Smart Tuya WiFi Garažo vartų Automatinė Atidarymo įranga "Mobile APP Alexa Echo/Home "Google" Balso Nuotolinio Valdymo Durys įėjimo Vartus Atidaryti ir Uždaryti

Smart Tuya WiFi Garažo vartų Automatinė Atidarymo įranga

Smart Tuya WiFi Garažo vartų Automatinė Atidarymo įranga "Mobile APP Alexa Echo/Home "Google" Balso Nuotolinio Valdymo Durys įėjimo Vartus Atidaryti ir Uždaryti

€35.21

Produkto aprašymas

  • Maitinimo Šaltinis: DC 5V
  • darbinė temperatūra: -10 ~ 50
  • Modelio Numeris: CK400A
  • Belaidžio Tipas: Tik 2.4 GHz, o ne remti 5G
  • Pavadinimas: Tuya PROGRAMĖLĖ Balsas Kontrolės Garažo vartų Automatinis Atidarytuvas
  • Balso kontrolė: Parama
  • mobilusis telefonas: eWelink Android & IOS
  • Belaidžio tinklo standartas: IEEE802.11b/G/N
  • spalva: juoda
  • VEIKSMAS: 3-15mm
  • Medžiaga: ABS+PC

Smart Tuya WiFi Garažo vartų Automatinė Atidarymo įranga "Mobile APP Alexa Echo/Home "Google" Balso Nuotolinio Valdymo Durys įėjimo Vartus Atidaryti ir Uždaryti

Apžvalga:

Šis produktas yra WiFi smart switch palaiko nuotoliniu būdu valdyti savo garažo durų atidarytuvas ir stebėti, durų būseną bet kuriuo metu ir bet kur pasaulyje per APP eWeLink jūsų Android/iOS mobiliųjų prietaisų.Jame yra balso kontrolė "Amazon" Alexa " ir "Google" Namuose IFTTT, prietaisas pasidalijimo, taip pat galite nustatyti laikmačius įjungti/išjungti savo garažo duris, kurios daro jūsų namuose, protingesni.

Savybės:

1. Nuotolinis įjungimas/išjungimas paversti savo esamų WiFi tinklą ir garažo durų atidarytuvas į vieną integruotą " smart prietaise, tada jūs galite atidaryti ir uždaryti savo garažo duris paprasta paspaudę ant savo išmanųjį telefoną.

2. Laiko Grafikus galite nustatyti grafikus ir laikmačiai atidaryti ir uždaryti savo garažo duris.Tvarkyti savo garažas lengvai.

3. Valdymas balsu Ji gali pasiekti balso kontrolė "Amazon" Alexa/Echo, skirta "Google" pradinis/Lizdą IFTTT, labai patogu.

4. Prietaisas Bendrinimo galite pasidalinti ja su šeima ir draugais ar lankytojai, ŽINOMA, galite atsiimti teises bet kuriuo metu.

5. Istorijos Įrašą galite patikrinti garažo durų atidarymo ar uždarymo įeis į istoriją dėl savo PROGRAMĄ, siekiant užtikrinti saugumą savo garažas.

Techniniai duomenys:

Maitinimas: DC 5V

Veiksmai: 3-15mm

Bevielio ryšio standartas: IEEE802.11b/g/n

Belaidžio Tipas: Tik 2,4 GHz, o ne remti 5G

Mobilus Telefonas: eWeLink android & IOS

Valdymas Balsu: Parama

Įrengimas: su Varžtais/Lipdukai

Laido Ilgis: 5M

Medžiaga: ABS+PC

Darbinė Temperatūra: -10 ~ 50

Prekės Dydis: Apytiksl. 6.1 * 4.5 * 2.2 cm (L*W*H)

Prekės Svoris: Apytiksl. 31g / 1.1 oz

Pakuotės Dydis: Apie. 15.5 * 11.2 * 4.5 cm / 6.1 * 4.41 * 1.77 į

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 215g / 7.58 oz

Lengvas Montavimas:

Galia iki prietaisas su DC 5V adapterio ir micro USB kabelio.

Prijunkite Raudonas ir Juodas laidai prie savo garažo durų atidarytuvas: Įdėti kiekvieno pabaigos iki pat terminalai, nes sienos mygtuką laidai yra nutraukta.

Prisijungti jutiklis ir įdiegti nuolat ant garažo duris su varžtais/lipdukai/laikiklis ir t.t.

Kontrolės prietaisas dėl savo sumanaus telefono.

Pakavimo Sąrašas:

1* " WiFi Smart Switch Atidarytuvas

1* Nustatyti, Montavimo Priedai

1* Ryšio Kabelis

1* Naudotojo Vadovas

*Garantija

1. Visi daiktai parama suteikiama 1 metų garantija.

2. Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, su iš prietaisai.Prašome nedvejodami susisiekti su mumis tiesiogiai, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą ne vėliau kaip laikas.

3. Žinoma, buvo ir profesionalių techninių specialistų komanda padės jums išspręsti jūsų problemą.

*Logistika

1.Dauguma produktų bus išsiųsti per 72 valandas(pašalinti atostogų ir savaitgalio) po sėkmingai mokėjimo.

2.Prašome pateikti teisingą pristatymo adresą ir telefono numerį jūsų užsakymą, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už neteisingai gavėjo informaciją jums davė.

3.Jei norite, kad penktadienį po pietų arba savaitgaliais, prašome palaukti, ji kantriai, mes pasirūpinsime siunta kitą pirmadienį. 4.Kai jis yra šventė šventes, siunta bus atidėtas keletą dienų.

5. Pristatymo laikas yra apytikris laikas.Konkretus laikas priklauso nuo paskirties vietos, oro ar kitų veiksnių, todėl kartais jis gali užtrunka šiek tiek ilgiau.Jei turite kokių nors problemų, siuntas, prašome susisiekti su mumis,mes ištirti ir išspręsti pristatymo problema.

6.Paprastai stebėjimo informaciją bus rodomi internete per 3-7 darbo dienas po išsiuntimo.

Stebėjimo adresas:

*Atsiliepimai

Prašome padėti pristatymo patvirtinimas kartą paketo gavimo.Nepamirškite palikti mums 5 Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų po Gavimo jūsų daiktus.Ačiū iš anksto.

Žymos: vartų perjunkite wi-fi, chery durų atidarytuvas, kontrolės vartų wifi, durys uždaryti, nuotolinio stumdomų durų atidarytuvas, wi fi smart vartai opener, krašto vartai opener, vectra durų atidarytuvas, pažangi garažo durų atidarytuvas, vartų wifi

Atsiliepimai

Reitingas