Hookless Dušo Užuolaidos Geltono Šifono Fone Užuolaidos 29x96 Colių Vien Užuolaidų Plokštės Šifono Apmušalas Backdrops, Vestuvių-M

Hookless Dušo Užuolaidos Geltono Šifono Fone Užuolaidos 29x96 Colių Vien Užuolaidų Plokštės Šifono Apmušalas Backdrops, Vestuvių-M

Hookless Dušo Užuolaidos Geltono Šifono Fone Užuolaidos 29x96 Colių Vien Užuolaidų Plokštės Šifono Apmušalas Backdrops, Vestuvių-M

€5.93

Produkto aprašymas

  • Taikoma Langų Tipas: Butas Langą
  • Stilius: Europos ir Amerikos Stiliaus
  • Apdorojimo Reikmenys Kaina: Įtrauktas
  • Atidarymo ir Uždarymo Metodas: Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
  • Naudojimas: Gyvenamojo kambario langą,miegamojo langas,Virtuvės Langą,kavinė langą ir t.t.
  • Produkto pavadinimas: Šifono užuolaidų
  • Diegimo Tipas: Pusę Įrengimas
  • Funkcija: Translucidus (Spalvinimas Norma 1% -40%)
  • spalva: Geltona
  • Modelio Numeris: Šifono užuolaidėlė #Geltona
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Naudoti: Buveinė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Šifono Audinio
  • Vieta: Langas
  • Tipas: Vien Užuolaidų

Prekės Informacija * Produkto pavadinimas: Šifono užuolaidų * Medžiaga: Šifono audinys 100% poloyster * Apdorojimo būdas: Rod kišenėje ant viršaus, su 4 colių lazdele kišenėje ant viršaus lengva kabinti tiesiai. * Pakuotėje: 1 x Šifono užuolaidų * Puikiai tinka vestuvėms arka, priėmimai, pobūviai, vestuvių ir kūdikių dušai, gimtadienius, saldainiai barai, desertas lentelių fono, parodose, vestuvių etapus, fotografija, foto kabinų, ceremonija ir daugiau.

* Bet kokio dydžio/spalvos yra priimtinos, laivų visame pasaulyje.prašome susisiekti su mumis, kaip jūs ieškote, kaip jūsų prašoma.

Pastaba:

* Kaina: Kiekvieną kainos yra už 2 vnt užuolaidų.

* Dydis: 1 colis=2,54 cm.Prašome perskaityti gaminio dydis informacijos puslapyje atidžiai prieš perkant.Priimti Užsakymą ( jei jūs neturite rasti norimą dydį, pls nedvejodami kreipkitės į mus.)

*Spalvos: Visos nuotraukos yra realus šaudymo.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, faktinis spalvos užuolaidos gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, parodyta foto.Tikiuosi, kad jums suprasti.

* Skalbimo būdas: Rankų plovimo/švelnus mašina nuplaukite šaltu vandeniu, nenaudokite baliklio ir būgniniai sausas.

* Laivyba: Mes siūlome greitas pristatymas metodas, pls susisiekti su mumis, jei jums reikia daiktų, skubiai!Paprastai, mes išsiųsti per Zinojo.lt standartinis/ 4PX/ ePacket, laivybos laikas 12~35 darbo dienomis, remiantis įvairių šalių.Jei pasirinksite "pardavėjo pristatymas metodas", mes pasirinkti geriausias rungtynes laivybos metodas jums.

Kviečiame susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų! ☺

Instrukcijos: 1. Priemonės Plotis lango rėmo. (A-B) 2. Priemonė Ilgis lango rėmo. (C-D) 3. Priemonė Ilgis nuo viršutinio lango rėmo prie grindų. (E, F) Nustatyti Tinkamą Plotis matuojant plotis savo langą (A-B), įsitikinkite, kad apsvarstyti, ar jums yra hanging jūsų užuolaidų aparatūros viduje, ar už lango apdaila.Jei esate siekiama geriau, susirinko atrodo, įsitikinkite, kad dauginasi matavimo 2,5 x.Nustatant Tinkamą Ilgį Mano išvaizdą norite įgyvendinti ir, jei norite, apačioje jūsų užuolaidos kristi.Plokštės yra paprastai pakabinti, jie patenka kur nuo palangės (C, D), arba prie grindų (E, F).Paprastai plokštės yra pakabinti 4 cm virš lango rėmo.Naudingi Patarimai: Mano sutelkti savo apklotai daugiau dramatišką efektą, tai reiškia, kad jūsų apklotai susirinks ant grindų.Jei jūs turite baseboard šildymo, apsvarstyti, ar norite, siekiant padengti arba turi užuolaidos gale, tiesiog virš baseboard.

Kaip mokėti:

1. Pasirinkite: Pasirinkti tinkamą elementą, įtraukti į dydį, spalvą ir kiekį

2. Asmeninė Informacija: Prašome rašyti galima gavėjas pavadinimas, adresas,kontaktinis numeris dėl užsakymo info.

3. Pradėti gamybą: Kai gausime mokėjimą, mes bus pradėti gamybą

Grąžinimo Politika:

1. Kai gausite paketą, jei yra dydžio, spalvos, kiekio ar kokybės problema, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis

2. Jei tai mūsų problema, mes bus būti už jį atsakingas, ir jūs galite grįžti paketą mus

3. Kai tik gausime paketą iš jūsų, jei tai naujas, ne naudotas, nepažeistas, mes grąžinsime jums per vieną darbo dieną.

Atsiliepimai:

Mūsų tikslas yra 100% teigiamų atsiliepimų ir 100% klientų pasitenkinimo.Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Bet problema, tiesiog susisiekite su mumis tiesiogiai.

♡ AČIŪ UŽ LEISKITE MUMS įsižiebti JŪSŲ UNIKALUS ir ROMANTIŠKA VESTUVIŲ DIENĄ!

Žymos: venecijos užuolaidų, namų, uždangos dydis, tiulis užuolaidų sijonas, pajūrio vien užuolaidos, miršta užuolaidos, medvilnės audinio skydelis, filmas langą, koralų užuolaidų, lankstymo užuolaidų strypai

Atsiliepimai

Reitingas