K3EDF Pabaigos-fed Antena (Versijos), KUMPIS Tris-band Trumpųjų bangų Antenos, SDR Trumpųjų bangų priėmimo Antenos

K3EDF Pabaigos-fed Antena (Versijos), KUMPIS Tris-band Trumpųjų bangų Antenos, SDR Trumpųjų bangų priėmimo Antenos

K3EDF Pabaigos-fed Antena (Versijos), KUMPIS Tris-band Trumpųjų bangų Antenos, SDR Trumpųjų bangų priėmimo Antenos

€50.13

Produkto aprašymas

modname=ckeditor

Nauja patobulinta versija vibratorius naudoja 2.5 kvadratinių MM multi-kryptis gryno vario viela vibratorius toliau didinti darbo pralaidumo ir atsparumo tempimui!

Bendras ilgis K3EDF generatorius 11.5 metrų.Į 40 metrų juosta spąstus, kad natūraliai taip pat rezonansinis.20 metrų juosta natūraliai rezonuoja pusę bangos ilgio ir 10 metrų juosta natūraliai rezonuoja su bangos ilgis (su prieaugis).Spinduliavimo efektyvumą vibratorius yra ne rasti daugiabučiuose Yagi didesnio pelno.Darbo dažnių juostos plotis yra gamtos infra-red antenos pasaulyje nenugalimas reitingas NE:1. Vienintelis trūkumas yra tai, kad balun nuostoliai yra didesni nei tradiciniai 1:1 4:1. Barron.Tik K8DX išsprendžia problemą, kad atitikimo nuostoliai yra beveik neardomieji atitikimo, kuris atneša didesnes radiacijos efektyvumą.Ji taip pat yra aukščiausio lygio didelės varžos gamtos rezonanso plius lossless atitikimo.

Į K3EDF yra trys juostos pabaigoje-fed antenos.Privalumas yra tai, kad jis turi labai plačią veiklos plotį, palyginti su kitų rūšių antenos (žr. matuojamas SWR grafikas).Nuo žemės daugiau nei 1 metras, ji paprastai gali rezonuoti dažnumas turime dirbti.ant.Ir aukščio keitimas neturi įtakos rezonanso momentu labai daug, todėl iš esmės jis gali būti naudojamas be apdailos, kuri yra labai tinkama antena, skirta pradedantiesiems.Trūkumas yra tai, kad atitikimo metodas yra naudoti aukšto konversijos koeficientas balun.Šilumos nuostoliai yra gana dideli, nes santykis vijų santykis ir magnetinio srauto tankio ir viršutinė riba magnetinio srauto veikimo dažnis.Todėl ši antena yra labai tinkamas pradedantiesiems (netinka ilgalaikė nuolatinė pradėti). tinka intervalas perdavimo ir priėmimo), mėgėjų grupė SDR priėmimo.Nėra jokių problemų gauti transliacijas, ir jis taip pat tinka transliuotojai.Vartotojo magnetinis žiedas, šiuo metu naudojamų sumažina nuostolius iki žemiausios ribos, ir faktinį bandymo saugiai perduodami su 100W SSB 30 minučių! (Įprastinis bandymas balun trunka tik 10 minučių nuolat skleidžia normalios temperatūros, ir kvalifikacijos), mes visi praėjo super stiprumo smurto išbandyti!

Pagrindiniai parametrai: 7MHZ 14MHZ 28MHZ trijų juosta, stovi banga mažesnis kaip 1,5, atlaikyti galia 100WPEP, balun įterpties nuostoliai maždaug 1,5 DB.Su antena, ilgis maždaug iki 11,5 metrų, tai ideali erdvė-constrained KUMPIS programas.

K3EDF papildyti stogo antena, kad negali būti nustatytas ant stogo.Mes tikrai apibūdinti antenos bandymo rodikliai ir niekada smūgis, todėl tegul visi žino, ką daryti!

Montavimo būdas: horizontaliai, įstrižai ištraukė, vertikali (žr. antenos montavimo schemą).

Specialiai užsakytas, siekiant pailginti M-sėdynės, nebereikia nerimauti M-sėdynė yra per trumpas, M vyrų galvos nėra sugriežtintos, ir užsandarinti su hermetiku, ir visi varžtą per skyles buvo užplombuoti su hermetiku siekiant užtikrinti, kad nebus vandens, nauja, medžiaga atspari vandeniui lauke gyvenimą Ilgiau.

Pritaikytas Didelių Magnetinis Žiedas(Sumažinti nuostolius)plusPCBFixed Balun

Erekcija eskizas:

Išmatuoti parametrai:

Žymos: hf sdr antena, sst, 1090mhz antena, rtl sst, antenos balun, dab tv, antenos hf imtuvas, antenos kumpis radijo, noelec, antenos rtl sst

Atsiliepimai

Reitingas