Sulankstomos Dušo Suoliukas Vyresnysis Dušo Kėdė Flip-up įsukimo Vonios Sėdynės Sienos Montuojamas Vonios Kėdė Kėdė su neslidžia Kojų Atrama

Sulankstomos Dušo Suoliukas Vyresnysis Dušo Kėdė Flip-up įsukimo Vonios Sėdynės Sienos Montuojamas Vonios Kėdė Kėdė su neslidžia Kojų Atrama

Sulankstomos Dušo Suoliukas Vyresnysis Dušo Kėdė Flip-up įsukimo Vonios Sėdynės Sienos Montuojamas Vonios Kėdė Kėdė su neslidžia Kojų Atrama

€52.82

Produkto aprašymas

  • Pritaikyti: No
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Sulankstyti: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: 40*32*42cm / 15.74*12.58*16 for Elderly Seniors Disabled.53in

Šis sieniniai sulankstomos dušo suoliukas naudoja patikimas aliuminio lydinio vamzdžių remti iki £ 440 maždaug, funkcijos, patogus sėdynės, anti-slip kojų, patogus dušo galvutė lizdus, tinka vyresnio amžiaus žmonėms, neįgaliesiems, asmenims ir riboto judumo asmenims, arba turintys problemų nuolatinis, padeda jiems sėdėti ir dušo saugiai, o dušas, sukuria saugią ir malonią vonia patirtis.Kai kėdutės nereikia, ji gali būti flip-up, tinka naudoti jūsų vonios kambariui.

Savybės:

Stiprus & Tvirtas: dušo suoliukas pagamintas iš stipraus aliuminio lydinio vamzdžio, užtikrina puikų guolių gebėjimus ir ilgalaikį našumą.

Flip-up & Space-saving: kėdės gali 90° vertikaliai apversti aukštyn ir priglausta prie sienos, kai jis nenaudojamas, kuris maximumly padeda taupyti brangų vietos.

Anti-slydimo Kojų: non-slip pad ant kojų, labai saugi suolelio prie grindų su ne stumdomas ant šlapio paviršiaus, suteikia papildomą stabilumą ir saugumą, geriau parama.

Patogus Dušo Galvutė Lizdas: 2 dušas lizdai leidžia vartotojams vieta dušo galva gerai dušas, mažiau nepatogumus ir pavojus paslydau iki dušo žarna.

Drenažo Skyles: Patogi sėdynė su daug drenažo skyles, leidžia į drenažo veiksmingai sumažina slydimo.

Tvirtinimo prie sienos Įrengimas: Tai vonios kambario kėdės yra įdiegtas, su sraigtine į sienos, teikti gerą paramą, nėra lengvai nukristi.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys + ABS

Spalva: Sidabrinė

Prekės Svoris: 2506g

Prekės Dydis: 40*32*42cm / 15.74*12.58*16.53 į

Pakuotės Svoris: 2536g

Pakuotės Dydis: 41*33*8cm / 16.14*12.99*3.14 į

Pastaba:

Kėdė tik, kiti priedai nuotraukoje nėra įtrauktas.

Dėl vadovo matavimo, gali būti nuokrypis.

Dėl apšvietimo, nuotraukos ir materialus objektas gali šiek tiek skirtis spalva, prašome natūra teikiama pirmenybė.

Prašome įvertinti savo tualeto dydžio ir įrengimo atstumas iki pirkimo.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Kėdė

1 * Techninės Įrangos Paketas

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu .

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Žymos: virtuvės taburetės, varžtas varžtas, vaikai išmatose, vonios kėdė, žemos taburetės, dušo kėdė, vonios sėdynės, dušo sėdynė, dušo kėdė, patalpų augalų lentynos

Atsiliepimai

Reitingas