80W Skaitmeninis Temperatūros Reguliuojamas lituoklio Rinkinys Elektros Multimetras Desoldering Siurblys Profesionalūs Suvirinimo Įrankis

80W Skaitmeninis Temperatūros Reguliuojamas lituoklio Rinkinys Elektros Multimetras Desoldering Siurblys Profesionalūs Suvirinimo Įrankis

80W Skaitmeninis Temperatūros Reguliuojamas lituoklio Rinkinys Elektros Multimetras Desoldering Siurblys Profesionalūs Suvirinimo Įrankis

€31.43

Produkto aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Matmenys: 268 * 155 * 48mm / 10.55 * 6.10 * 1.89 į
  • Modelio Numeris: lituoklio rinkinys
  • Išėjimo Temperatūros: 100-480℃
  • Išėjimo Galia: 80W
  • Prekės Pavadinimas: KKMOON

Prašome būti maloniai prašome pažymėti ,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje。

Tai yra savotiškas skaitmeninis lituoklio rinkinys, naudingas ir praktiškas, gali būti plačiai naudojami suvirinimo plokštės, prietaisų taisymas, namų DIY mėgėjų, papuošalai-suvirinimo.Jūs galite pasiimti jį bet kur ir jums bus suteikta galimybė sužinoti, įrankiai, jums reikia PU atlikti maišelis.

Savybės:

80W skaitmeninis lituoklio su skystųjų KRISTALŲ ekranas, svyruoja litavimo temperatūra yra 100-480℃, sušyla greitai, aukštos temperatūros stabilumas, gali apsaugoti jūsų suvirinimo objektus.

Ateina su pocket tipo skaitmeninis multimetras, kuris gali būti naudojamas siekiant įvertinti nuolatinės srovės įtampos ir kintamoji srovė, nuolatinė srovė, srovė, varža, diodas, tęstinumą, išbandyti ir kitus parametrus, kurie yra būtina priemonė, laboratorijose, gamyklose, radijo mėgėjams ir jų šeimoms.

Elektros viela replės, pjovimo viela, elektroninės kojos, frezavimo, plastikiniai gaminiai, sumažinti mažą metalo vielos, ir t.t.

Desoldering siurblys, viena ranka lydmetalis gyvis su galinga siurbimo, su dvigubo žiedo du kartus atidaryti ir "vakuumas" mygtuką, kurių dėka čiulpti galia nuostabus.

Komunalinių paslaugų cutter, bagažo snap-off-peiliukai ir PP rankena, pjovimo kartono, dėžutės, arba "PASIDARYK pats".

Daugiafunkcinis atsuktuvu gali kūrinių gerbėjų, kompiuteriuose ir t.t., tai magnetichead gali sugerti varžtais lengvai, todėl tai bus jums sutaupyti daug laiko.Anti-slip gumos rankena suteikia daugiau komforto ir saugumo kontrolės, per savo darbo laiką.

3M elektros juostos, tinka izoliacija likvidavimo visų rūšių laidų ir kabelių, ir gali suteikti mechaninė apsauga, rūgščių ir šarmų varža, oro pasipriešinimas ir kitas savybes, ir gali būti naudojamas izoliacija ir spalvų atitikimo įvairioms progoms pagal jūsų poreikius.

5 vnt litavimo antgaliai, gali patenkinti savo kasdienius poreikius.

Ateina su viena laikymo krepšys, visus įrankius, gali būti saugomi tvarkingos.

Plačiai naudojamas elektronikos pramonėje remontas, papuošalai-perdirbimas, modelio priėmimo ir kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Litavimo Įrankių Rinkinys

Pagrindinė medžiaga: plastikas+metalas

Lituoklio galia: 80W

Lituoklio temperatūros reguliatoriumi: 100-480℃

Prekės dydis: 268 * 155 * 48mm / 10.55 * 6.10 * 1.89 į

Prekės svoris: 1000g / 2.20 lb

Pakuotės dydis: 268 * 155 * 48mm / 10.55 * 6.10 * 1.89 į

Pakuotės svoris: 1000g / 2.20 lb

Pakavimo Sąrašas:

1 * Lituoklio

1 * Mini Skaitmeninis Multimetras

1 * Desoldering Siurblys

1 * Litavimo Stendas su Valymo Kempinė

5 * Keli Litavimo-patarimai

1 * Vielos Tiekėjas

1 * Atsuktuvas

1 * Naudingumas Cutter

1 * Tweezer

1 * Litavimo Viela

1 * Elektros Juosta

1 * PU Priemonių Saugojimo Krepšys

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Žymos: dm100c, lituoklio rinkinys multimetras 80w, Dabartinis Multimetras, kkmoon kniedės, akių valymo lituoklio patarimas, fluke, testeris, blokuoti kkmoon, geležies litavimo rinkinys, geležies lydmetalis, apkaba matuoklis fluke

Atsiliepimai

Reitingas