Durys įėjimo apsauga Hyundai i30 Durų Slenkstį, Plokštė, Automobilių Durų Slenksčių Nusitrinti Plokštė 4D Anglies Pluošto Vinilo Lipdukas Auto Dalis 4Pcs

Durys įėjimo apsauga Hyundai i30 Durų Slenkstį, Plokštė, Automobilių Durų Slenksčių Nusitrinti Plokštė 4D Anglies Pluošto Vinilo Lipdukas Auto Dalis 4Pcs

Durys įėjimo apsauga Hyundai i30 Durų Slenkstį, Plokštė, Automobilių Durų Slenksčių Nusitrinti Plokštė 4D Anglies Pluošto Vinilo Lipdukas Auto Dalis 4Pcs

€4.07

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: muchkey

Už " Hyundai I30 Automobilių Durų Slenkstį, Skardos Durys įėjimo Guard Durų Slenksčių Nusitrinti Plokštė 4D Anglies Pluošto Vinilo Lipdukas Automobilio Stilius 4Pcs

Produkto Aprašymas:

1.Spalva:Balta,Raudona,Mėlyna.

2.Produkto Pavadinimas: automobilių durų slenksčio lipdukai

3.Medžiaga:4D anglies pluošto lipdukas

4.Dydis:

Durų slenksčio lipdukas:48cm*6.8 cm

Galinių durų slenksčio lipdukas:24.2 cm*6.8 cm

5.Pakuotė:4pcs vienam komplektas (2vnt durų slenksčio nusitrinti padengti+2vnt galinių durelių slenksčio nusitrinti viršelis)

6.Taikoma Automobilis: Už Hyundai i30

7.Montavimas yra labai paprastas.

8.Paketą, įskaitant:

4Pcs*Anglies Pluošto

1Pc *grandiklis

Ypatybė:

Sugeria poveikį ir apsaugo nuo įbrėžimų.Gali apimti esamų įbrėžimų, duoti jūsų automobilio kt. stilių.Gali veiksmingai apsaugoti krašto išorės Durys, Palangės Plokštės , siekiant užkirsti kelią trinčiai, įbrėžimams lnstallation yra labai lengva.ji turi klijų ant nugaros.

Pastaba :

Kai jums įdiegti lipdukas,galite pabarstyti šiek tiek vandens pusėje yra lipdukas, tada jūs galite pereiti lipdukai laisvai išvengti pasiekti neteisinga pozicija

Mokėjimo Ir Siuntos

-Mes priimame alipay ,Visų didelių kredito kortelių sre priimtas per saugių atsiskaitymų procesorius SĄLYGINIO Mokėjimo turi ben pateiktas per 3 dienų nuo užsakymo .Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti ,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dieną.

- Siuntos bus sutvarkyta per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas, kaip ilgai, kaip pirkėjo informaciją ir pristatymo adresą patvirtino.Prašome suteikti teisę post code ir galiojantį telefono numerį, siekiant išvengti vėlavimo pristatymas.

1) Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

2) Jei pirkėjas reikia siuntinį reikia pristatyti, tam tikrų kurjerio arba kitų išreikšti taip, prašome susisiekti su mūsų pardavimo koreguoti kainą iki mokėjimo.

3) per Maža pakuotė 2.0 kg paprastai būti siunčiami China post / HK post / Singapore Post (išvardyti arba susitarė klientas.

4) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Importo Mokestis

Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, priskirtus mokesčių ar muitų nedelsiant.Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjo atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos.Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau nurodytos priežasties.

Mes stengiamės padėti mūsų pirkėjams sumažinti riziką mokėti mokesčius.Kaip mūsų patirtis, 90% gali pasiekti pirkėjui nemokant jokių mokesčių, pvz., nurodant prekę, kaip pavyzdį ar dovana, bet jūs vis dar rasti, kad kaina yra žemesnė nei standartiniai net jūs pasirinkote mokėti į muitinės!

Grąžinimas ir Garantijos

Visos prekės yra naujos, tiesiai iš gamintojo.Jei gavote nekokybišką prekę, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to pasirašyti ant kvito.Mes grąžinsime arba pakeisti jį.

Susisiekite su mumis per 7days po gavimo dienos gali būti grąžinti

Grįžti per 20 dienų nuo gavimo dienos gali būti pakeista.

Grąžinti ją per 30 dienų nuo gavimo

Grįžti per 1 metus nuo pirkimo datos gali būti taisomas.

Jis yra užsakovo pareiga apmokėti, grąžinimo pašto ir laivo prekės grįžti į jav.Mes atsiųsime atgal į savo išlaidas.

Visas ataskaitas, turi būti patvirtinti mūsų po tarnybos darbuotojai, mes neatsakome už bet kokią grįžti paketą, be išankstinio įspėjimo.

Ne sugedęs grįžta, ten bus administravimo mokestis taikomas.

Mes siūlome VIENERIŲ Metų Gamyklos Garantija (priedai nepridedami).

Garantija bus anuliuotas kaip:

(1) Žala dėl: Netinkamo drabužiai & ašara, purvo, netinkamai, netinkamo montavimo ar eksploatavimo, nepriežiūros, nelaimingų atsitikimų.

(2) Bet kokius nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo pakuočių, kai pirkėjams grąžinti prekę mums.

(3) Jeigu turtas buvo išardyta arba taisomas teisių neturintis asmuo.

Atsiliepimai

Kliento patenkinamas yra mūsų galutinis tikslas.Tai yra labai svarbu mums.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.labai ačiū

Jei turite klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą, arba paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.

Visi pranešimai ar el. laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną .Jei prekė yra pažeista,neveikia ir negali būti naudojami gerai,prašom susisiekti su mumis vienu METU, tada mes grąžinsime jūsų mokėjimo arba išsiųsti naują, jei norite.

Žymos: electrofusion mašina, hyundai elantra priekinio stiklo, miegamojo duris lipdukas, i30, i30 veidrodis, deco durų, hyundai i30 priedai anten, "hyundai" galinio valytuvo, "hyundai i30 priedai, priedų hyundai i20

Atsiliepimai

Reitingas