"Bluetooth" modulis BCM20730 BCM20730A1KFBG chipsetu, ir atsiprašau, kad neturiu informaciją ir techninę pagalbą

"Bluetooth" modulis BCM20730 BCM20730A1KFBG chipsetu, ir atsiprašau, kad neturiu informaciją ir techninę pagalbą

€3.70

Produkto aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: LDCYMABEST
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA

Mieli draugai, yra per daug produktų.Daugelis nuotraukų dar nėra fotografavo.Kai jūs pirkti, įsitikinkite, kad gaminio modelio norite, yra tas pats.Patikrinkite, ar adresas mokėjimo.Jei esate susirūpinę, perkant, jūs gausite skirtingų produktų.Prašome susisiekti su manimi pirma, let ' s take a picture lustas, atsiųsti nuotrauką patvirtinimo prieš perkant.Mes įkelti nuotrauką, kaip galima greičiau, jausti jūsų palaikymą, malonu bendradarbiavimą.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Labas, mielas drauge, mes teikiame žemas kainas, aukštos kokybės produktus ir labiausiai tinkamos kokybės paslaugas.

Mūsų įmonė turi pakankamai tiekimo ir dešimtys tūkstančių skirtingų modelių.Mūsų pristatymo greičiu yra greitas ir turi gerą reputaciją tarp savo bendraamžių.Jei jums reikia daugiau prekių kiekį arba daugiau produktų, prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums su mažiausia kaina.Linkiu mums malonu bendradarbiauti.

.Atkūrimo elektroninių komponentų

pristatymas

1, siunta per 1-3 dienas nuo apmokėjimo baigtas.Įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.

2, galime pristatyti prekes per visų rūšių logistika.Jei turite mėgstamą logistikos, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.Mes naudoti taip, kaip jums patinka.Jei ne, mes pasirinkti logistikos paskirstymo, mokėjimo metu, ar kitų efektyvesnių logistikos.

3, pirkėjas atsako už bet kokius mokesčius ir / arba nustatytas pareigas savo šalyje.

Pakeitimas/Keitimo/Grąžinimo

(1) Mes priimame biržoje per 14 dienų nuo gavimo už sugedusį elementą.Ir mes grąžinsime jūsų pinigus.Tuo tarpu jums reikia, kad mums kai kurie įrodymai, pvz., nuotrauką, parodyti mums, jis yra su trūkumais.

(2) Jei perkate klaidingą prekės pls nedelsdami susisiekite su mumis ir mes pristatymas kitą tinkamą vieną, jei mes turime.Bet reikia apmokėti visas išlaidas, įskaitant originalioje gabenimo, tvarkymo, mokesčių ir grįžti krovinių, ir kt.

(3) Unwished grąžinti produktą, turės sumokėti 15% išteklių atkūrimui mokestis tik tuomet, jei prekės yra tos pačios, kaip mes išsiųsti.Pirkėjas turi mokėti už laivybos mokestis siųsti daiktų atgal.

(4) Jei grąžinama prekė yra ne tas pats, kaip mes išsiųsti jums, pavyzdžiui, sunaikinti, jūs turite mokėti už jį.Adresas ant sklypo yra ne mūsų, tai paštininkas adresą.Taigi, prašome NE LAIVO šiuo ADRESU.Prašome susisiekti su mumis grąžinimo adresas

atsiliepimai

1.Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome įvertinti informaciją apie sandorį Zinojo.lt su Puikus"5 Žvaigždės"ir palikti mus teigiamai atsiliepimų.

2, jei nesate patenkintas, prašome susisiekti su mumis prieš atsiliepimus, būsime labai dėkingi.Jūsų konstruktyvių pasiūlymų bus varomoji jėga, mūsų peržiūra ir tobulinimas.Mes siekiame pagerinti mūsų studijuoti ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.

Žymos: technics ženklas, varikliai technics, gamepad mobil, "bluetooth" gamepad, gamepad usb, klasikinis technics, gamepad mini, atveju, technics, technics nuotrauką, technics pastate

Atsiliepimai

Reitingas