LANFEI Seksualus Kontrolės panty Kūno Shaper Formuojančios Kelnaitės skirtos Moterims, Kvėpuojantis Lieknėjimo Apatiniai Hi-juosmens Diržas Traukiant Shapewears

LANFEI Seksualus Kontrolės panty Kūno Shaper Formuojančios Kelnaitės skirtos Moterims, Kvėpuojantis Lieknėjimo Apatiniai Hi-juosmens Diržas Traukiant Shapewears

LANFEI Seksualus Kontrolės panty Kūno Shaper Formuojančios Kelnaitės skirtos Moterims, Kvėpuojantis Lieknėjimo Apatiniai Hi-juosmens Diržas Traukiant Shapewears

€5.37

Produkto aprašymas

  • Kontrolės Lygis: Vidutinis
  • Užpakalis Keltuvai tinka Occassion: Vestuves kamuolys vakare gown Dress Traukiant Apatinius Lieknėjimo Panty
  • Medžiaga: Spandex
  • Lytis: MOTERIS
  • Prekės Pavadinimas: LANFEI
  • užpakalis keltuvai Prekės Pavadinimas: Moterys, lieknėjimą Juosmens Treneris Pilvą Kontrolės Kelnaitės Trumpas Diržas Korsetas
  • Dydis Moterų užpakalis lifter: S,M,L,XL,2XL,3XL Moterų Juosmens Cincher Seksualus Užpakalis Keltuvai Slim Ziajać
  • užpakalis keltuvai Tinka Grupės: Moteris,Panele,Moteris po Gimdymo moteris / mama Juosmens Treneris Lieknėjimo Shaper
  • užpakalis keltuvai, Kilmės Vieta: Shenzhen ,Kinija ( Žemyninė ),100% naujas atvykimo ,aukštos kokybės ,puikiai
  • Elemento Tipas: Skustukai
  • Storis: STANDARTAS
  • užpakalis lifter " Modelio Numeris: Moterų Kūno Shaper Juosmens Korsetas Treneris Kontrolės Kelnaitės (G-string SF238
  • užpakalis keltuvai Medžiaga: Spandex,Poliesteris,4 spiraliniai plieno kaulų,besiūliai kvėpuojantis minkštas ruožas
  • Shapewear: topai
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • užpakalis keltuvai Funkcija: Vidutinio juosmens,aukštos elactic,crotct medaus,g-string,4 Plieno, akmens,Thong
  • užpakalis keltuvai Elemento Tipas: Drabužiai ir jų Priedai-moteriški Drabužiai-Artimieji-skustukai
  • Modelio Numeris: SF238
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Audinio Tipas: DŽERSIS
  • Užpakalis Keltuvai Funkcija: Riebalų suspaudimo,juosmens treneris,pilvo apdaila,besiūlės,anti-roll,Butt lift
  • Apdaila: NĖRA

mūsų parduotuvėje palaiko DROPSHIPPING ir DIDMENINĖS prekybos paslaugos

Nėra sąskaitos faktūros ,prekių ,reklaminės medžiagos į paketo

Visa grąžinamoji išmoka, arba vėl už problema, kad

1. PATOGUS ir DRĖGMĖS WICKING : Medžiaga: Polyester/Spandex.Aukštos kokybės audinys kvėpuojantis ir pakankamai patogus dėvėti visą dieną, prakaito-nemokamai komforto, antibakterinis, drėgmės wicking.

2. PUSĖ-AUGA ir DIRŽAS Projekto tikslinė įmonė kontrolės sumažina juosmens sukurti plonesni, moteriškas siluetas.Šviesos iškaulinėjimas sistema apsaugo nuo riedėjimo žemyn, kol jis lieka vietoje, ant juosmens, už visą laiką, jūs nešioti jį.Puikus lieknėjimo savo pilvą pagal bet kokio tipo drabužius, iš atsitiktinis komplektus į šalies/prom/cocktail/wedding dresses arba chalatai.

3. PLIENO KAULAI DIZAINAS - yra 4 gabaliukai įmontuotu spiralės plieno kaulai bus kietesnės ir saugo jums geriausia poza.Tai lankstus ir patvarus, minkštas, plastikiniai kaulai, gali lengvai lenkimo, bet greitai atsistatyti kilmę.Padeda nuo importo muitų nugaros skausmas, nustatyta, vidurinės dalies ir nugaros atrama, pagerinti savo laikyseną.

4. Liftas jūsų užpakalis į naujas aukštumas su šiuo seksualus bodyshaper!Užpakalis Apdaila funkcija, ratą atidarymas ant nugaros, skirtas natūraliai pakelti savo užpakalį.

5. Platus Proga : Viduryje juosmens šortai yra bet kokia proga gyvenime.Chirstmas / naujieji Metai / Valentino Diena / Velykos / Shopping Karnavalas / Halloween / Bridal / Bridesmaid, Dovanos, po Gimdymo Mamos Dovana.Nesvarbu, ar esate nuotaka, bridesmaid, jūs norite atrodyti ir jaustis savo geriausia.Shapewear moterų yra geriausias shapewear vestuvėms, partijos, darbo, bet kuriuo metu jūs norite ieškoti savo geriausius.

1 gabalas pilvą kontrolės kelnaitės .

Jeigu turite kokių nors reikalavimų ,pvz., spalvos, dydžio ar problemų ,prašome susisiekti su mumis pirmą ,mes pasistengsime, kad tilptų jums ,ačiū !!!

Pastaba : Rankinis matavimas bus jau 2-3cm skirtumas ,o 1 colis = 2,54 cm

1. Jūs galite padaryti drop laivyba?

Mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus.Bet jūs turėtumėte palikti mums dėmesį, kad Prašome ne būti kvitus.Tai yra Lašas Laivybos!ir tada mes, pagal jūsų prašymą siųsti sklypo.

2.Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en ( Nukopijuoti į naršyklės atidaryti ).

3. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis pirmą ,tada mes galime jums padėti ją pratęsti.Todėl jūsų sklypas yra apsaugotas Zinojo.lt .

1.Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti Zinojo.lt.

2.Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus.

3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras : http://help.Zinojo.lt/categories_Payment.html.(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties .Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

3.Prekės yra vežamos Zinojo.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

4.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, "Fedex".Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: vyrai aukšto liemens kelnaitės, uni moteriški apatiniai, moterys, formuojančius apatinius, shaper, diržas slim, plonas dėvėti, kūno formavimas apatinius, slim patch lieknėjimo pleistrai rankos, treneris juosmens, undergarment moterims

Atsiliepimai

Reitingas