Prabanga Afrikos heidi bazin Vaškas Audinio Naujausias Mados Žakardo Nekilnojamojo Vaškas 6Yards Siuvimo Audinio Afrikos Ankara Audinio Elegantiška Vestuvinė Suknelė

Prabanga Afrikos heidi bazin Vaškas Audinio Naujausias Mados Žakardo Nekilnojamojo Vaškas 6Yards Siuvimo Audinio Afrikos Ankara Audinio Elegantiška Vestuvinė Suknelė

Prabanga Afrikos heidi bazin Vaškas Audinio Naujausias Mados Žakardo Nekilnojamojo Vaškas 6Yards Siuvimo Audinio Afrikos Ankara Audinio Elegantiška Vestuvinė Suknelė

€36.98

Produkto aprašymas

  • Plotis: 120cm
  • Tipas Didmeninės: No
  • Produkto Tipas: Ekologiškų Audinių
  • Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Technics: Audiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: raštuoto audinio
  • Tipas: vaškas audinys
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • modelis: nekilnojamojo vaškas
  • Neaustinių Technics: Sutvirtinto Kilpiniu
  • Prekės Pavadinimas: Valnuwax
  • Funkcija: Kvėpuojantis
  • Megztas Modelis: deformuoti

Rekomenduojame Prekės Aprašymas Prekės Pavadinimas: Valnuwax

Spalva: Mix Spalva

Pakuotė: nauja

Stilius: Afrikos Vašku, Audinys

Dydis: 6 Metrų (siuntos)

Kokybė: Aukštos Kokybės

Paryškinkite: Prabangus apdailos & Spausdinti

Dovana: 1 vnt Šilko skara Produkto Rodyti

Mokėjimo

1. Mes priimame Alipay čia,visa, MasterCard, QIWI, "Maestro", "WebMoney", Boleto ir banko pavedimu.

2. Visos pagrindinės kredito kortelės yra priimamos per saugių atsiskaitymų procesorius.

Pristatymas

1. Jūsų prekės bus išsiųstos iš po Zinojo.lt patikrinti 1-2 dienų,ypatingais atvejais,gal jis bus 3-5 dienas.

2. Mes laivas visus mūsų daiktus per ePacket,SF,Kinija Paštu, Oro Paštu,DHL,TNT,UPS,EMS arba Kitų Pranešimų, Šalių ir kt.Pristatymas per ePacket,Paštu, Oro Paštu,paprastai ji trunka 20-70 dienų,gabenimas, DHL, paprastai ji trunka 5-7 darbo dienų atvykti.Tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo Muitinės klirensas,švenčių,oro arba veiksnių, dėl force majeure aplinkybių.

3. Mes atsiųsime jums sekimo numerį, kai mes laivų daiktą,prašome patikrinti jį ir išlaikyti ryšį su savo vietos pašte arba Išreikšti tarnyba.

4. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,finansų maklerio mokesčiai,muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas ir keitimas

1. 100% visų pristatytų prekių kokybiškai ir pagal griežtus egzaminas prieš išsiunčiant.Mes stengiamės, kad avod bet kokybės problemas.

2. Jei nesate patenkintas, kai gausite savo prekę,prašome grąžinti ją per 15 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš reture elementus.Pirkėjas turi būti įsitikinęs, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už sugadintą ar prarastą,mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. (Atgal ir transporto išlaidos turėtų imtis pirkėjas)

Atsiliepimai

1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome suteikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų batai ir paslaugas.

2. Jei jūs turite bet kokius klausimus su mūsų batai arba paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų.mes stengiamės išspręsti problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Susisiekite su mumis

Susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Visi el. laiškai ar pranešimai bus atsakyta per 24 valandas.

Bendri klausimai

Q1: Kiek laiko pristatys prekes po to, kai aš mokėti?

A1: Mes paprastai laivas jums prieš Bei Jing Laikas 11 o' clock PM kasdien ir duoti jums sekimo numerį, antrą dieną rytoj.

Q2: Kodėl pardavėjas pasirinkti logistikos, kad skiriasi nuo mano pasirinkimas?

A2: Paprastai, mes pasirinkti geriausią express", nes kiekvieno pirkėjo adresas yra ne tas pats,kai kurios adresas yra atokiose vietovėse, pirkėjai renkasi logistikos negali turistų,tačiau prašome nesijaudinkite, mes pakeisti logistikos jums ir atsiųs jums pranešimą,prašome

pastaba "Zinojo.lt" Pranešimus.

Q3: Po paketas siunčiamas, kaip greitai galite pirkėjas gauna paketą?

A3:Tai priklauso nuo logistikos pristatymo būdą pasirenka pirkėjas

Greitai, logistika: pavyzdžiui, DHL, "Fedex" ar AVS gali būti gaunami per 5-10 dienų.

Standartinis logistika: pavyzdžiui, Zinojo.lt Standartinis Pristatymas ar ePacket, ji paprastai trunka 15-35 dienų atvykti.

Jei jums reikia gauti prekes greitai, tam tikrais atvejais, rekomenduojama pasirinkti greitai, logistika, pristatymas.

Q4:Kodėl aš turiu mokėti muitus?

A4:Kai kurie šalies gal bus už kai importuojančios mokesčių muitų.Ypač Europoje,jei muitinės, mokesčių prašoma,pirkėjas yra atsakingas už tai .Jei pirkėjui nereikia aišku, muitinės ir tegul sklypo grąžinimo ,weare negali grąžinti mokėjimo.

Žymos: k prom dress, alavo suknelės, linijos suknelė 2021, barkcloth, apklausa satino suknelė, suknelė wed, afrikos dashiki maxi suknelė, džinsinio audinio suknelė moterims, mėlyna suknelė gėlių spausdinti, afrikos audinys spausdinti

Atsiliepimai

Reitingas