STANSTAR Wall Mount "Google" Lizdą Taško Expander(JAV Versija) Smart kabeliai Be Nepatogus Sienos Stovi WiFi Laikiklis

STANSTAR Wall Mount

STANSTAR Wall Mount "Google" Lizdą Taško Expander(JAV Versija) Smart kabeliai Be Nepatogus Sienos Stovi WiFi Laikiklis

€13.14

Produkto aprašymas

  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: "Google" lizdą Taškas

PRITAIKYTAS DYDIS-----Šis garsiakalbis sienos laikiklis yra skirta "Google" Lizdą Taško , tinka puikiai. ("Google" Lizdą Taško nėra įtraukta)

PUIKUS LAIDO MANAGEMNET - - - - -,, Google " lizdą Taško garsiakalbių tvirtinimo prie sienos yra suprojektuoti su laido lizdą ant nugaros, kurios valdo, nepatogus laidai labai gerai .Įvyniojimo laidą apie laido lizdas , atsisveikinti su nepatogus laidai , išlaikyti savo namų švarus ir tvarkingas.

SUTAUPYKITE VIETOS----- Gauti jūsų "Google" Lizdą Taško garsiakalbis išjungtas stalas ir kalno "google" lizdą Taško kištukas.Be nepatogus laidų ant stalo , sutaupyti daug vietos savo ribotą erdvę.

LENGVAS MONTAVIMAS----- Įdėti "Google" Lizdą Taškas "google" lizdą Taško tvirtinimo prie sienos , imtis smegenų į nugaros , ir tada įdėti plokštę į savininko vadovas .Nereikia jokių įrankių ir baigti per 5 minutes.

CONVIENT-----galite perkelti savo "Google" Lizdą Tašką, lengvai , iš gyvenamojo kambario, į miegamąjį ,studijuoti kambarys, Virtuvė kambarys, kaip ilgai, kaip ten yra lizdas .

Savybės:

1. Aukštos Kokybės - Priimti aukštos kokybės medžiagų, tvirto wall mount "Google" Lizdą Taško, kad jums reikia;

2. Idealus Dydis - Pritaikytas dizainas "Google" Lizdą 1 Punkte pack/2 paketas/3 paketas, visada yra vienas, kad jūs norite;

3. Aptakus Dizainas - Atrodo gerai, bet kur, elegantiškas ieškote daro jūsų namus daugiau tvarkingi ir švarūs;

4. NE, NEPATOGUS LAIDŲ: Tai puikus produktas, skirtas gauti "Google" Lizdą Taško off vietos ant stalo.Slepia kabelis pat.

Informacija:

Spalva: balta

Gaminio Dydis: 6.89*3.35*0.08 colių

ProductWeight: 40g

PackageSize: 19*11*5.5 cm

Žymos: messi sienos lipdukas, "google" wifi mount, atmega32u4 badusb, pir wifi "google", akių wifi, lionel messi, "google" mount, "google" pradinis mini nest, "google" mini mount, echo dot mount

Atsiliepimai

Reitingas