BALLE 1,5 mm Skaidrus, Stiprus Staltiesė PVC Plastiko Kilimėlis Trinkelėmis Aišku, Stalo Padengti Minkšta Stiklo Stačiakampis Stalas, Valgomojo Stalas

BALLE 1,5 mm Skaidrus, Stiprus Staltiesė PVC Plastiko Kilimėlis Trinkelėmis Aišku, Stalo Padengti Minkšta Stiklo Stačiakampis Stalas, Valgomojo Stalas

BALLE 1,5 mm Skaidrus, Stiprus Staltiesė PVC Plastiko Kilimėlis Trinkelėmis Aišku, Stalo Padengti Minkšta Stiklo Stačiakampis Stalas, Valgomojo Stalas

€24.51

Produkto aprašymas

  • Storas: Storis 1,5 mm
  • Prekės Pavadinimas: smilekarawa
  • Modelio Tipas: Gėlių
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Oilproof
  • Dydis: 70x120cm,80x120cm, 90x180cm, 120x200cm...
  • Stilius: Korėjiečių
  • Medžiaga: PVC
  • Modelio Numeris: PVC 1,5 mm
  • Technics: rankų darbo
  • modelis: SPAUSDINTI
  • Naudoti: Vestuvės
  • Sandarinimo metodas: liaukis valcuojant
  • Formos: Stačiakampis

Produkto Detales, Pagamintas iš minkštos ir tvirtos vinilo plastiko, iš PVC su karšto spaudimo į ritinį.Storos aišku, PVC lentelės danga yra patvari, atspari vandeniui, aliejus, atsparus.Tinka stalo užtiesalai ir stalviršiai.Apsaugoti jūsų stalo arba staltiesės nuo įbrėžimų, scuffs, dėmes, nuotekas, išlaikant jūsų stalas tvarkingas, švarus ir organizuotas.

Medžiaga: PVC su gera tamprumas

Storis: 1.5 mm

Prekių 1-2 cm didesni nei įprasto dydžio, tai yra dydis, saugomos, nes minkštas stiklo traukiasi po to, naudojant tam tikrą laiką.

Nuotraukas Rodyti

Jei mūsų produktas neturi standartinio dydžio, kad tilptų jūsų stalo, susisiekite su mumis ir mes galime patarti jums, ar galite rezervuoti didesnis tavo stalo.Pagamintas iš tvirtos ir eco-friendly PVC vinilo medžiagos, atsparus vandeniui, neslidžios, šilumos-priešinosi, (iki 82 laipsnių Celsijaus).

mūsų medžiagą Žemos kokybės medžiagų

Pastaba:

1.Naujas soft stiklo turi nestiprus plastiko kvapas, bet jokio kito kvapo, ji išnyksta po vienos ar dviejų dienų ar galite nuplauti jį.

2.Minkšta stiklo yra karšto spaudimo ir turi šiek tiek susitraukimas.Po tam tikro laiko, jis bus stabilus.

3. Prašome nedėkite aukštos temperatūros daiktus ant stalo užtiesalai tiesiogiai.

4. Prašome nedėkite ant lakuoto ar poliruoto NAUJAS medinis viršūnes tiesiogiai, nes drėgna tapyba gali prilipti prie dangtelio.Kreipkitės į Mus: Jei mūsų produktas neturi standartinio dydžio, kad tilptų jūsų stalo, susisiekite su mumis ir mes galime patarti jums, ar galite rezervuoti didesnis tavo stalo. Prašome leisti 1-2 cm paklaida dėl vadovo matavimo ir nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos kaip ir skirtingų monitoriaus ekraną ir šviesos poveikis.Mokėjimo, Jei jums reikia pakeisti kainą užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.Pirkėjų sumokėtas importo muitai, muito mokesčius ir mokesčius, jei tokių yra.Mes priimame mokėjimo būdus: Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelės, Interneto Pinigai ir banko transfe.

Grįžti & Grąžinti

1.Visi mūsų produktai yra pagaminti iš didžiųjų gamintojų, profesinių QC Komanda bandymo produkto. 2.Jei gaminiai yra ne pats, kaip desription arba skaldytų tranzito, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. (Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir fotografavimas. 3.Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir reikia mokėti už laivybos kaina. Pristatymo laikas 1. 15-20 darbo dienų (Japonija, Singapūras, Pietų Korėja, Malaizija) 2. 15-35 dienas (Vakarus Euro, Rytų Euro, Okeanija, Vidurio Rytuose, Šiaurės Amerikoje) 3. 35-45 darbo dienomis (Pietų Amerikoje, Afrikoje, Pietų Afrikos respublika) 4. 45-60 darbo dienomis (Rusija)

Žymos: juoda nėrinių staltiesė, pvc apvali staltiesė 13, staltiesė, medžiaga pvc lentelės, staltiesė atspari vandeniui, klijuotė staltiesė, pvc, pvc coted, klijuotė, staltiesė tabl, pvc lentelės padengti restoranas

Atsiliepimai

Reitingas