312 Vnt Žvakė Priėmimo Reikmenys, Žvakės Viko Lipdukai Žvakė Viko,Žvakė Viko Centravimo Įrenginys, skirtas Žvakė Priėmimo ir "PASIDARYK pats"

312 Vnt Žvakė Priėmimo Reikmenys, Žvakės Viko Lipdukai Žvakė Viko,Žvakė Viko Centravimo Įrenginys, skirtas Žvakė Priėmimo ir

312 Vnt Žvakė Priėmimo Reikmenys, Žvakės Viko Lipdukai Žvakė Viko,Žvakė Viko Centravimo Įrenginys, skirtas Žvakė Priėmimo ir "PASIDARYK pats"

€9.69

Produkto aprašymas

  • Type2: Žvakė Viko Lipdukai Žvakė Wick
  • type1: žvakė todėl prekes
  • Type3: ,Žvakė Viko Centravimo Prietaisas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Išlaikyti savo dagčiai vieta karštas vaškas.aukštos kokybės ir patvarus.

Natūrali Žvakė Viko: Pagaminti iš natūralių, 100% medvilnės siūlai,yra nėra švino, cinko ar kitų metalų; mažai dūmų,natūralus ir ekologiškas.

Lengva Naudoti: Vieta lipdukai ant dugno wick, ir laikytis jūsų viko apačioje jar.Įdėti jį dvi valandas ir tada supilkite vaškas vandens (temperatūra vaško vandens neturėtų viršyti 212℉).

Dėmesio: būkite atsargūs su dozes dažų ir kvapų, o todėl jūsų žvakės,pernelyg didelės dozės gali turėti įtakos degimo veiksmingumą, todėl dūmų ir sumažinti galimybę jūsų žvakės likti dega.

dydis:9cm, 15cm ,20cm

Medžiaga:Medvilnė + metalas

spalva:balta

Pakuotės Turinys:

150 * Žvakių Dagtis

160 * Žvakių Dagtis Lipdukai

2 * Žvakė Viko Centravimo Prietaisas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: lengvesnis, žvakė, žiebtuvėlis, žvakė stikliniame, candl turėtojas, snuffer, žvakės dagtis didelis, eroma žvakių indeliai, nagų perdavimas, candl wick, gimtadienis candel, candl vaškas

Atsiliepimai

Reitingas