Eachine ET8 Variklio Horizontalus Nukentėjo ir Praleisti Užpildyti Dujomis, Reguliuojamas Greitis Dvigubo Vožtuvo Modelis KAMIENINIŲ Atnaujinti Variklio Žaislai

Eachine ET8 Variklio Horizontalus Nukentėjo ir Praleisti Užpildyti Dujomis, Reguliuojamas Greitis Dvigubo Vožtuvo Modelis KAMIENINIŲ Atnaujinti Variklio Žaislai

Eachine ET8 Variklio Horizontalus Nukentėjo ir Praleisti Užpildyti Dujomis, Reguliuojamas Greitis Dvigubo Vožtuvo Modelis KAMIENINIŲ Atnaujinti Variklio Žaislai

€493.06

Produkto aprašymas

  • Keturi varomi Ratai Atributai: Eachine ET8 Modelis
  • RC Dalys ir Acc: Varikliai
  • Medžiaga: Kompozicinės Medžiagos
  • Dydis: 180x125x125mm
  • Prekės Pavadinimas: EACHINE
  • Modelio Numeris: Eachine ET8 Modelis
  • Atnaujinti Dalys/Priedai: Eachine ET8 Modelis
  • Transporto Priemonės Tipas: Sraigtasparniai
  • Įrankis Prekes: Eachine ET8 Modelis
  • Techniniai parametrai: Vertė 10
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Eachine ET8 Modelis

Aprašymas:

Gamintojas: Eachine

Pavadinimas:Eachine ET8 Horizontalus Nukentėjo ir Praleisti Užbaigti Benzinas Variklio Modelis

Dydis:180125*125MM

Smagračio diametras 56mm, storis 15mm

Darbinis tūris: 6CC.

Cilindro skersmuo: 22MM

Maršrutas 20MM

Svoris: 1610G

Medžiaga: Žalvaris Ir Nerūdijantis Plienas

Tai yra miniatiūrinė variklio.Jis yra pagamintas iš žalvario, aliuminio lydinių ir nerūdijančio steelWater aušinamas aušinimo struktūra.A karbiuratorių, su reguliuojamas greitis yra naudojamas.Thegnition prietaisą maitina daugkartinio 4. 5V maitinimo.Įdomiausia savybė yra ta, kad greitis gali būti reguliuojamas.

Jos paleidimo būdas: rankinis pradėti išorinės jėgos.

Pastaba: Mes bandymo ir pakuotės kiekvieno variklio po to, kai jis veikia normaliai.Jo karbiuratorius isdebugged geriausią darbo vietą.Taigi, tai nėra rekomenduojama, kad largeadjustments!

Savybės:

Variklio paleidimo veiksmus:

1.Patikrinkite, ar laidai variklio nuo lentos, prijungti degalų bako dujotiekio, andinstall tris Nr. 5 baterijas( 4. 5v).

2. Įpilkite vandens į variklio vandens bakas.Naudoti benzino(95#), užpildyti kuro baką.Po thefilling yra baigtas, pasukite smagratį pagal laikrodžio rodyklę dešinėje pusėje variklio formany pasirodo.Jos funkciją gali atlikti mišraus kuro visiškai įveskite cilindrų.Padaryti surethe kuro vamzdis, be oro gali būti sukurtas.

3. Įjunkite maitinimo jungiklį ir greitai pasukite smagratį pagal laikrodžio rodyklę dešinėje sideof variklio užvesti variklio.

Atsargumo priemonės:

1. Jei uždegimo prietaisas yra normalus ir cilindrų kompresija yra normalu, jei " themachine negali pradėti normaliai, tai labai tikėtina, kad į karbiuratorių, naftos adata poreikius tobe pakoreguoti.

2. Po sugriežtinti pagrindinių naftos adata ant karbiuratorius, atlaisvinkite 1/4 įjungti ir pradėti theflywheel, kad maišymo santykis benzino ir oru galima pasiekti normalus workingmixing santykis.

3. Kai mašina sustojo, maitinimas turi būti išjungtas.Aušinimo.

Pastaba:

1.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

2.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl rankinis matavimas.

3.Vaikai turi būti lydimi suaugusiojo.

Pakuotė:

1x Eachine ET8 Modelis

1x Variklio Atsarginės Dalys Paleidimo Įtaiso

Žymos: cnc skaitytuvas, tx02, fpv goggl, trs f4u, variklio imitavimo modelį, variklio nukentėjo ir praleisti, dviračio rankenos kamieninių nemokamas pristatymas, eachin, scx24, "pasidaryk pats" oro variklis

Atsiliepimai

Reitingas