WEIDA 4.6" Sony Xperia Z3Mini Kompaktiškas LCD D5803 D5833 LCD Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Juoda BE rėmo Nemokamas įrankis

WEIDA 4.6

WEIDA 4.6" Sony Xperia Z3Mini Kompaktiškas LCD D5803 D5833 LCD Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Juoda BE rėmo Nemokamas įrankis

€16.03

Produkto aprašymas

  • spalva: juoda
  • Jutiklinio Ekrano Tipas: "Capacitive ekranas, multi-touch
  • Kokybės Kontrolė : Visi yra patikrintas prieš pristatymas
  • Tipas: LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
  • Suderinamos Prekės: Sony Xperia mini Z3
  • Dydis: 4.6 inch
  • LCD Kit: Taip
  • Ekrano Rezoliucija: 1920X1080
  • Ekranas: > 3"
  • Modelio Numeris: Z3 mini
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Būklė: Naujas

Funkcijos : 1. Spalva: Juoda 2. Produkto: visiškai Naujas, kaip ir Originalo kokybę. 3. Kaina: Protingas ir konkurencinga kaina 4. Kokybės kontrolė: Visi yra patikrintas prieš 5 pristatymo. Vežimas: Greitas pristatymas, pristatymas 1-3 dienas 6. Po pardavimo paslaugos: Puikus su 100% pasitenkinimo Pakuotė:

1 x Asamblėja

1 x Įrankis

Kaip Įdiegti:

1)flex kabelis yra labai jautrūs ir lengvai pažeidžiami.Elkitės atsargiai.

2)Specialūs įrankiai ir įgūdžiai, reikalingi vietoj šios dalys.

3)Prašome pabandyti elgtis remonto ar keitimo darbus, sausas ir be dulkių aplinkoje be tiesioginių saulės spindulių.

4)montavimas, šis punktas turėtų būti atlikti kvalifikuotas asmuo.

Pristatymo informacija:

Laivas Iš Kinijos (7~35 darbo dienas visame Pasaulyje)

Grąžinimo politika

Prašome patvirtinti, kad prekės yra lygiai vienas jums reikia.Jeigu pirkėjas įsigijo netinkamos prekės, ne reikia elementą, gali nepavykti įdiegti elementą, arba bet kokių kitų pirkėjų sukelia grįžta, pirkėjas neprivalo mokėti už grąžinimas prekių, o 15% mokėjimo pardavėjo mokestis(Pavyzdžiui, laivybos mokestis, išteklių Atkūrimui mokestis, Tvarkymo mokesčiai, ir t.t.

Garantija:

Mes siūlome 30 dienų garantija kiekvieną elementą, kurį mes parduodame.

Nuolaida:

Mes skatiname didmeninius užsakymus ir jums bus uždirbti didelė nuolaida, jei reikia dideliais kiekiais.

Kuo daugiau perkate, tuo didesnė nuolaida jums bus gauti.

Visa parduoti, prašome kreiptis į mus pirmą kartą specialių nuolaidų.

Mūsų istorija:

Įkurta 2014 m., mes esame Kompanija, verslo, Pardavimas.Sandėlių, įsikūrusių Kinijoje , Shenzhen, mieste, šalia Honkongo.

mes daugiausia užsiima mokslinių tyrimų ir plėtros, įsigijimo, gamybos ir pardavimo mobiliuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir notebook priedai.Mes tarnauti asmenys, remontininkai, platintojai, atstovai.Mūsų produktai yra prieinami daug įvairių gaminių ir turi savo profesinės bandymų institucijos. , klientams teikti ramybę produktus.

Mūsų Tikslas: Mes visada teikė "Kokybės pirma, Klientas pirmą" teikti klientams priimtinas paslaugų ir vertingus produktus ir paslaugas, ir mes turi suteikti greitą ir visapusišką paslaugų.

Ateitis: Mes turime daug unikalių produktų, ir geras kūrimo platforma ir turtingą patirtį, kuri leidžia mums įsitikinę, verslo elektronikos srityje ir sukūrė gerą reputaciją.Tai yra mūsų verslo filosofija ir lūkesčius, tobulinti save, padėti mūsų klientams didinti jų konkurencingumą, pasiekti win-win bendradarbiavimo ir augti kartu.

Atsiliepimų:

Prieš palikdami mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, prašome susisiekti su mumis ir leiskite mums pasirūpinti, bet kokį klausimą jums gali turėti.Mes pasirūpinsime, kad kiekvieną problemą, kuri yra pateikta mūsų dėmesį, ir mes atsakyti į kiekvieną laišką, kad yra siunčiami į mus.Jei mes ne gauti atgal su jumis per 24 valandas.Prašome parašyti mums dar kartą.

Žymos: nešiojamų sony, xperia, sony xperia z5 kompaktiškas mini lcd e5803, sony xperia z3 kompaktiškas mini lcd, ekranas xperia xa2, telefonas sony z3 kompaktiškas lcd, plonas xperia mini z3, xperia z3 kompaktiškas ekranas 46, sony xperia z2 z3 kompaktiškas, xperia 10 ii

Atsiliepimai

Reitingas