramos ilgis: 60cm/23.62"

Bazinė tipas: Faneros

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Ekrano Didintuvai Stovo

Žymos: prietaisas mobilus projektorius, pda stalker, dizaineris išmanųjį telefoną projektorius, aukštos rezoliucijos telefono ekranas didinamasis stiklas, projektorius, kameros ekranas, projekto ekranas, mobil telefono projektorius, didelės mobiliojo telefono ekrane stiprintuvas, projektoriaus ekranas

Atsiliepimai

Reitingas